Andělé mezi námi
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Andělé mezi námi
Už když jsem byla mladší veřila jsem, že je nějaká vyšší síla nebo něco co stojí nad námi a ochraňuje nás. Něvěřím v boha, ale svou vyšší sílu si umím pojmenovat. Je to můj ANDĚL strážný. Věřím v něj a vím, že při mě stojí. Ovšem ještě nikdy jsem svého andílka nespatřila i když ho o to prosím, vždy jen vím a cítím, že je tu, když s ním mluvím. Už jste někdy svého andílka viděli? Jak ho mám poprosit správně abych ho spatřila?
Prosím, aby do této skupiny nevstupoval ten co neveří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Věřím, ze něco takoveho je, primo v Boha ale nevěřím. Nevim, zda jde andele spatřit, to se mi nepovedlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše:
Věřím, ze něco takoveho je, primo v Boha ale nevěřím. Nevim, zda jde andele spatřit, to se mi nepovedlo
Určitě svého andílka máš i ty
, všichni ho máme. Možná se nám to jednou podaří ho uvidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka, měla štěstí a svého anděla spatřila, a myslím, že přes svého syna i zjistila jeho jméno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka, měla štěstí a svého anděla spatřila, a myslím, že přes svého syna i zjistila jeho jméno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sromulenka píše:
Tak to je super a jak to dokázala??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, ale baví se tím, že vykládá tarotové karty. A její výklad mi vždy vyšel, tak si myslím, že když už má tento dar, má blíže k andělům..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fajn taky jsem nědávno dostala tarotové karty a začínám s ním, ale potřebovala bych pár rad od zkušenějších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamonek co vím, bohužel nás v tomto brzdí i strach, ikdyž si myslíme, že ne, je dobré podívat se do nitra, zda tam někde není ukrytý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nocturna píše:
@mamonek co vím, bohužel nás v tomto brzdí i strach, ikdyž si myslíme, že ne, je dobré podívat se do nitra, zda tam někde není ukrytý
JJ to je pravda, sice vím, že je u mě, ale když ho chci spatřit bojím se co spatřím, ale jak proti strachu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně Anděla neviděla, ale můj syn je nejspíš vídá. mluvit začal později…až kolem 2,5 roku a pamatuji se, jak jsem se ho někdy v té době ptala, proč zase v noci plakal a odešel ze svého pokoje spát do obýváku (jak to udělal už hodněkrát před tím) a on mi na to odpovědě, že tam nad jeho postýlkou byl bubák a popsal červené oči, jazyk a škleb. a já se ptala pobaveně dál (moc jsem mu nevěřila - myslela jsem, že někde viděl obrázek čerta
) a co jako v obýváku, tam ten bubák nebyl? a on na to, že tam u postele stál anděl a hlídal ho ![]()
a takových věcí z něho leze víc…nedávno jsem na to nebyla nejlíp psychicky, vydeptaná z práce, několik dní jsem brečela a pomalu přemýšlela o psychiatrovi a když jsem takhle se slzama ležela na posteli, tak syn ke mně přišel, lehnul si, podíval se na mě a vážně řek „maminko, já ti vyndám bubáky z hlavy“ a přiložil mi na čelo ruku…po chvíli jí sundal a řek, že už jsem zdravá a odešel ![]()
každopádně na anděly věřím a po přečtení knížek „Andělé v mých vlasech“ a „Schody do nebe“ se nažím víc naslouchat intuici (andělům
)
zakladatelko - četlas tyhle knížky? jestli ne, tak přečti, třeba se přestaneš bát toho, co bys měla vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popravdě byla jsem v antikvariátu a knihu Andělé v mých vlasech jsem držela v ruce ani nevím proč jsem po ní šáhla. Tak asi pro ní skočím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamonek píše:
Popravdě byla jsem v antikvariátu a knihu Andělé v mých vlasech jsem držela v ruce ani nevím proč jsem po ní šáhla. Tak asi pro ní skočím
rozhodně - úžasné čtení. ale musím říct, že jsem u toho i několikrát brečela - silný příběh - je neuvěřitelný, kolik toho musí někdo v životě unést ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamonek, věřím v Boha i na Anděly. Vím, že jeden z mých Andělů strážných je moje babička. Další neznám, ale vím o nich. Několikrát mi asi i zachránili život.
Je možné, že jsi je i spatřila a nevíš o tom. Nespojila jsi si je s tím, že to jsou tvoji Andělé stážní.
@dvojmatka Tuto knihu jsem měla půjčenou od mamky, ale vracela jsem ji nepřečtenou. Nebyla jsem na ni připravena. Přečetla jsem kousek a opravdu jsem to nepobrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od té doby, co zemřel můj synáček, si říkám, že můj strážný andílek je on..Možná je to jen můj způsob vyrovnání se, ale když je mi úzko, „modlím se“ k němu..V Boha nevěřím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit