Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravím, už tu někdo úspěšně vyřešil případ, kdy ho obtěžoval štěkot sousedovic psa? Bydlíme na vesnici a vedle nás se nově přistěhovali sousedé se psem a ten kolikrát štěká i hodinu v kuse. Nejdřív jsem si myslela, že si tu jen zvyká, ale ani po měsíci to není lepší. Je to neskutečně otravný a v noci, když ani nemůžu spát dvojnásobně. Mluvila jsem se starostkou, ale bohužel s tím prý nic dělat nemůže.Sousedi jsou celý den pryč, jezdí až pozdě večer a ted ani o víkendu nejsou doma, takže šance abych si s nimi o tom promluvila nulová. Tak já fakt nevím, na koho se mám obrátit? Pomalu každý tu má psa, ale jediný tento tu takle raplí
Na jednu stranu mi je toho psa líto, protože je doma furt sám, ale na druhou stranu mě to jeho neustálý štěkání neskutečně se**
![]()
Budu ráda, když někdo poradí co s tím, protože jsem už fakt bezradná.
![]()
jen hodinu v kuse? našim sousedům štěká pes celé noci, a ve dne také dost často, oni ho neslyší, mají ložnice do ulice, my do zahrady a dvora, prý štěká na potkany, ježky, kočky… na všechno a furt, ten pes má 8 let a štěká 8 let…
Na psa si nestěžujte, spíš na jeho majitele. Ale upřímně, je to úplně zbytečné, nikdo to řešit nebude. Akorát vy budete za potížisty. Nám tady zase na sebe řvou kohouti, každý z jedné strany. Je to jejich přirozenost no, co naděláme. ![]()
Příspěvek upraven 28.01.23 v 18:36
U nás nejvíc pomohlo, když tady nějaká ženská od rány, začala řvát na celou ulici, že majitelům konkrétních uštěkanců to snad dělá dobře
Od té doby je alespoň nějaká snaha o klid.
@lucad77 píše:
Na psa si nestěžujte, spíš na jeho majitele. Ale upřímně, je to úplně zbytečné, nikdo to řešit nebude. Akorát vy budete za potížisty. Nám tady zase na sebe řvou kohouti, každý z jedné strany. Je to jejich přirozenost no, co naděláme.Příspěvek upraven 28.01.23 v 18:36
Nasi maji hned vedle plotu slepice a kohouty (samozrejme si je majitel dal co nejdale od sveho baraku), taky s tim nic neudelaji (oni to nejak neresi). Daleko horsi mi prijde, kdyz je skolka venku (nasi bydli hned pod skolkou) a slysim jecet vychovatelku, to je teprve vopruz.
Na noc si kup špunty do uší, přes den si pust rádio.
Když se ti s nimi nedaří setkat tak jim nech ve schránce dopis s kontaktem ať zavolají. Ale myslím, že toho moc nezmuzes.
@Anonymní píše:
Zdravím, už tu někdo úspěšně vyřešil případ, kdy ho obtěžoval štěkot sousedovic psa? Bydlíme na vesnici a vedle nás se nově přistěhovali sousedé se psem a ten kolikrát štěká i hodinu v kuse. Nejdřív jsem si myslela, že si tu jen zvyká, ale ani po měsíci to není lepší. Je to neskutečně otravný a v noci, když ani nemůžu spát dvojnásobně. Mluvila jsem se starostkou, ale bohužel s tím prý nic dělat nemůže.Sousedi jsou celý den pryč, jezdí až pozdě večer a ted ani o víkendu nejsou doma, takže šance abych si s nimi o tom promluvila nulová. Tak já fakt nevím, na koho se mám obrátit? Pomalu každý tu má psa, ale jediný tento tu takle raplí
Na jednu stranu mi je toho psa líto, protože je doma furt sám, ale na druhou stranu mě to jeho neustálý štěkání neskutečně se**
![]()
![]()
znal jsme jednoho, ten mel ve sklepe skopek a obcas tam nejakeho tohop psa nalozit a pak sezral, ze bych mu poslal tip
@JancaS84 píše:
Na noc si kup špunty do uší, přes den si pust rádio.
Když se ti s nimi nedaří setkat tak jim nech ve schránce dopis s kontaktem ať zavolají. Ale myslím, že toho moc nezmuzes.
přesně, ono v podstatě se s tím nedá nic dělat, jakékoli stížnosti jen vytvoří nenávist mezi sousedy, a to nechceš
Obávám se že s tím nic neuděláš a pravděpodobně ani majitelé. Pes bude asi štěkací typ 🤷
Pes štěká no. Zvláštní
my bydleli u kostela, ten každou čtvrt hodinu zvonil, taky jsme bydleli u vlakového přejezdu, tam každou hodinu houkal vlak. Co si to dovolujou viď?
ale světe div se, zvykli jsme si. Na psa si zvykneš taky.
To je bydlení na vesnici, slyšíš psy, každý ráno kohouty, na pastvinách bučí krávy, v okolí mrouskají kočky, kdákají slípky… Je to o zvyku, když jsem se nastěhovala na dědinu, moc jsem to vnímala. Stejně jako teď zvuk výtahu, který mě budil stokrát za noc, když jsem byla na návštěvě u kamarádky v paneláku… Jak to, že jsem ho dřív vůbec neslyšela?
@Acinore píše:
Pes štěká no. Zvláštnímy bydleli u kostela, ten každou čtvrt hodinu zvonil, taky jsme bydleli u vlakového přejezdu, tam každou hodinu houkal vlak. Co si to dovolujou viď?
Mě teda nepříjde normální, aby pes neustále štěkal
A ještě více nechápu, jak to někomu může přijít normální
Pořídím si psa, tak se o něj starám a věnuju se mu ne? ![]()
@Anonymní píše:
Mě teda nepříjde normální, aby pes neustále štěkalA ještě více nechápu, jak to někomu může přijít normální
Pořídím si psa, tak se o něj starám a věnuju se mu ne?
No, tak si stěžuj a uvidíš. Budeš za prudiče. Vedle ve vesnici má každý druhý polovlčáka u boudy na řetězu, na dolním konci zaštěká jeden a už to fičí jako vlna celou dědinou v podstatě neustále.
@Acinore píše:
Pes štěká no. Zvláštnímy bydleli u kostela, ten každou čtvrt hodinu zvonil, taky jsme bydleli u vlakového přejezdu, tam každou hodinu houkal vlak. Co si to dovolujou viď?
Jojo, u nasich slysim vlak v noci, kostel, mistni rozhlas, psy, mrouskajici se kocky, zaby, deti na skateboardu… ![]()
@Betty MacDonald píše:
To je bydlení na vesnici, slyšíš psy, každý ráno kohouty, na pastvinách bučí krávy, v okolí mrouskají kočky, kdákají slípky… Je to o zvyku, když jsem se nastěhovala na dědinu, moc jsem to vnímala. Stejně jako teď zvuk výtahu, který mě budil stokrát za noc, když jsem byla na návštěvě u kamarádky v paneláku… Jak to, že jsem ho dřív vůbec neslyšela?
Já se tu na vesnici narodila, takže se opravdu nedá říct, že bych nebyla zvyklá na hluk
Více lidí si na toho psa stěžovalo, tak asi nejsem jen já „ta vadná“.
Zdravím, už tu někdo úspěšně vyřešil případ, kdy ho obtěžoval štěkot sousedovic psa? Bydlíme na vesnici a vedle nás se nově přistěhovali sousedé se psem a ten kolikrát štěká i hodinu v kuse. Nejdřív jsem si myslela, že si tu jen zvyká, ale ani po měsíci to není lepší. Je to neskutečně otravný a v noci, když ani nemůžu spát dvojnásobně. Mluvila jsem se starostkou, ale bohužel s tím prý nic dělat nemůže.
Sousedi jsou celý den pryč, jezdí až pozdě večer a ted ani o víkendu nejsou doma, takže šance abych si s nimi o tom promluvila nulová. Tak já fakt nevím, na koho se mám obrátit? Pomalu každý tu má psa, ale jediný tento tu takle raplí