Ověřená kartářka Pardubice, Hradec, Poděbrady, Kolín, Kutná Hora?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
OVĚŘENÁ KARTÁŘKA PCE,HK,PDY,NBK,KH
Ahoj holky
vím, že takových diskuzí je tu už mnoho, ale přesto mám na vás dotaz. Znáte opravdu ověřenou kartářku z okolí Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Dvůr králové, Poděbrady, Nymburk, Kolín, Kutná Hora + blízké okolí těchto měst? Bohužel jsem byla už u dvou a každá mi řekla něco jiného, tak bych ráda udělala kompromis nějakou třetí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.mesicnikamen.eu/ tahle paní mi dost pomohla. Mimojiné vykládá i karty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem zkusila kartářku po telefonu je to paní Lidie tel.605821736 je teda z Kroměříže. Dělala mi věštbu po telefonu stačilo jí k tomu jen moje jméno a věk jinak se na nic neptala ani nijak nevyzvídala. Trefila se aniž bych jí něco naznačila naprosto přesně do minulosti i současnosti, budoucnost zatím nemůžu hodnotit. Já jsem s ní byla fakt spokojená, je milá a pokud máš po věštbě ještě nějaké dotazy vše ti zodpoví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Štastná. Bývá v HK, ale i kousek dál směrem na Jaroměř… Můžu doporučit ![]()
- Citovat
- Upravit
KONTAKT
Prosím o kontakt na kartářku Šťastnou z Hradce králové
Díky předem
edit admin 4.11.2015 - Caps Lock
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu se zeptat kolik stoji vyklad u pi stastne a jak ste sni byly spokojeni??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli si pamatuji dobře, tak cca 670,– kč/ hodina, ale nejsem si jistá. Nakonec jsem tam nebyla, protože jsem ten den nemohla a pak už jsem to nechala být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evika7 cenou si nejsem úplně jistá, myslím že jsem pokaždé platila mezi 500-800,– netuším…
…
byla jsem 3× a pokaždé jsem byla v šoku co všechno věděla.. a zatím vše co mi řekla se vyplnilo
…takže ji surreálně zcela věřím
dostala mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty vado holky, to není možné- já vystřídala 3 kartářky a ani jedna se mi netrefila, asi jsem v tomhle zakletá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabriela3 mne byla doporučena a po té první návštěvě jsem byla tak v šoku, co ví, že už jsem nikam jinam nešla… i při dalších dvou návštěvách byla přesná.. jak ve věcech do minulosti, tak se to co řekla vyplnilo… ale vím, že si dost lidí ťuká při takových řečech na čelo.. ale u mne to prostě trefila 100%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartarka
Hezky vecer mam dotaz-nevite nikdo o nejaky dobry kartarce jen v Koline? Dekuji za odpoved ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha, ženy, vzpamatujte se. Vždyť jsou to podvodníci a platit za lži, které chcete slyšet, máte to za potřebí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KARTARKA
Prosim nepodcenujte silu starych karet samozrejme ne vsichni kartarky jsou dobre -ale nektere kartam rozumi a umi s nimi zachazet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit