Poslíčky 2 dny v kuse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.8.20 12:07

Poslíčky 2 dny v kuse

Ahoj maminky, jsem ve 36.tydnu a 2 dny mám v kuse poslíčky a už je to fakt nepříjemné. Voda tepla pomáhá jen chvíli, myslíte že už se blíží porod? Pomohlo vám něco? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
30.8.20 12:30

V tomhle případě bych vyrazila do porodnice, protože přeci jen máš do termínu ještě cas, tak ať jsou pod kontrolou. Já měla poslíčky od pátku a skončilo to v pondělí porodem, ale byla jsem ve 40tt, tři noci jsem skoro nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
30.8.20 12:41

Jela bych na pohotovost pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.8.20 13:05

Jela bych pro jistotu se nechat vyšetřit, může jít o rozbíhající se porod. Dej pak vědět, jak jsi dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.20 13:42

Já jsem teď 37tt tvrdnutí mám od nějakého 20tt… Ale vliv na čípek žádný… Ten je pořád 5cm tuhý a zavřený… A to čekám už 2. Dítě… Primář mu říká,,čípek rekordman" bylo mi řečeno, že pokud břicho tvrdne a mám spíše problémy s dechem, tak je to relativně OK. Ale pokud tvrdne a bolesti se projevují i v podbřišku nebo jdou do zad, tak už je důvod se zamyslet, kór pokud mají tendenci se stupňovat… Mě teď hodně zlobí střeva a někdy mě opravdu tvrdne skoro celý den… A ani sprcha nebo vana nezabírá a nic to není… kontroly jezdím každý týden, takže mám přehled o stavu… :palec: Ale pokud máš pocit, že se to zhoršuje, nebo se ti to nezdá…určitě bych zajela do porodnice… Oni tě nevyhodí… ;) A pak dej vědět jak jsi dopadla… :palec:

• Citovat
  • Upravit
588
30.8.20 14:00

Tak jsme na tom stejně, akorát já jsem už v 39. tt, takže naopak budu ráda, když se mi porod rozjede. Od pátku mám tvrdnuti břicha pravidelně co 10 až 15 minut. Vana to ani nezesili, ani nerozezene. Doufám, že se to brzo nějak pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.9.20 17:22

Poslíčci nonstop?

Zdravim maminy, tehulky.. Chtela bych se zeptat, zda nektera z vas mela pred porodem poslicky treba tyden v kuse, bez pauzy od bolesti? Vysvetlim takhle.. Nyni jsem 38+5. Poslicky mam uz dlouhou dobu, ale vzdy to bylo treba 2×,3× denne. Od pondeli minuleho tydne to dost zesililo, vlastne cely den, ale po teple sprse to vzdy odeznelo a prislo to treba zas za hodinu, silne bolesti v podbrisku jako pri ms, krizove bolesti a take ledviny.. Ale od stredy uz nepomahala ani sprcha. Navic sem mimi v brisku citila uz mene, jen 2× denne ze se zavrtela a to pred tim min 10× denne a poradne. Bolesti byli silne tak sem pro jistotu jela na kontrolu do nemocnice, natocili mimi, pry vse v poradku, cipek ze je jeste v celku, a vysoko, ze se nerodi. Dr. Mi rekl ze to jsou poslicci a poslal me domu. Vpatek sem sla na kontrolu ke sve gyndarce, rekla ze cipek je kratoucky uz a uplne mekky. Napsala mi CS 5,a ze od patku me do pece preberou v porodnici, ze kni uz nemusim. No ty bolesti samorzejme trvali, silny a bez prestavky, tak sem se ptala i ji, ani me nenechala vse dorict a rekla ze to jsou poslicci, a ze bych se mela pripravit ze me u porodu cekaji 5× silnejsi bolesti. A divala se na me tak, jakobych prehanela, ale ty bolesti jsou opravdu silne a uz nesnesitelne. Navic mi zjistila krev v moci, tak chtela jeste moc a ze vysledky budou az v patek. Bolesti trvaji do ted, bez prestavky, sprcha nezabira. V podbrisku jakoby se mi tam vse trhalo, do toho krece, bodavy vystreli do pochvy, ledviny tupa ale silna bolest a kriz mam v krecich. Tak bych chtela prosim vedet, jestli mel nekdo takove, silne bolesti pred porodem, ale v kuse, zadna pauza. A opravdu silne bolesti.. I neustale tvrdne brisko. Budu moc rada kdyz se nekdo ozve, me se to nezda normalni. Kdyby byli treba pauzy od bolesti, ale neulevi se vubec. A nemuzu ani spat, usnu jen na pul hodky a pak chodim po byte v hroznych bolestech, to nekolikrat, naspim par hodin za den. I kdyz chodim tak citim tlak v podbrisku krece a vse.. Predem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí