Ricinus Communis 5CH

551
23.5.06 11:09

Ricinus Communis 5CH

Ahoj, poradite jak často užívat tyhle homeopatika na podporu kojení? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
23.5.06 11:11

ja ho brala 3× denne 2-3 kulicky.........ale muzes i casteji

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.5.06 11:17

Ahoj !
Já brala 2X denně 5 kuliček :P
A fungovalo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.5.06 11:20

Mickie mi doporučila 5kuliček 4krát denně, není to moc?
Mickie, posílala jsem ti SZ, ale nevím jestli došla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.5.06 11:23

Popilio, ty kulicky jsou koncentrovane, takze je jedno jestli si das 1 nebo 5 kulicek......

Staci 2 kulicky parkrat denne nechytat, rozpustit po jazykem

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
23.5.06 11:31

Já beru 2× denně 5 kuliček a funguje to skvěle
Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.5.06 11:57

Ahoj, já jsem to opsala z ofic. příručky lab. BOIRON, tam je při nedost. tvorbě doporučen Ricinus 5 CH v množství 5 granulek ráno i večer. Nevím, jak to funguje, já jsem řešila opačný problém. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
23.5.06 14:06

Vycházela jsem z oficiálního dávkování výrobce. Nikdy jsem s dávkami neexperimentovala, na to byla má laktace moc "Chatrná " a bála jsem se riskovat. Pokud někdo zjistí minimální nutné dávkování, ušetříme všechny. Je fakt, že u homeopatie funguje základní poučka, která říká něco v tom smyslu, že dávka zabere, pokud v ní léčivá látka bude v dostatečně malém množství. Možná jsem se bála i proto, že pokud se užívá ricinus 30Ch,což je menší koncentrace, dojde naopak k odstavení miminka - mimochodem - pro závisláky neustále lezoucí mámě pod triko neznám nic lepšího. V každém případě se nemůžeš nijak předávkovat. Zjistíte-li nějaké jiné dávkování, menší, tak sem s ním!!!!!!!!!!!!!!

Mickie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
23.5.06 21:25

já jsem taky brala 2× denně 5kuliček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
23.5.06 22:14

dávkování

Ahoj holky, moc mě zaujala ta teorie o odstavení, to možná prubnu…tedy ještě se poradím u homepatky. Jestli tomu trošinku rozumím, tak by měla stačit teoreticky jenom jedna kulička…doporučuje se jich víc, kdyby nebyly „funkční“, přeci jenom je to strojová výroba. Aspoň takhle jsem se to dozvěděla, tak to snad není blábol. Taky mi homeopatka doporučila si koule naředit a brát po lžičkách, čímž ušetřím - jednalo se onehdy o homeopatika na chřipku Oscilococcinum. To se teda podle dávkování v návodu sakra prodraží. Tak se mějte, dobrou Gyta a Barborka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
23.5.06 22:33

Re: dávkování

O tom ředění Oscila je to skvělý tip. Jen podotýkám, že lžička nesmí být kovová. Odstav Ricinem není blábol. Vážně to funguje. Vím určitě o pěti případech. A o té případné kontaminaci jediné kuličky je to taky pro mne námět k přemýšlení.

Mickie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
24.5.06 10:58

ředění

U toho Oscila jsem si ještě vzpomněla, že mě to ředění trochu otravovalo, tak to dělám tak, že si tu tubičku obrátím na jazyk a nechám v puse rozpustit jen to, co se nalepí. Takéž mám od homeopatky schváleno. Můžu jetě poprosit o upřesnění „odstavování“ pomocí tohoto homeopatika? Díky díky, už s kojením přetahuju a pořád nevím, jak to utnout. Kočičce se moc nechce…Pa Gyta Barborka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.5.06 11:23

Re: ředění

Je to prosté…
Zakoupíš Ric. 30CH a budeš brát 2-4krát denně tolik kuliček, kolik uznáš za vhodné (učím se rychle) Já to brala 4 krát denně 5granulek. Tenhle lék způsobí, že se po Tobě miminko přestane plazit a sápat. Nevím, snad mu to mlíčko z Tebe přestane vonět, fakt nevím, jak je to možné, ale s mým závisláčkem a sestřinou přísavkou to bylo přesně takhle. Na zástavu samotné laktace, pokud chceš předejít problémům s prsy, se Ricinus střídá s Lac caninem rovněž 30CH. Celkem budeš brát 4 dávky homeopatik na střídačku. Škoda, že tohle neví všechny maminy, ušetříly by si problémy. Napiš, jak jsi dopadla. A jsem více, než nakloněna, jakékoli diskuzi na téma homeopatická léčba čehokoli. Sama tak léčím sebe i rodinu už 4 roky.

Mickie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
24.5.06 11:36

díky

Díky moc za rady, ještě vyčkám asi měsíc (Bára musí na nějaké vyšetření, do té doby nechci dělat žádné změny) a pak poreferuju:-)Taky je fakt, že se musím nejdřív definitivně odhodlat já, jinak to nepůjde, to je mi jasné:-)

Diskuze o homeopatii tu průběžně jsou a já je sleduju, pokud čas dovolí. Ale sama v tom zběhlá nejsem. Na všechno se vždycky vyptám u odborníků:-) Pokud máš čas a chuť, tak založ nějakou obecnější diskuzi o homeopatii, myslím, že bude úspěšná, aspoň podle toho, kolik lidí taky homeopatii fandí.

Ještě jednou díky za tip:-) G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.9.11 15:15

Zkouším obnovit tuto diskuzi. Holky, prosím, jak dávkujete? V časopisu Betynka psali 4 x denně 5 granulí a po zlepšení stavu velmi pomalu dávky ubírat. Má někdo aktuální zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí