Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mosie Dcera nedávno přišla o kočku. Po otravě. Přes půl roku bojovali, kočka měla játra zasažena. No nakonec to nedopadlo dobře. Předpokládala se nějaká otrávená myš, pomalejší. Asi.
@Moni660 píše:
Dobrý den, naše aktuální zkušenosti minulý týden kocourek 5 let. v úterý 1× zvracel jinak mu nic nebylo ve středu už jen málo jedl ale nezvracel byl unavený. ve čtvrtek zas zvracel ale uz 2× zvracel jen stavy tak sem sedla do auta jela na veterinu, tam kocourkový pichli 2 injekce a pokud se to nezlepší mám ráno v
Pátek přijet. V pátek samozřejmě se nic nezlepsilo. Tak jsme jeli k vet. udelali nám testy krve hodnoty krve byli nemeritelne. Bylo mi řečeno že máme akutni selhani ledvin ale s čeho to má nevíme. stim že buď utratit nebo že má šanci jen20%. A co teď kocourka máme od 2 dnu co se narodil přišel o matku takže jsme ho vychovali sami na Sunaru.je jak naše dítě neumím si představit že bych ho měla nechat odejít. Po mém kolapsu co jsem se u veterináře složila nám dala telefon na nemocnici ale ať si tam zavoláme sami. hned jsem volala jestli mi ho do nemocnice vemou. Naštěstí kocourka vzali od pátku tedy letíme v nemocnici na infuzich. krevni testy má mít kocourek 200 a má 2100 a moc má být v normálu 15 a mi ji máme 84.strasny hodnoty. V neděli hodnoty trochu hlesli ale minimálně. a co dál paní doktorka říkala že mu věří že to dá kocourek ale bohužel v pondělí už dál hodnoty neklesali. Což už je jediná možnost a poslední je dialyza tu kocourek podstoupil v úterý 22.2.hodnoty nám spadli o polovičku což byla dobrá zpráva. Ale objevil se další problém že kocourek byl apaticky a nečural. tak dostal lety na podporu čůrání je stále připojený na infuzich a je vycefkovany. Během dne a noci začal kocourek čůrat ale v kondici pořád není a prognóza není stále dobrá..
Epam 24. Psa jsem dostala z akutního selhání ledvin, doktor nepoznal otravu, tvrdil jinou diagnozu takže nelečil. Hodnoty naprosto šílené a za 10 dní byly hodnoty v normálu
@Anonymní píše:
Epam 24. Psa jsem dostala z akutního selhání ledvin, doktor nepoznal otravu, tvrdil jinou diagnozu takže nelečil. Hodnoty naprosto šílené a za 10 dní byly hodnoty v normálu
Dobrý den, kocourek 2 dialyzu bohuzel nezvládnu ![]()
@Moni660 píše:
Dobrý den, kocourek 2 dialyzu bohuzel nezvládnu
to je smutné, mnoho sil přeju