Pupinky v tehotenstvi

261
21.5.06 11:07

Pupinky v tehotenstvi

Chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s pupinky v tehu na obliceji a trosku na zadech…mirne jako v puberte :D Jinak vlasy a vsechno mam spis lepsi, jen ty obcasne pupinky…nekdo rika, ze to delaji holcicky :wink: …myslim ale, ze je to asi jen hormonama? Co vam na to pomahalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
21.5.06 11:25

Tak já na ty pupínky trpěla dost. Zlepšilo se to až se sluníčkem, takže cca měsíc mám pokoj, a to doslova. Jinak dlouhodobě používám čisticí vodu s tea tree oilem a krém s tea tree oilem (ten je od kosmetiky AB - stál mě 96,–Kč). Je fakt dobrej - nemastnej a hned se vsákne. Myslím, že mám klid i kvůli tomu. Jinak pupínky mám na ramenou - ty zatím neopaluju. Určitě to je hormonama, páč jsem je tam nikdy neměla. Jo a trošku i na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
21.5.06 11:36

A cekas holcicku nebo chlapecka :-). Tak zitra si taky koupim neco s Tea Tree oilem…zatim toho slunicka moc neni, ale mam je taky na ramenou, nikdy jsem na to netrpela a ted tohle :D ale neni to tak hrozny, hlavne, ze mne a mimco netrapi nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.5.06 11:43

Čekám chlapečka. Vím o tom, že se říká, že holčičky berou krásu. V tom případě (tedy jestli se Dr. nespletli) ten můj kluk bude tedy pěkný krasavec, když jeho maminka vypadala tak jak vypadala… :oops: . To abych si pořídila pištol na odhánění vdavekchtivých holek… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
21.5.06 11:45

Ja pry vypadam urcite stejne jako pred tehu, mozna i trosku lip :wink: az na ty pupinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.5.06 13:43

Já už mám teď ksicht taky v pohodě. Ale cca do těch pěti měsíců to byla hrůza. Ale třeba si spousta holek stěžovala na vlasy, že se jim začaly pěkně mastit. Tak to já mám taky dobrý. Vždycky se mi mastily a teď je to fakt dobrý. Kolikrát si je meju jen 1× tejdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.5.06 13:46

Já čekala teda holčičku a pleť i nehty jsem měla super (do tý doby se objevovalo). Krásu mi teda neubrala (ono nebylo moc co:))))
Po porodu to bylo dobrý až na vlasy a nehty
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.5.06 13:50

Jo - nehty mám taky super. Ani jedna bílá skvrnka, nikde žádné třepení. Akorát rostou jak o život a stejně tak vlasy. Jen na nohou mi to vadí, páč už se k nim těžko ohnu :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.5.06 16:25

hruzicko:tak ja mirne problemy s pupinkama mam porad a nejsem v puberte :lol: no a v tehu jsem je mela asi do pulky tehu.mne nepomaha nic-mozna jen kdyz jsem asi pul roku pouzivala VICHY tu zelenou radu-tak to mozna trochu pomohlo-ale je to hodne drahy.
a jinak mam KLUKA:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.5.06 09:54

mě na začátku těhu děsně vyskákaly pupínky. zmizely mi na sluníčku - v 5.měsíci těhu jsme byli na dovče v Thajsku a tam se mi to vyléčilo.

Jinak mám kluka - tak ty pověry, no nevím nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky