Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dneska mi muj lekar zjistil cystu na vajecniku 6×7cm (dost velka bohuzel
) a posila me do podoli na podrobnejsi ultrazvuk. Jsem desne vystrasena, co se bude dit i kdyz on sam rikal, ze asi do porodu nic, az po me ceka operace. Nemate nekdo nejakou radu, zkusenost, co by se mohlo stat, popripade me nejak povzbudit, jsem desne vystrasena. Prvni tehotenstvi bylo absolutne bez problemu, za to druhe je stale neco…plodova voda, pupecni kyla (taky me ceka operace) ted cysta ![]()
Diky moc predem ![]()
Simona
Ahoj netrap se a hlavně nenervuj já jsem minulé těhotenství taky měla cystu na vaječníku asi 3 cm a ted ji tam nemám a ani jsem na operaci nemusela asi se vstřebala a nebo praskla, nevím sice jestli ta tvoje je už velká dost nato aby se muselo na operaci, ale uvidíš všechno bude OK
a pohlad si bříško Jana
Simčo,
chci Tě jenom povzbudit a popřát Ti hodně sil. Moje první těhotenství bylo absolutně bez problémů a při druhém jsem si „vyžrala“ všechna možná i nemožná vyšetření… Prostě se to někdy takhle semele…Je možné, že se Ti vstřebá stejně jako Janě, i když veliká.
Hlavně Ty buď v pohodě a mysli na mrňouska v bříšku a na Kristýnku. Drž se!
Pavla
Ahoj holky, dekuju moc
snazim se na to nemyslet a byt silna, diky moc
![]()
Simona
Mně se sama vstřebala cysta 6×5, tak doufám, že se ta tvoje taky umoudří.
Držím palec
Ahoj,
ja jsem na tom podobne, jsem ted uz v 37tt a nasli mi cystu 8×9, je tam uz od zacatku tehotenstvi a stale se potvora drzi…jdu na planovyn cisar, pry by to vadilo pri porodu, takze se budou snazit mi ji pri tom odebrat, aby to pak uz nemuseli delat. tak doufam, ze se to vsechno povede a budu uz mit pokoj. Jinka, ale na prubeh tehotenstvi a miminko to zadny vliv nema, vse je v poradku. Ani me to nijak neboli, takze vlastne o ni nevim, jen pri kazdem ultrazvuku tam je a jak je dost velka, tak ji porad sleduji. taky chodim do Podoli a jsem tam zatim spokojena.
tak se drz, treba ti praskne, jak psaly holky
pa monca
ahoj simo, kde si ji muzu precist, koukla jsem se k sobe do soukromych zprav, ale nic tam , tak nevim kde delam chybu ?
monca
Ahoj Simo,
je mi lito ale nic tam nemam. Minuly tyden jsme byla u doktorky a vypada to, na porod příští neděli nebo pondělí. Jelikož půjdu na plánovaný cís. řez tak budu vědět, kdy přesně /v úterý jdu k doktorce/. Pokud půjde všechno v pořádku, tak by mi při porodu i odstranili tu cystu, tak snad to půjde, ráda bych to měla v jednom, abych pak nemusela znova do nemocnice. nevím jak bych to s 2 dětmi řešila. Tak dám pak určitě vědět, jak jsme dopadla.
Když tak mi napiš na mejlíka - monika.brozova@centrum.cz
pa monča