Stížnost na sousedovic psa

Anonymní
28.1.23 18:20

Stížnost na sousedovic psa

Zdravím, už tu někdo úspěšně vyřešil případ, kdy ho obtěžoval štěkot sousedovic psa? Bydlíme na vesnici a vedle nás se nově přistěhovali sousedé se psem a ten kolikrát štěká i hodinu v kuse. Nejdřív jsem si myslela, že si tu jen zvyká, ale ani po měsíci to není lepší. Je to neskutečně otravný a v noci, když ani nemůžu spát dvojnásobně. Mluvila jsem se starostkou, ale bohužel s tím prý nic dělat nemůže. :roll: Sousedi jsou celý den pryč, jezdí až pozdě večer a ted ani o víkendu nejsou doma, takže šance abych si s nimi o tom promluvila nulová. Tak já fakt nevím, na koho se mám obrátit? Pomalu každý tu má psa, ale jediný tento tu takle raplí :roll: Na jednu stranu mi je toho psa líto, protože je doma furt sám, ale na druhou stranu mě to jeho neustálý štěkání neskutečně se** :pocitac: :pocitac: Budu ráda, když někdo poradí co s tím, protože jsem už fakt bezradná. :? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76445
28.1.23 18:24
@Anonymní píše:
Zdravím, už tu někdo úspěšně vyřešil případ, kdy ho obtěžoval štěkot sousedovic psa? Bydlíme na vesnici a vedle nás se nově přistěhovali sousedé se psem a ten kolikrát štěká i hodinu v kuse. Nejdřív jsem si myslela, že si tu jen zvyká, ale ani po měsíci to není lepší. Je to neskutečně otravný a v noci, když ani nemůžu spát dvojnásobně. Mluvila jsem se starostkou, ale bohužel s tím prý nic dělat nemůže. :roll: Sousedi jsou celý den pryč, jezdí až pozdě večer a ted ani o víkendu nejsou doma, takže šance abych si s nimi o tom promluvila nulová. Tak já fakt nevím, na koho se mám obrátit? Pomalu každý tu má psa, ale jediný tento tu takle raplí :roll: Na jednu stranu mi je toho psa líto, protože je doma furt sám, ale na druhou stranu mě to jeho neustálý štěkání neskutečně se** :pocitac: :pocitac: Budu ráda, když někdo poradí co s tím, protože jsem už fakt bezradná. :? :(

jen hodinu v kuse? našim sousedům štěká pes celé noci, a ve dne také dost často, oni ho neslyší, mají ložnice do ulice, my do zahrady a dvora, prý štěká na potkany, ježky, kočky… na všechno a furt, ten pes má 8 let a štěká 8 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
28.1.23 18:31

Na psa si nestěžujte, spíš na jeho majitele. Ale upřímně, je to úplně zbytečné, nikdo to řešit nebude. Akorát vy budete za potížisty. Nám tady zase na sebe řvou kohouti, každý z jedné strany. Je to jejich přirozenost no, co naděláme. :nevim:

Příspěvek upraven 28.01.23 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.23 18:32

U nás nejvíc pomohlo, když tady nějaká ženská od rány, začala řvát na celou ulici, že majitelům konkrétních uštěkanců to snad dělá dobře :lol: Od té doby je alespoň nějaká snaha o klid.

• Citovat
  • Upravit
10028
28.1.23 18:56
@lucad77 píše:
Na psa si nestěžujte, spíš na jeho majitele. Ale upřímně, je to úplně zbytečné, nikdo to řešit nebude. Akorát vy budete za potížisty. Nám tady zase na sebe řvou kohouti, každý z jedné strany. Je to jejich přirozenost no, co naděláme. :nevim:Příspěvek upraven 28.01.23 v 18:36

Nasi maji hned vedle plotu slepice a kohouty (samozrejme si je majitel dal co nejdale od sveho baraku), taky s tim nic neudelaji (oni to nejak neresi). Daleko horsi mi prijde, kdyz je skolka venku (nasi bydli hned pod skolkou) a slysim jecet vychovatelku, to je teprve vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
28.1.23 18:59

Na noc si kup špunty do uší, přes den si pust rádio.
Když se ti s nimi nedaří setkat tak jim nech ve schránce dopis s kontaktem ať zavolají. Ale myslím, že toho moc nezmuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
28.1.23 19:00
@Anonymní píše:
Zdravím, už tu někdo úspěšně vyřešil případ, kdy ho obtěžoval štěkot sousedovic psa? Bydlíme na vesnici a vedle nás se nově přistěhovali sousedé se psem a ten kolikrát štěká i hodinu v kuse. Nejdřív jsem si myslela, že si tu jen zvyká, ale ani po měsíci to není lepší. Je to neskutečně otravný a v noci, když ani nemůžu spát dvojnásobně. Mluvila jsem se starostkou, ale bohužel s tím prý nic dělat nemůže. :roll: Sousedi jsou celý den pryč, jezdí až pozdě večer a ted ani o víkendu nejsou doma, takže šance abych si s nimi o tom promluvila nulová. Tak já fakt nevím, na koho se mám obrátit? Pomalu každý tu má psa, ale jediný tento tu takle raplí :roll: Na jednu stranu mi je toho psa líto, protože je doma furt sám, ale na druhou stranu mě to jeho neustálý štěkání neskutečně se** :pocitac: :pocitac: Budu ráda, když někdo poradí co s tím, protože jsem už fakt bezradná. :? :(

znal jsme jednoho, ten mel ve sklepe skopek a obcas tam nejakeho tohop psa nalozit a pak sezral, ze bych mu poslal tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
28.1.23 19:27
@JancaS84 píše:
Na noc si kup špunty do uší, přes den si pust rádio.
Když se ti s nimi nedaří setkat tak jim nech ve schránce dopis s kontaktem ať zavolají. Ale myslím, že toho moc nezmuzes.

přesně, ono v podstatě se s tím nedá nic dělat, jakékoli stížnosti jen vytvoří nenávist mezi sousedy, a to nechceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.1.23 19:27

Obávám se že s tím nic neuděláš a pravděpodobně ani majitelé. Pes bude asi štěkací typ 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
28.1.23 19:32

Pes štěká no. Zvláštní :lol: my bydleli u kostela, ten každou čtvrt hodinu zvonil, taky jsme bydleli u vlakového přejezdu, tam každou hodinu houkal vlak. Co si to dovolujou viď? :mrgreen: ale světe div se, zvykli jsme si. Na psa si zvykneš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42367
28.1.23 19:39

To je bydlení na vesnici, slyšíš psy, každý ráno kohouty, na pastvinách bučí krávy, v okolí mrouskají kočky, kdákají slípky… Je to o zvyku, když jsem se nastěhovala na dědinu, moc jsem to vnímala. Stejně jako teď zvuk výtahu, který mě budil stokrát za noc, když jsem byla na návštěvě u kamarádky v paneláku… Jak to, že jsem ho dřív vůbec neslyšela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.23 19:39
@Acinore píše:
Pes štěká no. Zvláštní :lol: my bydleli u kostela, ten každou čtvrt hodinu zvonil, taky jsme bydleli u vlakového přejezdu, tam každou hodinu houkal vlak. Co si to dovolujou viď? :mrgreen: ale světe div se, zvykli jsme si. Na psa si zvykneš taky.

Mě teda nepříjde normální, aby pes neustále štěkal :lol: A ještě více nechápu, jak to někomu může přijít normální :lol: Pořídím si psa, tak se o něj starám a věnuju se mu ne? :D

• Citovat
  • Upravit
42367
28.1.23 19:43
@Anonymní píše:
Mě teda nepříjde normální, aby pes neustále štěkal :lol: A ještě více nechápu, jak to někomu může přijít normální :lol: Pořídím si psa, tak se o něj starám a věnuju se mu ne? :D

No, tak si stěžuj a uvidíš. Budeš za prudiče. Vedle ve vesnici má každý druhý polovlčáka u boudy na řetězu, na dolním konci zaštěká jeden a už to fičí jako vlna celou dědinou v podstatě neustále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
28.1.23 19:43
@Acinore píše:
Pes štěká no. Zvláštní :lol: my bydleli u kostela, ten každou čtvrt hodinu zvonil, taky jsme bydleli u vlakového přejezdu, tam každou hodinu houkal vlak. Co si to dovolujou viď? :mrgreen: ale světe div se, zvykli jsme si. Na psa si zvykneš taky.

Jojo, u nasich slysim vlak v noci, kostel, mistni rozhlas, psy, mrouskajici se kocky, zaby, deti na skateboardu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.23 19:44
@Betty MacDonald píše:
To je bydlení na vesnici, slyšíš psy, každý ráno kohouty, na pastvinách bučí krávy, v okolí mrouskají kočky, kdákají slípky… Je to o zvyku, když jsem se nastěhovala na dědinu, moc jsem to vnímala. Stejně jako teď zvuk výtahu, který mě budil stokrát za noc, když jsem byla na návštěvě u kamarádky v paneláku… Jak to, že jsem ho dřív vůbec neslyšela?

Já se tu na vesnici narodila, takže se opravdu nedá říct, že bych nebyla zvyklá na hluk :) Více lidí si na toho psa stěžovalo, tak asi nejsem jen já „ta vadná“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný