Otec? Manžel nebo soused

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
296
5.1.14 14:11

otec? manžel nebo soused

Ahoj holky, včera jsem šla na procházku a potkala jsem známé (no lidi které znám, ale nějak se nebavíme),kteří jsou manželé se svým šesti nebo sedmiletým synem. Nemůžu si pomoci, ale ten kluk jako by z oka vypadl svému skoro sousedovi. Jasně že nevím zda je to otec, ale ta podoba…to by jste museli vidět. večer jsem o tom dost přemýšlela. Napadlo mě co bych asi dělala, kdybych byla vdaná, svého muže milovala ale z nějakého důvodu bych si třeba jen jedinkrát odskočila jinam…a najednou těhotenství…třeba bych sama nevěděla kdo je otec. Jak se zachovat? Když bych chtěla být s manželem?? Přiznat se nebo ne??? A když se nepřiznám, co když bude souseda a za pár let se objeví ta podoba. Co pak?? jak by jste se zachovali vy?? Mimo toho, že by jste svého manžela nikdy nepodvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
5.1.14 14:12

Může to být tak, jak píšeš, ale třeba taky dohoda manželů, kteří nemohli mít dítě - manželka navštíví souseda, otěhotní a všichni jsou spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
5.1.14 14:13

No, známý měl špatný spermiogram a prý řekl své ženě, ať se netrápí IVF atd. a jde za sousedem… nevím, zda si dělal srandu, když mi to říkal, ale možné je vše :mrgreen: Uvidíme za pár let, na koho bude jejich malý podobný :mrgreen: takže asi tak

Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.1.14 14:13

No hlavně bych na to nikoho neupozorňovala, že se kluk podobá sousedovi, ať nezpůsobíš několika lidem neštěstí. :nevim: Jojo, dějou se věci, ale doufám, že to píšeš jenom anonymně sem, protože by z toho mohl být průšvih jako mraky.
Jak bych se zachovala? Asi by se mi to nikdy nestalo, ale pokud náhodou ano, mlčela bych jako hrob, považovala bych to za svou povinnost ke všem zúčasněným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
5.1.14 14:14
@ynax píše:
Může to být tak, jak píšeš, ale třeba taky dohoda manželů, kteří nemohli mít dítě - manželka navštíví souseda, otěhotní a všichni jsou spokojeni

Tak nějak jsme napsaly to stejné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.1.14 14:15

Hlavně do toho nestkej prsty jinak to semele celou rodinu…

Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:15

• Citovat
  • Upravit
8071
@sissi79 píše:
Hlavně do toho nestkej prsty jinak to semele celiu rodinu…

Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051

@cajkp Třeba je to tak, nebo nemusí. Moje holka byla podobná klukovi z vedlejšího baráku, přitom to byli lidi z druhého konce republiky a přistěhovali se sem až z klukem. V dospělosti už si podobní nejsou. Z fotky ve školce vypadají jak sourozenci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.14 14:16

Hlavne me prekvapuje jak vsichni maji potrebu resit ostatni. U nas by se to nestalo a u ostatnich by mi to bylo jedno. Takze bych nedelala nic.

• Citovat
  • Upravit
30301
5.1.14 14:17

@cajkp nikde bych na takovou věc určitě neupozorňovala, ale jsou si lidé podobní a mají i podobné děti. Kamarádka v mém synovi vidí svého syna, který je celý její manžel. Já vím, že je syn 100% manžela, ale holt podoba tam je, i když spíš díky tomu, že my dvě jsme si hodně vzhledově podobné a syn je po mě a její částečně po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.1.14 14:20

Podle statistik je nastrcene kazde desate dite, myslim, ze Uzel a Plzak dokonce tvrdili, ze kazde ctvrte…

Ja na tom nic zvlastniho neshledavam. Hlavne se v tom nestourat.

• Citovat
  • Upravit
296
5.1.14 14:20

@Cuarentena nikdy bych neřešila co je to za lidi, nejsem nějaká blbka abych veřejně někoho probírala…neřeším ani teď, tak úplně ty známé, jak píšu, sama nevím jak to mají. Jen mě prostě napadlo co bych asi dělala, kdyby se mi něco podobného stalo…a co bych dělala kdyby to dítě fakt bylo později sousedovi tak podobné… je to jen na zamyšlení, ne na to dělat někomu zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.1.14 14:22

Já to nechápu, dneska jsou asi erekce na slunci či co. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.1.14 14:23

Typické baby.. Nudí se tak ničí bezdůvodně své okolí.. Myslím že aj kdyby to bylo ssouseda tobě je po tom prd.. Otcem není kdo zplodí ale vychová.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
5.1.14 14:23

Já jsem jednou měla strach, že jsem těhotná a kdybych byla, tak by byli dva potenciální otcové (neměla jsem tehdy stálého přítele a bylo mi asi 20). Dítě bych si prostě nenechala. Pokud by se mi něco podobného stalo teď, kdy jsem vdaná, tak bych také asi volila potrat a snažila se to utajit před manželem. Pokud bych to zjistila pozdě, nebo pokud bych byla proti potratu, tak bych mlčela jako hrob a brala to jako trest za svou chybu. Ovšem nedovedu si představit, kam by se naše manželství dostalo, kdybych měla žít s takovým tajemstvím. A navíc pokud by se objevila nápadná podoba, tak není pro muže nic jednoduššího, než si nechat udělat genetické testy, takže podle mě by se to stejně provalilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak