Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za body je otáčení jen na dálnici nebo na silnici pro motorová vozidla (rychlostní).
Za otočení ve světelné křižovazce je to jen za pokutu.
Příspěvek upraven 19.10.22 v 15:01
Může zaplatit složenkou nebo na účet (dokladem o úhradě bude případně ten odstřižek od složenky nebo výpis z účtu), jiný speciální doklad nedostane.
Body se nestrhavaji, na pokutu to je, zaplatit může buď složenkou nebo přes účet, potvrzení o zaplacení bude buď útržek té složenky nebo platba v internetovém bankovnictví. Na téhle diskuzi mi teda nejdivnější přijde to, že jsi s přítelem, co ti často lže ![]()
@Kriss Tina jo jsem z toho smutná..ale máme malé miminko tak se nějak snažím..ale každý den přemýšlím že se na to vykašlu..ale bojím se být s dítětem sama
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jo jsem z toho smutná..ale máme malé miminko tak se nějak snažím..ale každý den přemýšlím že se na to vykašlu..ale bojím se být s dítětem sama
Strašně smutné ![]()
A v čem lže, že mu strhnou body, nebo ve způsobu úhrady?
Pokud v tom prvním případě, tak je jasné, že překrývá lež lží.
Tímto tě chce možná připravit, že přijde o řidičák, ale ten prohřesek bude úplně jiný.
@Anonymní píše:
Nestačí, když se budeš snažit jen ty. Ale to už asi víš že? V čem a proč ti přítel lže?
@arinecka @Trojlístek lze v blbostech..ale když to je každý týden, tak už mi to leze na nervy. Nejedná se jen o auto prostě kolikrát to jsou fakt nesmysli..O té pokutě jsem se dozvěděla, tak že jsem se šla podívat s jeho souhlasem do tašky zda tam má něco a vypadla na mě složenka. Nechtěl mi to říct, protože ví, že bych mu vynadala proč se točí kde nemá atd
@Anonymní píše:
@arinecka @Trojlístek lze v blbostech..ale když to je každý týden, tak už mi to leze na nervy. Nejedná se jen o auto prostě kolikrát to jsou fakt nesmysli..O té pokutě jsem se dozvěděla, tak že jsem se šla podívat s jeho souhlasem do tašky zda tam má něco a vypadla na mě složenka. Nechtěl mi to říct, protože ví, že bych mu vynadala proč se točí kde nemá atd
No tak zas kdyz uz ma s tebou takovou skusenost, ze dospelemu chlapovi, partnerovi nadavas za 300kc pokutu, tak to se nedivim, ze ti radsi lze, nebo zamlcuje a tak, ze jo…?
@Anonymní píše:
A proč by jsi mu nadávala za pokutu za 300? No tak se stalo, já tuhle dostala za parkování a muž by mi nikdy nevynadal, to se stane ![]()
@Anonymní píše:
Ale já se neptala na to, co odpovídáš.
Psala jsi o bodech a způsobu úhrady. Tak jsem se ptala na tyhle varianty.
A odpovídáš jak jsi se o pokutě dozvěděla, to jsem se neptala.
Pokud lže o blbostech, tak důvodem je asi to, ze mu za neco zase vynadáš. Úplně snadná odpověď…
@pikola píše:
A proč by jsi mu nadávala za pokutu za 300? No tak se stalo, já tuhle dostala za parkování a muž by mi nikdy nevynadal, to se stane
No… asi bych nepoměřovala pokutu za parkování a otáčení v křižovatce.
Otáčení v křižovatce není až taková banalita, to jako docela bagatelizuješ.
@Trojlístek píše:
No… asi bych nepoměřovala pokutu za parkování a otáčení v křižovatce.
Otáčení v křižovatce není až taková banalita, to jako docela bagatelizuješ.
tak vzhledem k výši pokuty z toho evidentně ani policajti nedělali žádné drama ![]()
Tak jestli u všeho na něj nadavas tak se nediv, že ti to raději neřekl. A pokud jde o tohle není to úplně lež, jen ti to prostě neřekl.
Dobrý den, měla bych dotaz. Přítel dostal pokutu 300 protože se prý špatně otočil v křižovatce. Já nejsem řidič takže se v tom neorientuji a přítel mi často lze. Zajimalo by mi zdá za otočení v křižovatce strhávají i body? Nikde nic takového psáno nemá..A když má složenku zda to může poslat na účet? Nebo zda někde dostane potvrzení o úhradě? Hotovost u sebe prý neměl děkuji..