Oteklá ručička

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8384
15.12.11 20:22

oteklá ručička

Ahojky, patrala jsem a diskusi na otot tema ne a ne najit. Dnes jsem byli u nasich a mamka mi povida ,,hele malej ma oteklou rucicku" a kdyz jsem to prohlidla tak ji fakt mel oteklou, neni to poprve uz jendou jsem rikala segre at se podiva jeslti nema oteklou rucicku, ale u tech miminek se tospatne pozna kdyz maji ty rucicky oplacany…ikdyz malej nepatri mezi baculaty deti, ale proste se mi zda ze malinko otekla je oproti ty druhy…nemate s tim nejaka zkusenost? Je mu 9 mesicu a leze, stavi se a sem tam zuchne ale zadny velky pad…nemyslim ze ho to boli je v pohode ikdyz na to saham…
dnes toho min vypil a byli jsme plavat, premyslela jsem jestli to nemiva po plavani z chloru ale fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rozárková
15.12.11 22:09

Ahoj,tak moje zkušenost ze špitálu kde pracuji je taková,že pokud je to pravá ručička,MŮŽE to být nějaká srdeční choroba.
Ale taky nemusí,můj synovec-dnes jsou mu 4roky,to má taky,od narození,zrovna pravou,byl na všech možných vyšetřeních a je naprosto v pořádku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8384
15.12.11 22:43

jezis uplne mi pichlo u srdce…je to prava rucicka…on to nema porad jen obcas…
ja mam znamou a jeji syn ma oteklou pulku tela ale to ma prad a to je vrozena vada, ale to neni nas pripad..malejto ma fakt obcas…
jezis zitra volam dr fuj ja asi neusnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
16.12.11 07:57
Ajla píše:
jezis uplne mi pichlo u srdce…je to prava rucicka…on to nema porad jen obcas…
ja mam znamou a jeji syn ma oteklou pulku tela ale to ma prad a to je vrozena vada, ale to neni nas pripad..malejto ma fakt obcas…
jezis zitra volam dr fuj ja asi neusnu

Prosím Tě,klid. Vždyť píšu,že to nemusí být VŮBEC nic a určitě to bude Váš případ,ale k Dr. raději zajdi,budeš klidnější. ;)

• Citovat
  • Upravit
8384
16.12.11 08:47

jo jo ja vim, ze ot nic byt nemusi ale prece jen me to docela znervoznuje :-)
nase dr ma tento tyden dovolenou tak mam zajit do nemocnice, tak stejne kdyby mu chteli delat nejaky vysetreni tak ho poslou tam, tak tam dnes zajedu, dnes rano se mi zda ze ji ma porad nateklou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
16.12.11 10:51

Jak jsem psala,ten můj synovec to má taky. Někdy to prostě asi děti mívají.....
Určitě bude vše v pořádku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
8384
16.12.11 11:04

tak jsem se vratila z nemocnice a presne co jsem cekala, byli tam dva dr zrovna i primar a oba na to koukli, malej ale celou dobu bojoval takze dostat rucicky k sobe bylo umeni a ani se jim to nepovedlo takze koukali na kazdou zvlast a to proste tak videt nejde, rekli ze babicka plasi a ze ji otekllou nema…

tak doufam ze maji pravdu protoze resili porad jestli spadl a kdyz jsem rekla ze pada v postylce kdzy se stavi tak ani nebrali v uvahu jinou moznost nez ze se nekde bouchnul…
docela me prekvpailo jak byli udiveny z toho ze je mu 9 mesicu a stavi se a dokonce si tam i sedl a rekl ty brdo on si uz seda…
tak jsem vedle ja nebo oni, v 9ti mesicich se stavet je snad normalni ne?

njn tak kdyztak ho budu sledovat a kdyby se mi to nezdalo pujdu za nasi dr dovolenou ma jen tento tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
16.12.11 11:13

Tak vidíš. U našeha Adama je to vidět docela zřetelně.
Na ta všelijaká vyšetření jí poslal náš bývalý primář dětského,když ještě žil,znali se z oddělení-kdysi tam švagrová pracovala-tak možná spíše to udělal z dobré vůle a pro její klid. Myslím,že děti,které to mají k tomu srdíčku,mají ještě jiné potíže......

• Citovat
  • Upravit
8384
16.12.11 11:28

no asi jo, myslim ze ot nic neni a mozna fakt od obcasnyho zuchnuti…ale tak radsi jsem zahistercila nez abych si pak neco vycitala :-)
abyla byla to bojovka malyho navlict, jet do vedlejsiho mesta v tom zacla desna chumelenice a je uplne bilo na silnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
16.12.11 11:47
Ajla píše:
no asi jo, myslim ze ot nic neni a mozna fakt od obcasnyho zuchnuti…ale tak radsi jsem zahistercila nez abych si pak neco vycitala :-)
abyla byla to bojovka malyho navlict, jet do vedlejsiho mesta v tom zacla desna chumelenice a je uplne bilo na silnici…

Ale myslím,že za ten klid na Vánoce to stálo. Nechtěla jsem Tě vyděsit,jen vím,že občas se to tak projevuje.
Jinak,nemyslím si,že stavět se v devíti měsících je něco nemožného. Je to hold šikula.
A co se sněhu týče…NO KONEČNĚ!!!!!!! Ale asi kdybych jezdila do práce a neválela se doma po IVF,tak bych šťastná moc nebyla.

• Citovat
  • Upravit
8384
16.12.11 11:59

No presne rikala jsem ot ze radsi pojedu zbytecne nez pak byt nervozni..nejsem tip co beha po doktorech, spis naopak ale s malym to je proste jiny mam za nej zodpovednost a desnej strach..to zna kazda mama :-)

NO ja driv pracovala skoro na horach a tak t byl boj jezdit do prace, bydlime torchu vys takze snehu tu maem habadej a to snezi tak od deseti…a nevypada to ze by melo prestat, jen doufam ze zacne i mrnout jinak z toho bdue desnej sajrajt…hlasi ze od zitrka ma mrznout tak doufejme…

malej kdyz videl snih tak byl docela vyjukanej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.12.11 22:09

dneska jsem dala malyho odpoledne spat a prisle zrovna z prochazky s tchyni mel an sobe teply puncochace a teply ponozky a ja blba mu je nesundala a kdyz se vyspal a ja ho svlikla mel desne otekly nohy, kdyz jsem mu to zmackla tak se desne smal, takze ho to asi lochtalo…potom odpoledne jsem to kontrolovala a uz to bylo ok a ani uz se pri zmacknuti nesmal…

je mozny ze to mel kvuli tomu ze mel tak teply ponozky? Nemaj silnou gumu ale mozna kdyz mel pod tim i puncochace tak ho to moc stahlo…muze to byt tim? ze mu kvuli tomu oteka i ta rucicka? Ze ma bodycko a pres totricko s dlouhym? Ale nedava mu nic narvanyho nosi 86 jinak mu jsou rkatky rukavy :-( ach jo musim to sledovat budu se ted snazit aby mel volny obleceni

fotka: dole otekly po spani, nahore o par hodin pozdeji uz v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.12.11 07:06

:) To víš,že to nic není. Bylo mu teplo…v teple se roztahují cévy a tím pádem jsou končetiny i oteklejší.
Nesleduj to miminko tak,nebo se z toho zblázníš.
Ale příště raději po procházce svléknout,alespoň trošku. Přehřívání není dobré. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8384
17.12.11 21:39

ty jo to jsem to vymnoukla :-DDD
jsem si to uvedomila az kdyz se vzbudil ze ma ty ponozky :-D
no priste no…

ja ho sleduju kvuli ty rucicce, dnes ji mel zas trochu oteklou…
ale stejne ze strachu o nej jednou zesedivim :-DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+