Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, s přítelem jsme měli první pohlavní styk. Kondom nebyl správně nasazený (byl jen na špičce jelikož byla malá velikost). Po pohlavním styku jsem si vzala cca po 4 hodinách ElleOne.
Jaká je šance, že mohu otěhotnět?
2-3 dny (nyní) po pohlavním styku cítím bolest zad a patrné bolesti v podbřišku. Může to být jen díky stresu?
Menstruaci mám mít 10. takže počítám s opožděním.. Pokud dostanu menstruaci, znamená to, že nejsem tedy těhotná?
Ps: netuším zda jsem měla zrovna plodné dny.
Použila si tabletku po, takže by si neměla být těhotná. Ovšem znám osobně jednu, co si jí vzala a stejně povila.
Přiště si něco nastuduj o fungování tvého těla a použijte pořádnou antikoncepci, ať nejsi v nervu. Mimochodem 3 dny po styku by si rozhodně těhotenské příznaky neměla.
@lleennttiillkkaa
Dobře, děkuji za názor. Snad to bude v pořádku.. Jelikož opravdu potřebuji poradit, protože mám strach. 😅 Ipřesto, že by mělo být vše v kondomu tak jsem si raději tu tabletku vzala.
@Monika Kuchtová Malý kondom? Vždyť to jde nasadit na hlavu. Spíš potrénujte nasazování.
@Monika Kuchtová tak jestli si to natáhnul na hlavu tak příště raději přečíst návod ![]()
@Markéta80 píše:
@Monika Kuchtová tak jestli si to natáhnul na hlavu tak příště raději přečíst návod
Tak to každopádně… na hlavě je to nebezpečné hned z několika důvodů ![]()
@Havlova píše:
@Monika Kuchtová Malý kondom? Vždyť to jde nasadit na hlavu. Spíš potrénujte nasazování.
Co ty víš, třeba ten její má péro jako slon
![]()
@MucholapkaXXL @Markéta80
@Moringa
Poprosila bych, abychom se mohli bavit normálně. Normálně jsem se zeptala, mám strach a tyto odpovědi kromě jedné mi přijdou dosti hloupé. 😌 Chci vaše názory nebo rady a ne výsměch, děkuju.
@Monika Kuchtová píše:
@Moringa
Poprosila bych, abychom se mohli bavit normálně. Normálně jsem se zeptala, mám strach a tyto odpovědi kromě jedné mi přijdou dosti hloupé. 😌 Chci vaše názory nebo rady a ne výsměch, děkuju.
Jasně, ty hlavo penisu ![]()
@Havlova ti chtěla říct, že nechápe, jak ten kondom mohl být malej, když se běžný kondom dá natáhnout i na hlavu (ne že by se to doporučovalo) ![]()
@Monika Kuchtová píše:
@lleennttiillkkaa
Dobře, děkuji za názor. Snad to bude v pořádku.. Jelikož opravdu potřebuji poradit, protože mám strach. 😅 Ipřesto, že by mělo být vše v kondomu tak jsem si raději tu tabletku vzala.
Teď je ten trolling lepsi, ale ještě to ma pár musek… ![]()
Příspěvek upraven 30.08.20 v 18:21
@Monika Kuchtová píše:
@Moringa
Je to neuvěřitelné.