Otřesy miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.3.22 16:59

otřesy miminkem

Dobrý den,
prosím o uklidnění. Mám třítýdenní holčičku a poprvé jsem šla s kočárkem na návštěvu k rodině do paneláku, při vstupu jsem vyjela s kočárkem 5 velkých schodů do chodby, nahoru v pohodě, ale při odchodu jsem šla s kočárkem špatně, nejdřív jako kdyby zadem a s kočárkem naopak, po prvním schodu malá tak nadskočila až jsem se lekla, ale nebylo cesty zpátky a nahoru to už nešlo, takže jsem s malou musela sjet už všechny schody a malá pokaždé tak nadskočila, že mi je z toho ještě teďka špatně. Prosím myslíte že se jí mohlo něco stát s hlavičkou nebo máte některá podobnou zkušenost? Připadám si fakt hrozně, předem díky za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
15.3.22 17:30

Klid. Ne, určitě se jí nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
15.3.22 17:34

@Papaja2520 To je v pohodě, klid. Určitě se jí nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7519
15.3.22 17:36

Buď v klidu.
Dítě vydrží hodně.
Pokud to nejsou dlouhodobé otřesy, tak pohoda.
Já teda nevím, ale jsem ráda, že když jsem měla děti, nebyl internet a nebyly tím pádem žádné „kočárkové závody“, rozbory všeho možnýho. Jako matky jsme řešily všechno instinktem, přirozeně, využívaly jsme i zkušenosti našich maminek a tchyní… Nebylo to tak dramatické. A taky jsme byly mladší matky (tedy já v té době byla „starší“ matka, první dítě ve 24 a druhé ve 26 letech) a nepitvaly jsme všechno a nehroutily se z každé blbosti.
Já vím, no, chápu i dnešní pohled na mateřství, ale maminkám teď fakt nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí