Teplo na břicho v těhotenství

Anonymní
9.3.24 18:52

Teplo na břicho v těhotenství

Ahoj holky, mám trochu trapný dotaz 😀jsem poprvé tehotna, ze všeho vystrasena…ale dneska jsem si udělala čaj a ještě hned horky jsem si ho asi na 5minut položila na bricho(pres obleceni samozřejmě) až potom jsem si uvědomila, že teplo by na bricho vůbec nemělo být. Jsem v 9tt, myslíte že jsem plodu mohla nějak ublizit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
599
9.3.24 18:54

V 9tt je miminko v podbřišku. Tak pokud si čaj nepokladas tam tak dobrý :mrgreen: nejspis i kdyby bylo mimco větší tak za 5 minut čaj neprohřeje břicho natolik aby se něco stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
9.3.24 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám trochu trapný dotaz 😀jsem poprvé tehotna, ze všeho vystrasena…ale dneska jsem si udělala čaj a ještě hned horky jsem si ho asi na 5minut položila na bricho(pres obleceni samozřejmě) až potom jsem si uvědomila, že teplo by na bricho vůbec nemělo být. Jsem v 9tt, myslíte že jsem plodu mohla nějak ublizit?

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 18:56

@KiliSmells no já právě nevím, kde přesně jsem ho měla, myslis že i kdyby na tom podbrisku, byl by to problém? Já se furt snazim uklidnit tím, že to je kravina, ale i tak jsem z toho dost vyklepaná😀

• Citovat
  • Upravit
35832
9.3.24 18:57
@Anonymní píše:
@KiliSmells no já právě nevím, kde přesně jsem ho měla, myslis že i kdyby na tom podbrisku, byl by to problém? Já se furt snazim uklidnit tím, že to je kravina, ale i tak jsem z toho dost vyklepaná😀

Ano, je to totální kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.3.24 19:15
@Anonymní píše:

Sim tě :mrgreen: fakt je to blbost, těhotenství je odolná věc, nějaký hrnek s čajem fakt potrat nevyvola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 19:35

@Tichošlápek dekuju :srdce: :) když já řeším úplně každou blbost, mám prostě strach abych mimču uvnitř neublizila, ale opravdu uznávám, že si vždycky vezmu do hlavy kravinu a jsem schopna se z ní trápit jakou dobu 😀

• Citovat
  • Upravit
16296
9.3.24 19:46
@Anonymní píše:
@Tichošlápek dekuju :srdce: :) když já řeším úplně každou blbost, mám prostě strach abych mimču uvnitř neublizila, ale opravdu uznávám, že si vždycky vezmu do hlavy kravinu a jsem schopna se z ní trápit jakou dobu 😀

Tak to budeš mít těžkých 9 měsíců, věčně ve stresu :think: :mrgreen: To budeš jen doma ležet, co kdyby náhodou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 19:49

@Dahlia0409 no bylo by to tak nejlepší 😂 ne, dělám si srandu…jak říkám je to moje první a ještě když si člověk čte na internetu co všechno se nesmí(potraviny, a tak..) tak je mi z toho až špatně, oni si snad na všem něco najdou 😀

• Citovat
  • Upravit
16296
9.3.24 19:52
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 no bylo by to tak nejlepší 😂 ne, dělám si srandu…jak říkám je to moje první a ještě když si člověk čte na internetu co všechno se nesmí(potraviny, a tak..) tak je mi z toho až špatně, oni si snad na všem něco najdou 😀

Tak to nedělej už vůbec :roll: Já jedla a pila podle chuti teda. Jen bylinky jsem koukla, když jsem si nebyla jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
9.3.24 19:52
@Anonymní píše:

Píšu že ne :) nechoď do sauny. Nedavej si vanu 38° všechno ostatní je v podstatě neškodný. Já si dávám i relativně teplý sprchy. Teda nestrikam to přímo cíleně na břicho ale na záda protože mi bolej. A vše je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
9.3.24 19:57
@Anonymní píše:

Je to totální blbost. I kdyby jsi si ho položila přímo na mimino, tak přes oblečení, kuzi, všechny ty vnitřní vrstvy fakt plod neprohrejes tak, aby se cokoliv mohlo stát. Navíc ubližuje teplota nad 38. Ty musíš tím hrnkem co chladne prohrat všechny ty vrstvy vc plodovky, která to teprve přenese na embryo :mrgreen: ale chápu te. U prvního dítěte jsem na záchod ze začátku sedala strašně opatrně, abych mu neublížila a třeba nevypadlo. Tvl já byla jebla :lol: bohudíky to do týdne přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
9.3.24 20:01
@KiliSmells píše:
Píšu že ne :) nechoď do sauny. Nedavej si vanu 38° všechno ostatní je v podstatě neškodný. Já si dávám i relativně teplý sprchy. Teda nestrikam to přímo cíleně na břicho ale na záda protože mi bolej. A vše je ok

Tady bych oponovala. Do sauny jsem chodila v obou tehotenstvich. Základem je to neprehanet. Jen jsem chodila do 85-95 na nějakých 5-7 minut místo. A ani vana (pokud se tam nenalozis na hodinu a stále nepripoustis vodu) nemá možnost te natolik prohrat. Doktor sám říkal, ze klidně at jezdim na koni, jen nesmím spadnout kvůli možné zlomenine a zvýšené možnosti trombozy. Jo a pak mi zakázal se potapet. Jedine co bych fakt našla je seznam nevhodných bylinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym534
9.3.24 20:05

@hospodki no, ještě bych se nejradši zeptala na něco, ale to už bych byla asi fakt za magora 😀 😀

• Citovat
  • Upravit
21311
9.3.24 20:07
@Anonym534 píše:
@hospodki no, ještě bych se nejradši zeptala na něco, ale to už bych byla asi fakt za magora 😀 😀

Jen se ptej, tady stejne všem hrabe dlouhodobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky