Overlock z Lidlu

2373
10.12.17 17:57

Overlock z Lidlu

Ahoj, máte některá z Lidlu tento overlock:
SINGER Overlock S14-78. Můžu poprosit nějakou recenzi? Přemýšlím, že si ho koupím. Nechci zbytečně investovat moc peněz do overlocku, ale zase aby to nebyli vyhozené peníze. Budu ho používat na nějaké opravy oděvů a pak nějaké domácí šiti a tvoření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
10.12.17 19:07

Myslím, že na domácí občasné šití je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
10.12.17 19:47

Někdo si ho na občasné šití chválí. Já ho teda nemám, ale když jsem se bavila v našem servise, tak mě varovali, že jediný servis Singerů je v Praze, čili je problém, když se něco pokazí ho tam posílat a zase si ho nechat poslat po opravě zpátky. Ale jste-li z Prahy, no problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
10.12.17 20:06

Me singer z lidlu normálně opravil a vycistil místní servisak, neznačkový. Jinak na domaci použití v pohodě, velkou opatrnost pri siti softshelu, ten moc nedava a umi stroj fakt rozštelovat. Mam ten predchozi model asi 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
10.12.17 20:48

@masinka9 super, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
10.12.17 22:16

A máte klasický šicí stroj-rovnosteh? Protože tento je Overlock, ten pouze obnitkovává vnitřní švy, nic jiného neumí.
Jinak všeobecně stroje Singer už dávno nejsou jedničkou na trhu. Můžete natrefit na dobrý kus a budete spokojená, ale většinou co jsem kde četla a zaslechla, jsou tyto stroje k vzteku a od tvoření Vás spíš odradí :-(
Doporučuju, dojděte si do specializované prodejny, kde Vám stroje ukáží a hlavně Vám poradí, jaký bude právě pro Vás ten nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
10.12.17 22:38

@Shari81 ano, vím na co slouží overlock. Jsem dámská krejčová.
A jak už jsem psala, tak nechci investovat moc peněz, což ve specializovaných prodejnách se nechytam. Ale jsou věci, které na klasickém stroji prostě pořádně neusiji ( nebo moc pracně), takže bych chtěla overlock.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.12.17 22:35

@jary1 myslím, že takový Texi Joylock nebo bazarový Brother Vám udělá mnohem větší službu než nekvalitní stroj ze supermarketu…ale evidentně jste rozhodnutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
12.12.17 07:12

@Shari81 ne, nejsem rozhodnutá. Jinak bych se tu neptala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
9.3.20 21:58

@jary1

Můžu se zeptat, jak to dopadlo?
Koupila nebo nekoupila jste ten lidl overlock?
Jste spokojená?
Ptám se, protože nad ním začínám uvažovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
9.3.20 22:04

@Whitedog jj, koupila a spokojenost. Na to mé občasné šití stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
10.3.20 08:27

@jary1

Děkuji moc za odpověď.
Takže spokojenost, to ráda slyším! :-)

Můžu mít ještě pár dotazů? :-)

Zkoušela jste s tím šít i softshel? Jde to dobře?
A dá se tím v případě potřeby přišít i zip? Nebo na to potřebuju „klasiku“ stroj?
Nehodlám se šitím živit. Ale ráda bych dětem občas něco ušila - trička, tepláčky, čepky - a možná softshel kalhoty. A právě nevím, jestli jít do obyčejného stroje nebo do toho overlocku, jelikož vůbec nejsem z oboru. Myslím, že na tohle by byl lepší ten overlock (úplety a tak), ale nevím, jestli třeba umí ti zipy. Vzhledem k tomu, že plánuju jen občasné šití, nechtěla bych kupovat dva stroje. Můžete mi poradit, co by bylo v mém případě lepší si pořídit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.5.20 20:06

overlock

Prosím, může mi někdo poradit, jestli koupit starší overlock AEG 300 jsou na něj ke koupi jehly a pod.
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
13.2.22 19:55

Nechystáte si někdo pořídit? Já se nějak neumím rozhodnout :nevim:…ale rozhoduju se takhle už 2-3 roky… na začátku covidu, jak by se hodil na entlování roušek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat