Otěhotnění před konizací

Anonymní
10.3.24 09:49

Otěhotnění před konizací

Ahoj holky…
14.2. jsem byla na konizaci, v lokálce metodou LEEP. Všechno v pohodě, výsledky super-jsem zdravá:)
Nepiju, nekouřím. Ale v úterý(5.3.)přijel přiteli kamarád ze zahraničí a já si vyjímečně dala 3drinky a malé pivo. Ale od druhého dne je mi pořád nějak blbě.. Klasický googlení co to asi je proběhlo :D ale včera mě ještě napadlo, že si udělám těhotenský test. Před konizací jsme meli sem tam nechráněný sex, protože jsme si říkali, že kdyby se z toho něco vyklubalo, nevadí nám to :D :srdce:, ale jelikož se nikdy nepodařilo “založit”, nějak jsme si bacha nedavali.
No každopádně testy jsem si dělala 3 a všechny pozitivní. Máte s tím někdo zkušenost? V úterý jedu ke své gynekoložce, ale zatím mám strach. Doporučují otěhotnět nejdřív 3-6měsíců po konizaci. Teď jsem vyděšená, že ten alkohol ublížil.. Proč mě bolí břicho až od toho pití.. pozitivní test prý vychází i po potratu.. Jinak je mi lehce blbě tak nejak celý dny.. ale až teď. Co myslíte? Můžu být opravdu/pořád těhotná? 8o A jestli jo, je pravděpodobnost donošení?
Děkuju za připadný info ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
10.3.24 14:15

Alkohol asi nevadí, lepší ho samozřejmě nepít, ale kolik maminek o těhotenství ještě nevědělo a byly na bujarých oslavách :lol: A ta konizace, tam si myslím že hrozí pak případně předčasný porod, protože čípek se nějaký čas hojí.

Jinak být těhotná můžeš (a pravděpodobně jsi), jestli jsi měla nechráněný styk, blbě ti je z těhotenství :) Neboj, doktorovi to takhle řekni a bude to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76681
10.3.24 14:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky…
14.2. jsem byla na konizaci, v lokálce metodou LEEP. Všechno v pohodě, výsledky super-jsem zdravá:)
Nepiju, nekouřím. Ale v úterý(5.3.)přijel přiteli kamarád ze zahraničí a já si vyjímečně dala 3drinky a malé pivo. Ale od druhého dne je mi pořád nějak blbě.. Klasický googlení co to asi je proběhlo :D ale včera mě ještě napadlo, že si udělám těhotenský test. Před konizací jsme meli sem tam nechráněný sex, protože jsme si říkali, že kdyby se z toho něco vyklubalo, nevadí nám to :D :srdce:, ale jelikož se nikdy nepodařilo “založit”, nějak jsme si bacha nedavali.
No každopádně testy jsem si dělala 3 a všechny pozitivní. Máte s tím někdo zkušenost? V úterý jedu ke své gynekoložce, ale zatím mám strach. Doporučují otěhotnět nejdřív 3-6měsíců po konizaci. Teď jsem vyděšená, že ten alkohol ublížil.. Proč mě bolí břicho až od toho pití.. pozitivní test prý vychází i po potratu.. Jinak je mi lehce blbě tak nejak celý dny.. ale až teď. Co myslíte? Můžu být opravdu/pořád těhotná? 8o A jestli jo, je pravděpodobnost donošení?
Děkuju za připadný info ;)

no já to nevidím tak růžově, a dost nechápu, když jsi věděla, že jdeš na konizaci, že jste se při sexu nechránili :zed:, čípek potřebuje delší dobu na uzdravení, hrozí ti riziko nejen předčasného porodu, ale také potratu - bylo to od vás nezodpovědné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí