Otehotneni po HA

11
24.5.06 09:08

Otehotneni po HA

Ahoj maminy a snazilky,
chtela jsem se zeptat, jak dlouho vam trvalo otehotnet po antikoncepci. Ja ji brala 10 let a zatim se nedari.
Diky
klokanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6909
24.5.06 09:46

Ahoj,
tak já se přidávám se svojí zkušeností.Brala jsem antikoncepci 5 let,vy:,–(ila jsem v prosinci 2005,od ledna jsem na doporučení mé gynekoložky začala užívat Calibrum Baby Plan.Začali jsem se snažit od března a teď jsem v 6.týdnu těhotenství(takže 2.měsíc se to povedlo).
 Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
24.5.06 09:50

Já jsme brala HA 1a 3/4 roku, v lednu 06 jem dobrala poslední prášky,od té doby se nsažíéme a zatím nic.Ale první cyklus to byl spíš takovejodpočinek a spíš by byla náhoda kdyby se to povedlo…od toho vysazení jsme teprve na začátku 3cyklu :roll: a doufám že se to povede co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.5.06 09:57

Ahoj,
HA jsem brala asi 8let a otěhotnět se mi podařilo na druhý pokus 8O

Držím palce,ať se vám to co nejdříve podaří :D :D

pá Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.5.06 10:04

klokanku, ono ani tak nezalezi na tom, jak dlouho jsi ji brala…
nekoho muze rozhodit HA uz nekolik mesicu, nekomu naopak muze HA docasne vyrovnat hormony......
nebo problem muze byt i jinde - neprochodny vejcovody, alergie na sperma, malo nebo nekvalitni spermie…
a nebo to proste chce cas… kamaradce to trvalo 9-10 mesicu a oba byli nejspis zdravi..
pokud mas pravidelnej cyklus a je ti min nez 30, tak do 1 roku se s nejvetsi pravdepodobnosti nic nedeje, kdyz to nejde…
pokud mas pravidelnej cyklus a chces mit jistotu, ze netrcite na mrtvym bode a mas potrebu s tim neco delat, tak posli manzu na spg, muze si ho i sam zaplatit, nestoji to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.5.06 10:08

Otěhotnění po HA

Ahojky,

brala jsem HA taky 10 let a otěhotněla jsem čtvrtý menstruační cyklus. Přeji úspěšné snaženíčko :D

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.5.06 10:24

Já brala HA asi osm let a otěhotněla jsem na první pokus. Nepíšeš jak dlouho se snažíš. Já jsem neměla ani pozitivní test ani menstruaci a už jsem propadala panice, pak jsem si ještě jen tak z hecu udělala test a on byl pozitivní. Ukázalo se, že jsem měla ovulaci asi o 14 dnů později a tudíž i test vyšel pozitivní o čtrnáct dní později. Při HA jsem měla MS jak hodinky, každé pondělí po 28 dnech. Ukázalo se že můj přirozený cyklus je ale delší. Teď po první MS od porodu mi vyšel pozitivní ovulační test až 25 DC teď jsem 37 DC a čekám. To Ti píšu proto, že pokud na to jdete moc vědecky a snažíte se kolem 14 DC, tak to nemusí být vždycky to pravé ořechové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
24.5.06 11:51

já jsem brala asi 6let HA (Pramino a pak Jeanine). po vysazení proběhla 1 MS a pak hned těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
24.5.06 12:23

Ja brala HA 5l, po vysazení sem se ještě 3m chranila jinak a po totálním nechránění za 14dní početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
24.5.06 12:46

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
24.5.06 14:11

Já jsem brala HA necelé 3 roky, pak jsem otěhotněla na druhý pokus. Už jsem na to nemyslela, protože jsem si říkala, že optimální 14. den je pryč, tak z toho nic nebude a byl z toho chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.5.06 14:14

ahoj, po prvním těhotenství jsem HA brala 14let a pak otěhotněla 4.měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
5.11.06 18:46

Ahoj,já jsem brala HA Harmonet 6 a půl roku a otěhotněla jsem pátý měsíc.Chce to čas, než se tělo srovná a každému to trvá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
25.1.07 12:49

Ahoj,

já brala HA Pramino 9 let a otěhotněla jsem hned první měsíc po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.1.07 21:44

Ahoj,
já brala Mirelle a otěhotněla jsem hned po vysazení, takže na první pokus, myslela jsem si, že nám to bude nějakou dobu trvat a ono se povedlo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí