Otevrene policky v kuchyni

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
1.9.23 13:24

Otevrene policky v kuchyni

Dobry den, shanim inspiraci jak nejlepe vyuzit tyto otevrene policky v kuchyni? Je to prostor bez dvirek. Nejake napady? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
1.9.23 13:29

Tak buď tam dát nějaké hezké košíky/misky a do nich uložit věci. Nebo navštívit truhláře, ať tam udělá dvířka na míru. Nesnáším tyhle otevřené poličky a výstavku, takže bych šla do varianty 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.23 13:32
@Kelsey píše:
Tak buď tam dát nějaké hezké košíky/misky a do nich uložit věci. Nebo navštívit truhláře, ať tam udělá dvířka na míru. Nesnáším tyhle otevřené poličky a výstavku, takže bych šla do varianty 2.

Prave take bych si je nevybrala. Bohuzel tu takto jsou. Jeste ne napadly nejake pekne dozy se suchymi potravinami. Ale nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.9.23 13:49

Taky mám niky v kuchyni, mám tam prostě věci, které se tam hodí - v jednom prostoru složené utěrky, v jiném oblíbené hrnečky, v dalším stolní kalendář nebo čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
1.9.23 13:54

Dala bych tam bud knizky, nebo nejake vysuvne kosicky, supliky, aby se tam moc nedostal prach a bylo z toho co nejmin uklizeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.9.23 13:58

Možná najít někoho, kdo vyrábí košíky, jestli to zvládne v barvě kuchyně, ať to i hezky pasuje velikostně. Asi to bude dražší, než nějaký v obchodě.
Hlavně ne výstavu čehokoli. Vím, někdo si na tom ujíždí. Mi se to nelíbí. Nechtěla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.23 14:01

Taky tyhle výstavky nemusím. :nevim: Co kuchařky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.9.23 14:02

Jo ale teď koukám na ty fotky, a ony jsou tam dírky na police, to je pěkně neestetický.. To bych možná taky uzavřela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
1.9.23 14:08

Mám v tom daný kávovar a v jiné misky a žrádlo pro kočku. Naštěstí jich víc nemám. Vlastně ještě na jedné polici mám tiskárnu, ale ta by se tady do těch nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.23 14:08
@unuděná píše:
Jo ale teď koukám na ty fotky, a ony jsou tam dírky na police, to je pěkně neestetický.. To bych možná taky uzavřela..

Jj jsou tam dirky police jsou z nich momentalne vyndane, ale stejne budou asi videt mozna ty kosiky by to mohli trochu schovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.9.23 14:14

Máme užší, do kterých by košíky nešly, tak v nich máme mléka, džusy, oleje. Ale do těchhle bych pořídila nějaké krabice nebo košíky, ať jsou věci schované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.23 14:20

Mate jeste nejaky napad jak vyresit ty policky na korenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
1.9.23 15:22

Co jsem viděla u jiných, tak tam mají naležato na sobě láhve vína, popř. olej, ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.9.23 15:22

@rena03 já si na kořenky přidělala poličky zevnitř na dveře špajzu. Nepřekáží, nepráší se na ně a jsou všechny „vepředu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
1.9.23 15:24
@rena03 píše:
Dobry den, shanim inspiraci jak nejlepe vyuzit tyto otevrene policky v kuchyni? Je to prostor bez dvirek. Nejake napady? Dekuji

No já bych tam dala dvířka, ale to asi slyšet nechceš.
Nemám ráda bordel - ať tam dáš co tam dáš, bude to bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný