Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, shanim inspiraci jak nejlepe vyuzit tyto otevrene policky v kuchyni? Je to prostor bez dvirek. Nejake napady? Dekuji
Tak buď tam dát nějaké hezké košíky/misky a do nich uložit věci. Nebo navštívit truhláře, ať tam udělá dvířka na míru. Nesnáším tyhle otevřené poličky a výstavku, takže bych šla do varianty 2.
@Kelsey píše:
Tak buď tam dát nějaké hezké košíky/misky a do nich uložit věci. Nebo navštívit truhláře, ať tam udělá dvířka na míru. Nesnáším tyhle otevřené poličky a výstavku, takže bych šla do varianty 2.
Prave take bych si je nevybrala. Bohuzel tu takto jsou. Jeste ne napadly nejake pekne dozy se suchymi potravinami. Ale nevim no
Taky mám niky v kuchyni, mám tam prostě věci, které se tam hodí - v jednom prostoru složené utěrky, v jiném oblíbené hrnečky, v dalším stolní kalendář nebo čaje.
Dala bych tam bud knizky, nebo nejake vysuvne kosicky, supliky, aby se tam moc nedostal prach a bylo z toho co nejmin uklizeni ![]()
Možná najít někoho, kdo vyrábí košíky, jestli to zvládne v barvě kuchyně, ať to i hezky pasuje velikostně. Asi to bude dražší, než nějaký v obchodě.
Hlavně ne výstavu čehokoli. Vím, někdo si na tom ujíždí. Mi se to nelíbí. Nechtěla bych to.
Jo ale teď koukám na ty fotky, a ony jsou tam dírky na police, to je pěkně neestetický.. To bych možná taky uzavřela..
Mám v tom daný kávovar a v jiné misky a žrádlo pro kočku. Naštěstí jich víc nemám. Vlastně ještě na jedné polici mám tiskárnu, ale ta by se tady do těch nevešla.
@unuděná píše:
Jo ale teď koukám na ty fotky, a ony jsou tam dírky na police, to je pěkně neestetický.. To bych možná taky uzavřela..
Jj jsou tam dirky police jsou z nich momentalne vyndane, ale stejne budou asi videt mozna ty kosiky by to mohli trochu schovat
Máme užší, do kterých by košíky nešly, tak v nich máme mléka, džusy, oleje. Ale do těchhle bych pořídila nějaké krabice nebo košíky, ať jsou věci schované.
Co jsem viděla u jiných, tak tam mají naležato na sobě láhve vína, popř. olej, ocet.
@rena03 já si na kořenky přidělala poličky zevnitř na dveře špajzu. Nepřekáží, nepráší se na ně a jsou všechny „vepředu“
@rena03 píše:
Dobry den, shanim inspiraci jak nejlepe vyuzit tyto otevrene policky v kuchyni? Je to prostor bez dvirek. Nejake napady? Dekuji
No já bych tam dala dvířka, ale to asi slyšet nechceš.
Nemám ráda bordel - ať tam dáš co tam dáš, bude to bordel.