Těhotenství s ročním prckem doma

321
19.5.06 21:45

Těhotenství s ročním prckem doma

Ahoj holky. Jak jste zvládaly těhotenství, když jste měly doma malé dítě cca rok? Minulé těhotenství jsem měla rizikové, od 24. týdne mi hodně tvrdlo břicho a hrozil předčasný porod…a ted, když jsem v 6.tt jsem už zakrvácela, naštěstí zatím nic strašného, ale mám se šetřit a nezvedat prcka, což si moc nedokážu představit, jak to realizovat…Budu moc ráda, když mi napíšete vaše zkušenosti. Bojím se, jak to zvládnu a hlavně se děsím toho, že budu muset ležet v průběhu těhu v nemocnici…Díky moc.Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
19.5.06 21:54

Zkus zavitat do diskuze skorodvojcat (deti do dvou let od sebe). Uz jsme tam castecne resily i tohle tema.
Jasne, ze obcas se tomu zvedani mimca nevyhnes, ale zkus to aspon omezit.

Terik, Charlie a Zoe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
19.5.06 21:57

Tuleni, jukni na diskusi skorodvojčat :)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
20.5.06 09:23

Ahoj TULEN.........

mrkni na tu diskusi…jsem tam i těhule..... :wink:

Jinak taky mi gyndr řekl, at malou nezvedám, ale spíš, jako že mi to říct musí, ale chápe, že to nejde :lol: :lol:
Tak se snažím jí zvedat tak, abych šetřila břicho a záda.....takže většinou z podřepu, ale třeba z postýlky je to děsný…to jinak než blbě ani nejde :cry:
Na tvrdnutí jsi asi měla brát léky, já teda brala Magnézium a to pomáhalo :roll:
Jinak obecně se prostě musíš šetřit, abys do nemocnice nemusela…takže zapoj manžela a ostatní členy rodiny pokud můžeš, at ti koukaj pomáhat… :idea:

Diskuse: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
20.5.06 10:22

MoC GRATULUJU!!! :-)

Jinak moje zkušenost je taková, že druhé děti, počaté brzy po prvních jsou většinou dost velcí držáci, znám spoustu mamin (včetně mě), v klidovém režimu při druhém těhotenství a dětičky jsou buď na termín, po termínu, a dokonce i vyvolávané.

Šetři se, zapoj rodinu a mysli optimisticky. Opravdu je každé těhu jiné, třeba budeš úplně v pohodě (moc bych ti to přála!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
20.5.06 12:50

Ahoj,
tak já malou zvedám tak, že jí řeknu, ať se postaví, pak se mě chytne ručičkama okolo krku a já ji jenom obejmu okolo nožiček a dupky. Je pravda, že se sama udrží jenom za ty ruce okolo krku. Nějak jsem vysledovala, že je to pro mě opravdu jednodušší a břicho mi skoro netvrdne (oproti začátku druhého těhu).
Máme 12 kg, možná víc.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí