Andělé mezi námi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Peťulka2608
3.7.15 17:54

Tohle je krasne tema, ja na andely verim take…, zadneho jsem sice nespatrila, ale ten pocit, ze je se mnou, mi staci. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5278
3.7.15 20:53
@elen-ka píše:
@mamonek, věřím v Boha i na Anděly. Vím, že jeden z mých Andělů strážných je moje babička. Další neznám, ale vím o nich. Několikrát mi asi i zachránili život.

Je možné, že jsi je i spatřila a nevíš o tom. Nespojila jsi si je s tím, že to jsou tvoji Andělé stážní.

@dvojmatka Tuto knihu jsem měla půjčenou od mamky, ale vracela jsem ji nepřečtenou. Nebyla jsem na ni připravena. Přečetla jsem kousek a opravdu jsem to nepobrala.

knížka je opravdu hodně silná a emotivní, ale mě dala hodně. díky ní jsem si přestala stěžovat na svůj život, začala jsem jinak nahlížet na život a přestala jsem se bát smrti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
4.7.15 09:26

Vkládám článek od autorky Andělé v mých vlasech
 http://gaia2010.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
4.7.15 12:14

Myslím, že to moc chceš (ho vidět), poradila bych Ti pro zatím s ním komunikovat např. takto: Popros ho večer před spaním, ať Ti ve snu dá najevo, v jaké situaci při Tobě stál nejvíce, kdy Ti nejvíce pomohl. A ráno ho můžeš poprosit o znamení. Popros ho, ať ti dá dárek např. v podobě bílého pírka nebo květiny. A pak se celý den dívej a nenech se otupit běžnými strarosti, hněvem a podobně. Buď bdělá a uvidiš, že dostaneš co chceš. Dítě ti třeba podá sedmikrásku. Manžel se Ti bude např. smát, že se Ti do vlasů zapletlo ptačí peří a dělat si srandu, ještěže ne ptačí h.ovno. Ale musíš se skutečně dívat kolem sebe. Máme tendenci žít slepě a tak spoustu věcí nevidíme. Tohle je daleko cennější komunikace s Tvým andělem strážným. Pokud by se Ti zjevil, pravděpodobně bys stejně sebe sama přesvědčila, že to nebyl on. Ono totiž čekáme anděla s křídly na obloze a divíme se, že to tak není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.7.15 14:06

No jednou jsem spatřila u postýlky syna modrou prusvitnou postavu, trochu jsem se lekla, ale pak jsem měla pocit jako by to bylo v pořádku, nic se nemůže stát. Přestala jsem se bát a v zápětí jsem usla. Ráno jsem si říkala jak jsem mohla usnout s cizí osobou v pokoji. Nevím co to bylo jestli anděl nebo duch. Anděl nejspíš ne. Ta osoba byla muž, jakoby starý voják, tak kolem 50 let nebo mladší, ale vypadal staře. Ve vojenské uniformě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.7.15 09:53

@mamonek andělé mohou mít pokaždé jinou podobu, vyjadřují to, jaké pocity máme, nebo co zrovna řešíme a v jaké situaci potřebjeme pomoci, příště může klidně vypadat jako mladá veselá slečna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.7.15 14:30
@Nocturna píše:
@mamonek andělé mohou mít pokaždé jinou podobu, vyjadřují to, jaké pocity máme, nebo co zrovna řešíme a v jaké situaci potřebjeme pomoci, příště může klidně vypadat jako mladá veselá slečna :dance:

Myslíš že to byl anděl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.7.15 16:59

@mamonek uurčitě, nebo jsi mohla vidět duchovního průvodce, to je možná druhá varianta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.7.15 13:13
@Nocturna píše:
@mamonek uurčitě, nebo jsi mohla vidět duchovního průvodce, to je možná druhá varianta :mavam:

A co je duchovní průvodce? A proč se díval do postýlky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
9.7.15 23:56

Každý máme duchovní průvodce, provází nás životem. Andělé jsou vyšší duchovní bytosti. Duchovním průvodcem se může stát i někdo, kdo ti umřel nebo někdo, kdo ti má v něčem pomáhat, učit tě. Je to krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.7.15 14:27

Přesně jak píše Petullka82 :potlesk: také jsou různí, mohou to být lidé a nebo různé bytosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka223
10.7.15 15:07

Neco ja verim, kamaradka dela kynezi a neuveritelne jak to funguje ona vidi andeli.. Ma velky dar.. :)

• Citovat
  • Upravit
33155
11.7.15 18:33

@Katka223 ta druhá fotka je krásná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
21.12.15 11:38

Ahoj, já teda o andělech nic nečetla, ale věřím, že máme své průvodce a slyší nás i andílci. Vždy, když mám problém, několikrát je v duchu prosím o pomoc - ještě se nestalo, že by to nefungovalo. :srdce: Taky je prosíme o ochranu. Co mám děti, připadá nám to už normální. :kytka:
Třeba posledně jsme stáli u Tesca, auto naložené dětmi a nákupem a dlouho vůbec nešlo nastartovat. Přítel už byl ve stresu, já se usmála a šla otevřít kapotu. On pak šel ven kontrolovat olej a já uvnitř děti požádala o klid a v duchu anděly prosila, ať pomůžou, pokud je to možné. Pak jsem otočila klíčkem a auto se napoprvé nastartovalo. :andel:
Takže s pokorou pros, nezapomeň poděkovat a bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
21.12.15 22:19

Já určitě věřím, že jsou andělé i Bůh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...