Pohlavní styk a oplodnění

30.8.20 17:13

Pohlavní styk a oplodnění

Dobrý den, s přítelem jsme měli první pohlavní styk. Kondom nebyl správně nasazený (byl jen na špičce jelikož byla malá velikost). Po pohlavním styku jsem si vzala cca po 4 hodinách ElleOne.
Jaká je šance, že mohu otěhotnět?
2-3 dny (nyní) po pohlavním styku cítím bolest zad a patrné bolesti v podbřišku. Může to být jen díky stresu?
Menstruaci mám mít 10. takže počítám s opožděním.. Pokud dostanu menstruaci, znamená to, že nejsem tedy těhotná?
Ps: netuším zda jsem měla zrovna plodné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
30.8.20 17:19

Použila si tabletku po, takže by si neměla být těhotná. Ovšem znám osobně jednu, co si jí vzala a stejně povila.
Přiště si něco nastuduj o fungování tvého těla a použijte pořádnou antikoncepci, ať nejsi v nervu. Mimochodem 3 dny po styku by si rozhodně těhotenské příznaky neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.20 17:24

@lleennttiillkkaa
Dobře, děkuji za názor. Snad to bude v pořádku.. Jelikož opravdu potřebuji poradit, protože mám strach. 😅 Ipřesto, že by mělo být vše v kondomu tak jsem si raději tu tabletku vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42066
30.8.20 17:32

@Monika Kuchtová Malý kondom? Vždyť to jde nasadit na hlavu. Spíš potrénujte nasazování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.20 17:32

@Havlova
Bylo to na hlavě penisu, a vše bylo v tom (snad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
30.8.20 17:41

@Monika Kuchtová tak jestli si to natáhnul na hlavu tak příště raději přečíst návod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.20 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.8.20 17:50
@Markéta80 píše:
@Monika Kuchtová tak jestli si to natáhnul na hlavu tak příště raději přečíst návod :mrgreen:

Tak to každopádně… na hlavě je to nebezpečné hned z několika důvodů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.8.20 17:53
@Havlova píše:
@Monika Kuchtová Malý kondom? Vždyť to jde nasadit na hlavu. Spíš potrénujte nasazování.

Co ty víš, třeba ten její má péro jako slon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.20 17:58

@MucholapkaXXL @Markéta80
@Moringa
Poprosila bych, abychom se mohli bavit normálně. Normálně jsem se zeptala, mám strach a tyto odpovědi kromě jedné mi přijdou dosti hloupé. 😌 Chci vaše názory nebo rady a ne výsměch, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.8.20 18:03
@Monika Kuchtová píše:
@Moringa
Poprosila bych, abychom se mohli bavit normálně. Normálně jsem se zeptala, mám strach a tyto odpovědi kromě jedné mi přijdou dosti hloupé. 😌 Chci vaše názory nebo rady a ne výsměch, děkuju.

Jasně, ty hlavo penisu :lol:
@Havlova ti chtěla říct, že nechápe, jak ten kondom mohl být malej, když se běžný kondom dá natáhnout i na hlavu (ne že by se to doporučovalo) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
30.8.20 18:08
@Monika Kuchtová píše:
@lleennttiillkkaa
Dobře, děkuji za názor. Snad to bude v pořádku.. Jelikož opravdu potřebuji poradit, protože mám strach. 😅 Ipřesto, že by mělo být vše v kondomu tak jsem si raději tu tabletku vzala.

Teď je ten trolling lepsi, ale ještě to ma pár musek… ;)

Příspěvek upraven 30.08.20 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.20 18:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
30.8.20 18:22
@Monika Kuchtová píše:
@Moringa

Je to neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
30.8.20 18:24

Baby, nezavidte monci kladu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...