Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer, už par let mam na noze (jenom jedné) nějaké divné otlaky, no popravdě nemám tušení co to je. Mám to od vysoké takže už asi cca 6 let. Nebolí to, nesvědí ani nepálí vůbec nic. Podle internetových obrázku možná bradavice, ale na druhou stranu uvnitř toho nic není i když to seškrábu pemzou jak šílená tak je to tvrdé a uvnitř nic podobného bradavici není (žádné černé tečky uvnitř). A rodina nic podobné nemá i když já po domě vždy chodila bez ponožek a ručníky jsme taky měli většinou stejné se sourozenci.. Co by to mohlo být, nemá někdo tušení?
@Al35 Na kožní jsem byla před 2 roky, jediné co mi paní řekla bylo “To nic závažného není a pokud nebolí není nutno řešit.” Neřekla mi ani co to může být nebo jak se toho zbavit, možná smůla najít takovou kožní. Ve 27 jsem měla problém na ruce nějaké svědivé vyrážky v podobě ekzému (ne toto), který jsem vyléčila díky člověku z internetu, když mě úžasná kožní poslala domů s tím že neví co to je, dala mastičku kterou jsem používala měsíce a nic nezlepšila / neudělala. Takže čekat jestli někdo, kdo mohl mít něco podobného, nebude vědět je lepší než jít zbytečně zas na kožní kde odpověď znám jasnou.
Obesla bych vic koznich
Ja ted byla taky u takove, kterou vickrat videt nepotrebuju.
@MoniKik taky bych obešla více kožních..
kuří oko to nemůže být na tom jednom prstě?
Nejsou to bradavice? Na chodidlech se dělají takové jakoby vpáčené dovnitř nebo jak bych to řekla. Já je svého času zlikvidovala vlaštovičníkem.