Otrava u batolete co bude dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85467
11.12.22 07:54

Tohle je spatny, ale pozitivni, ze mu to neproleptalo zazivaci trakt rovnou (videla jsem v nemocnici). Vic k tomu psat nebudu a drzim pesti, at je to v poradku bez nasledku pro zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
11.12.22 08:20

Stalo se nám to samé v práci, kolegyně čistila, pak na to zapomněla a kolega si uvařil kávičku. Vypil ji celou, akorát nadával, co se to koupilo za hnusné kafe, určitě od vietnamce a nejlevnější, co tam bylo. Přežil v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
11.12.22 13:31

Ahoj, to je mi líto. Nečetla jsem celou diskuzi, ale poradím ti jedno. Nikdy nenechávej vodu v konvici a pokaždé nech otevřené víko. Vodní kámen se tak neusazuje a jednou za čas vytřít houbičku s trochou octa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9816
11.12.22 13:35
@Sára2020 píše:
@Doctus Tak vypít ocet taky není nic moc, je to taky kyselina :think:

Ale octa v rychlovarce si člověk díky tomu smradu všimne a nebude z toho dělat kaši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
11.12.22 13:38

@Jahru
Mně přijde, že je z toho smradu v celé kuchyni a to oblast „vylévky“ ucpávám vatou a ubouskem, aby to nebylo echt cítít v celém baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
11.12.22 20:29

Jak je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.12.22 21:42

@Micilin stále jsme v nemocnici. Hodně slintá ale krk má dle prohlídky v pořádku. Zítra to vypadá že nás čeká prohlídka jícnu a žaludku.
Dneska byla mrzutá a několikrát blinkala a fakt hodně to slintání. :poblion:
Doufám že to dopadne zítra dobře :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
11.12.22 21:43

@AnnMar přeju hodně štěstí, ať je malá v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.12.22 21:57

Hlavně že je v péči v nemocnici, oni si jí tam pohlídají. Kdyby měla urgentní stav, už je někde na JIPu/ARO/vyšším pracovišti. A poleptané sliznice bolí jako čert, to by v klidu nespala, nepolykala sliny, event. by byla zaintubovaná. Moc se nelynčujte, stát se to může a hravě a komukoli (hlavně tomu, kdo tvrdí, že by se mu to nikdy nestalo). :srdce:
Já jako malá (4 roky) upila ředidlo, což je vlastně taky žíravina; bylo nalité v láhvi od limonády… prostě jsem myslela, že je to ta limonáda, tak jsem si lokla.. a neředěnýho…a samozřejmě ty výpary šly na sto honů… no a poplach na n-tou, do nemocnice nás vezl takovej mladej adi 18 ti letej soused, kterýmu to ředidlo patřilo a toho chudáka tam oslovovali „tatínku“, měl oči navrch hlavy, že „zabil“ cizí dítě a dostal tam hroznej céres od všech, chudák (dodneška si to pamatuju) a stalo se kulový. Dva dny ve špitálu, pozorování a živoč. uhlí a tradá domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85467
11.12.22 22:34

@jdusiproradu to jsi mela stesti. Ono to muze dopadnout bohuzel i jinak. Zakladatelce hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.12.22 22:41
@Taara69 píše:
Stalo se nám to samé v práci, kolegyně čistila, pak na to zapomněla a kolega si uvařil kávičku. Vypil ji celou, akorát nadával, co se to koupilo za hnusné kafe, určitě od vietnamce a nejlevnější, co tam bylo. Přežil v pohodě.

To mi připomnělo : ze spolku? Nene od žida ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.23 19:21

Jak se to vyvíjelo dál?

• Citovat
  • Upravit
77319
8.4.23 20:21
@Anonymní píše:
Jak se to vyvíjelo dál?