Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky, která budete testovat? U mě ráno slabá druhá /, tak uvidíme, co se z toho vyvrvbí.
Ale moc tomu nevěřím. ![]()
Lenulo držím Ti palečky
já kdybych mohla testuji už teď ale bohužel musíme se ještě více tulit a hlavně aby proběhla ovu, ale až to příjde budu testovat jak drak koupím si tak 10testů
Já mám z prvního těhu dobrou zkušenost s Best test ![]()
Holka ono to vyjde musí ![]()
Ahojky,ja som tiez mala na teste druhu ciarku skoro neviditelnu
Tiez som tomu neverila.No a v nedelu ta ciarka bude mat rok.
![]()
Ahoj holky,já s tetováním mám 9 dní čas,ale kdo testujete dnes,tak držím palečky a kupte si ten s nejvyšší citlivostí.....držím držím ![]()
Holky, poradíte mi, který test má nejvyšší citlivost a je kvalitní? Já jsem měla Babytest (25jednotek), a pak Unimark (taky 25), ale ten neukázal vůbec nic.
Vím, že tady proběhlo na toto téma hodně diskuzí, ale hodně se to mění (např. test HCG měl ještě před půlrokem citlivost 50, teď píšou 25)…
tak název fakt nevím,ale v lékárně ti poradí.A cítíš se jak??
Já jsem na testování použila Best 2 a pak Mamatest. Na obou byly // A to jsem ten první Best 2 dělala už 32 DC.
Jitutu: V lékárně už mi párkrát vecpali, co se jim hodilo. Že je to jedno… Cítím se tak, že jsem unavenější, bývá mi špatně od žaludku, bolí mě podbříšek, MS nikde, před pár dny nahnědlé špinění, ale teď nic…
Ahoj holky
hloupý dotaz, ale zeptám se. Kolikátý den po MS si můžu udělat TT? Sice mám doma už dvouletého caparta, ale připadám si, jako bych měla být těhotná poprvé.
Děkuji a všem přeji ty dvě //.
Alča.
Alenka: Myslíš před MS, nebo po vynechané MS? Prostě minimálně v den, kdy máš dostat MS, neboli 14.den po OVU…
Lenulo, děkuji.
Vypadám jak trubka, ale při Péťovi mi TT nevycházely, byly vždy negativní. Až ve dvanáctém týdnu mi vyšel pozitivní. Doktor to neřešil, říkal, že když mi TT nevychází, tak těhotná nejsem. I to se stává.
Alča.
Četla jsem, že čím dražší test, tak tím horší, ale kdo ví. Já jsem měla kdysi jeden dražší a jeden levnější a vyšly oba //. První jsem dokonce zkoušela ten levnější a ten druhý už jen na potuplování. Všem držím palečky. Pa pa! ![]()
Tak hlásím, že dneska jsem si dělala po obědě test a negativní. Občas mě ale docela hodně chytne bolest břicha, ale na mrchu to vůbec nevypadá. Zítra jdu k doktorovi na kontrolu, jestli je vše OK (trápilo mě nějaké špinění), tak snad to rozlouskne. ![]()