Otěhotnění před ovulací

246
19.9.16 09:02

Otěhotění před ovulací.

Dobré ráno, dámy. Mám dotaz spíše na maminky. Mám naprosto pravidelnou ovulaci, vždy 14DC, poznám dle hlenu, bolesti, napětí v prsou… již dva roky neměnný měsíční stav. Jenže teď jsme se začali s manželem snažit o mimi(první měsíc) a poslední styk byl 10DC. Pak přišla doba ovulace a NIC. Ani jeden jediný příznak ovu, výtok spíše bílý a hustý, vůbec ne bílkový, žádné píchání na jedné straně podbřišku jako vždy, nic. Teď jsem 20DC a už 5. den mě bolí podbřišek, jako na ms ale tak nějak jinak, do toho bolest a citlivost prsou. Tak nevím, můžu být těhotná? Nesedí mi ta má ovulace, jestli vůbec byla, ale jako premenstruační syndrom mi ta bolest břicha a prsou přijde dost brzy, dostat to mám až za 10 dnů. Prosím o vaše názory a zkušenosti :-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
19.9.16 09:18

Děkuji tak já zkusím… nechtěla jsem dělat test dřív než po očekávané ms, pokud by tedy nedorazila, abych nebyla zklamaná, kdyby vyšel negativní protože jsem testovala moc brzy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.9.16 09:25

A není možné, že ses teď začala víc sledovat a tím sis vytvořila nějaký blok, když se cíleně snažíte? Není možné, že by se vám zadařilo už minulý cyklus?

Příspěvek upraven 19.09.16 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
19.9.16 09:31

Minulý cyklus jsme se cíleně nesnažili.. sice jsme už nepoužívali kondomy ale měli jsme přerušované styky. Navíc jsem měla ms, která byla uplně standardní jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.16 09:44

Tak spermie vydrží až 5 dní v těle matky, takže možné to je.

U nás se zadařilo ze styku 2 dny před očekávanou ovulací.

Nicméně já měla teda hlen naprosto běžný, jako každý jiný cyklus. jen 10 po dni ovulace mě píchalo v podbřišku, ale já myslela, že je to blížící se menstruace. No, bylo to uhnizďování.

TT ukázal slabou čárku v den očekávaného příchodu menstruace, která tedy už nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
246
21.9.16 09:33

@monrom Tak jsem dělala dnes test a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.9.16 09:58
@monrom píše:
@Kris26 Klid, já bych počkala do menstruace, jestli dorazí. :srdce: Nebo to vyjde příště. :hug:

Snad jo, zatím jsem v klidu, teprve začínáme a je to vlastně první pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí