Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Alkohol asi nevadí, lepší ho samozřejmě nepít, ale kolik maminek o těhotenství ještě nevědělo a byly na bujarých oslavách
A ta konizace, tam si myslím že hrozí pak případně předčasný porod, protože čípek se nějaký čas hojí.
Jinak být těhotná můžeš (a pravděpodobně jsi), jestli jsi měla nechráněný styk, blbě ti je z těhotenství
Neboj, doktorovi to takhle řekni a bude to v pohodě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky…
14.2. jsem byla na konizaci, v lokálce metodou LEEP. Všechno v pohodě, výsledky super-jsem zdravá:)
Nepiju, nekouřím. Ale v úterý(5.3.)přijel přiteli kamarád ze zahraničí a já si vyjímečně dala 3drinky a malé pivo. Ale od druhého dne je mi pořád nějak blbě.. Klasický googlení co to asi je proběhloale včera mě ještě napadlo, že si udělám těhotenský test. Před konizací jsme meli sem tam nechráněný sex, protože jsme si říkali, že kdyby se z toho něco vyklubalo, nevadí nám to
![]()
, ale jelikož se nikdy nepodařilo “založit”, nějak jsme si bacha nedavali.
No každopádně testy jsem si dělala 3 a všechny pozitivní. Máte s tím někdo zkušenost? V úterý jedu ke své gynekoložce, ale zatím mám strach. Doporučují otěhotnět nejdřív 3-6měsíců po konizaci. Teď jsem vyděšená, že ten alkohol ublížil.. Proč mě bolí břicho až od toho pití.. pozitivní test prý vychází i po potratu.. Jinak je mi lehce blbě tak nejak celý dny.. ale až teď. Co myslíte? Můžu být opravdu/pořád těhotná?A jestli jo, je pravděpodobnost donošení?
Děkuju za připadný info
no já to nevidím tak růžově, a dost nechápu, když jsi věděla, že jdeš na konizaci, že jste se při sexu nechránili
, čípek potřebuje delší dobu na uzdravení, hrozí ti riziko nejen předčasného porodu, ale také potratu - bylo to od vás nezodpovědné
Ahoj holky…
ale včera mě ještě napadlo, že si udělám těhotenský test. Před konizací jsme meli sem tam nechráněný sex, protože jsme si říkali, že kdyby se z toho něco vyklubalo, nevadí nám to
, ale jelikož se nikdy nepodařilo “založit”, nějak jsme si bacha nedavali.
A jestli jo, je pravděpodobnost donošení?
14.2. jsem byla na konizaci, v lokálce metodou LEEP. Všechno v pohodě, výsledky super-jsem zdravá:)
Nepiju, nekouřím. Ale v úterý(5.3.)přijel přiteli kamarád ze zahraničí a já si vyjímečně dala 3drinky a malé pivo. Ale od druhého dne je mi pořád nějak blbě.. Klasický googlení co to asi je proběhlo
No každopádně testy jsem si dělala 3 a všechny pozitivní. Máte s tím někdo zkušenost? V úterý jedu ke své gynekoložce, ale zatím mám strach. Doporučují otěhotnět nejdřív 3-6měsíců po konizaci. Teď jsem vyděšená, že ten alkohol ublížil.. Proč mě bolí břicho až od toho pití.. pozitivní test prý vychází i po potratu.. Jinak je mi lehce blbě tak nejak celý dny.. ale až teď. Co myslíte? Můžu být opravdu/pořád těhotná?
Děkuju za připadný info