Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
HPV nijak nebrání otěhotnění. Po přirozeném porodu dokonce ve většině případů zmizí. Takže vřele doporučuji. Ale určitě konzultuj s Dr.
@Pandemie moc děkuji za odpověď.
Ona mi to řekla i paní doktorka. Sice jsme se o tom nějak podrobně nebavily, ale říkala, že s otěhotněním by problém být neměl. Já jsem jen ten typ, co se všeho strachuje
hlavně i kvůli tomu, že trpím na krvácení a to nemá žádný důvod, prostě pořád krvácím.18 dní, pak 13 pauza a pak zase 14 dní. S tím mi nedokázali pomoci už tři lékaři. Tak jsem taková že mám strach aby se nám to povedlo.. Aby to nebylo jedno s druhým ve finále velký problém.
Zdravím všechny. Mám na vás dotaz, jestli jste měly problém otěhotnět, když byl u vás přítomen virus HPV? Už druhým rokem chodím na kontroly na expertní kolposkopii, ale nejsem ve fázi kdy bych musela na konizaci čípku nebo něco takového. Jen prostě tyto kontroly. Je mi 24 let a strašně moc bych si přála už mít miminko. Přítel to sice ještě neví, takže to nebude hned tak, i když si myslím, že tuší
ale zajímá mě, jestli vy jste kvůli tomu hpv měly nějaké problémy.. Třeba otěhotnět nebo v těhotenství, atd.
Předem vám holky děkuji za odpovědi. A hezký den