Otravná menstruace

10
3.4.17 22:18

otravná menstruace

Ahoj, mám velikánský dotaz… před 3mi měsíci jsem změnila antikoncepci z LOGEST na YAZ.
Lékař říkal, že má menstruace bude nepravidelná, kvůli změně množství hormonů. V 1. měsíci probíhalo vše v pořádku. Ve 2. měsíci jsem dostala v polovině platíčka menstruaci, přesněji 10.3. Menstruace trvala zhruba 12 dní, poté jsem měla 2 dny pauzu a menstruace začala znova, tentokrát 9 dní. Menstruace skončila a den na to jsem začala brát 3. plato. Opět dva dny pauza a menstruace se dostavila zase 3.4. Vím, že je nutné se objednat k lékaři, ale zajímalo by mě, zda s tím máte taky zkušenosti. Jestli to může být pouze změnou prášků nebo je to způsobeno z jiného důvodu. Prosím, pište pouze rozumné odpovědi, narážek mě ušetřete..Všem, co mi napíšou radu mockrát děkuji. určitě mi vaše zkušenosti, rady pomůžou, poradí.:)) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
riana12
3.4.17 22:45

Bud este vydrzis jedno-dve platicka alebo si poziadas o zmenu HAK. Ja nie som sice velky expert na HAK, sama som brala iba 6 platicok, najskor Maitalon a potom Minerva. neviem, ci sa este predavaju. Maitalon bol o nicom, za e platicka som si vobec nezvykla. prve platicko menstruacia vkuse mesiac, potom zvysne 2 platicka stale spinenie, tak mi gyn vymenil a uz prvy cyklus sa to davalo vsetko doporiadku. u mna slo dat telu na 3 cykly pauzu kvoli dlhodobemu spineniu a nakoniec sam Maitalon mi robil este vacsiu sarapatu. Minerva to uz mala len zachranit, dat doporiadku to, co dokaslal Maitalon. potom som uz vysadila HAK uplne.
zariadila by som sa podla toho, ako velmi je MS otravna. asi by som ziadala vymenit HAK. telo by si pocas 3 platicok malo zvyknut.

• Citovat
  • Upravit
7188
3.4.17 22:52

Muze to byt cimkoli, kazdy telo reaguje jinak. Tohle ale uz mi prijde nejak moc divny, asi na to ta HA ma vliv, ale evidentne ti nesedi, objednej se k dr co nejdriv. Ja prechazela z ruznych znacek asi trikrat, nikdy jsem s MS problem nemela. Jen v zacatcich brani jsem krvacela asi 14 dni v kuse, ale to bylo spis spineni a samo se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37211
3.4.17 23:19

Ja to mela podobne, kdyz mi nesedla znacka HA. Nakonec sem ji vysadila, a po roce a pul se to jeste nesrovnalo. Bez k dr at ti napise neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.4.17 23:51

Tyhle antikoncepce jsem brala také, ale bez problémů. Vyzkoušela jsem jich docela dost - většina mi nesedí, ale takto rozházená menstruace opravdu není normální. Jestli to dobře chápu, máš menzes i uprostřed braní platíčka. To není v pořádku, antikoncepce ti evidentně nesedí, takže k lékaři a vyměnit. Neužíváš nějaké bylinné preparáty nebo čaje? Třeba třezalka umí udělat v antikoncepci pořádnou paseku…

• Citovat
  • Upravit
1177
4.4.17 07:44

YAZ jsem taky brala a to nekolik roku. Je v nich hodne malo hormonu co mi bylo receno. Mely by ji pouzivat spise drobnejsi holky, v dobe kdyz jsem ji brala jsem mela cca 55-58kg. Menstruace byla presna jako hodinky. Vynechala mi v pripade, kdyz jsem byla nemocna…ale po dalsim platicku zase prisla presne ;). Zajdi si na gynekologii pro jinou, asi ty hormony jsou pro tebe moc nizke a neucinkuji tak, jak by mely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí