Otočení vozidla - pokuta

Anonymní
19.10.22 14:49

Otočení vozidla - pokuta

Dobrý den, měla bych dotaz. Přítel dostal pokutu 300 protože se prý špatně otočil v křižovatce. Já nejsem řidič takže se v tom neorientuji a přítel mi často lze. Zajimalo by mi zdá za otočení v křižovatce strhávají i body? Nikde nic takového psáno nemá..A když má složenku zda to může poslat na účet? Nebo zda někde dostane potvrzení o úhradě? Hotovost u sebe prý neměl děkuji..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31287
19.10.22 14:58

Za body je otáčení jen na dálnici nebo na silnici pro motorová vozidla (rychlostní).
Za otočení ve světelné křižovazce je to jen za pokutu.

Příspěvek upraven 19.10.22 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
19.10.22 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
19.10.22 15:00

Může zaplatit složenkou nebo na účet (dokladem o úhradě bude případně ten odstřižek od složenky nebo výpis z účtu), jiný speciální doklad nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.10.22 15:16

Body se nestrhavaji, na pokutu to je, zaplatit může buď složenkou nebo přes účet, potvrzení o zaplacení bude buď útržek té složenky nebo platba v internetovém bankovnictví. Na téhle diskuzi mi teda nejdivnější přijde to, že jsi s přítelem, co ti často lže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 15:42

@Kriss Tina jo jsem z toho smutná..ale máme malé miminko tak se nějak snažím..ale každý den přemýšlím že se na to vykašlu..ale bojím se být s dítětem sama

• Citovat
  • Upravit
10987
19.10.22 16:11
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jo jsem z toho smutná..ale máme malé miminko tak se nějak snažím..ale každý den přemýšlím že se na to vykašlu..ale bojím se být s dítětem sama

Strašně smutné :(

A v čem lže, že mu strhnou body, nebo ve způsobu úhrady?

Pokud v tom prvním případě, tak je jasné, že překrývá lež lží.
Tímto tě chce možná připravit, že přijde o řidičák, ale ten prohřesek bude úplně jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
19.10.22 16:22
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jo jsem z toho smutná..ale máme malé miminko tak se nějak snažím..ale každý den přemýšlím že se na to vykašlu..ale bojím se být s dítětem sama

Nestačí, když se budeš snažit jen ty. Ale to už asi víš že? V čem a proč ti přítel lže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 16:54

@arinecka @Trojlístek lze v blbostech..ale když to je každý týden, tak už mi to leze na nervy. Nejedná se jen o auto prostě kolikrát to jsou fakt nesmysli..O té pokutě jsem se dozvěděla, tak že jsem se šla podívat s jeho souhlasem do tašky zda tam má něco a vypadla na mě složenka. Nechtěl mi to říct, protože ví, že bych mu vynadala proč se točí kde nemá atd

• Citovat
  • Upravit
738
19.10.22 16:57
@Anonymní píše:
@arinecka @Trojlístek lze v blbostech..ale když to je každý týden, tak už mi to leze na nervy. Nejedná se jen o auto prostě kolikrát to jsou fakt nesmysli..O té pokutě jsem se dozvěděla, tak že jsem se šla podívat s jeho souhlasem do tašky zda tam má něco a vypadla na mě složenka. Nechtěl mi to říct, protože ví, že bych mu vynadala proč se točí kde nemá atd

No tak zas kdyz uz ma s tebou takovou skusenost, ze dospelemu chlapovi, partnerovi nadavas za 300kc pokutu, tak to se nedivim, ze ti radsi lze, nebo zamlcuje a tak, ze jo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
19.10.22 17:27
@Anonymní píše:
@arinecka @Trojlístek lze v blbostech..ale když to je každý týden, tak už mi to leze na nervy. Nejedná se jen o auto prostě kolikrát to jsou fakt nesmysli..O té pokutě jsem se dozvěděla, tak že jsem se šla podívat s jeho souhlasem do tašky zda tam má něco a vypadla na mě složenka. Nechtěl mi to říct, protože ví, že bych mu vynadala proč se točí kde nemá atd

A proč by jsi mu nadávala za pokutu za 300? No tak se stalo, já tuhle dostala za parkování a muž by mi nikdy nevynadal, to se stane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10987
19.10.22 18:12
@Anonymní píše:

Ale já se neptala na to, co odpovídáš.
Psala jsi o bodech a způsobu úhrady. Tak jsem se ptala na tyhle varianty.
A odpovídáš jak jsi se o pokutě dozvěděla, to jsem se neptala.
Pokud lže o blbostech, tak důvodem je asi to, ze mu za neco zase vynadáš. Úplně snadná odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10987
19.10.22 18:23
@pikola píše:
A proč by jsi mu nadávala za pokutu za 300? No tak se stalo, já tuhle dostala za parkování a muž by mi nikdy nevynadal, to se stane :nevim:

No… asi bych nepoměřovala pokutu za parkování a otáčení v křižovatce.
Otáčení v křižovatce není až taková banalita, to jako docela bagatelizuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
19.10.22 18:26
@Trojlístek píše:
No… asi bych nepoměřovala pokutu za parkování a otáčení v křižovatce.
Otáčení v křižovatce není až taková banalita, to jako docela bagatelizuješ.

tak vzhledem k výši pokuty z toho evidentně ani policajti nedělali žádné drama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.22 20:12

Tak jestli u všeho na něj nadavas tak se nediv, že ti to raději neřekl. A pokud jde o tohle není to úplně lež, jen ti to prostě neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová