Ovitrelle 11 dní po

Anonymní
23.10.24 13:23

Ovitrelle 11 dní po

Zdravím, jsem 11 den po ovitrellu, takže 9-10 dpo,
Na testu ani prd, myslite ze uz je to ztracene, nebo mam jeste doufat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
23.10.24 13:34

11 od injekce jsi 9dpo (ovulace bývá za 24-48h obvykle 38h), tak ještě vydrž duchové bývají nejčastěji mezi 10-12dpo. Alespoň už víš, že máš pryč ovitrelle. Jinak vyber si jen jednu značku a tou testuj, aby se testy další dny daly porovnat (nemůžeš porovnávat čárky různých značek), nemá tedy smysl dělat 4 různé značky navíc tak brzy… a to ti říkám jako někdo kdo testuje taky od 10dpo (dříve to nemá smysl)… já doporučuji mamatest, má hodně barviva takže duchové jsou vidět brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
23.10.24 16:41

Ahoj je ještě brzo, do dvouch, tří dnů ještě může vykouknout. Jinak tyhle testy mají zrovna méně barviva a ukazují druhé čarký právě déle. Lepší takhle na začátek je mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.24 17:52

11 dní po Ovitrelle

Ahojte děvčata, jsem tu nová a mam dost otázek. 25.10 mi pichla Ovitrelle. Zkusila jsem test po 7 dnech a slabl teď je to 11 dní, test jsem si dělala 5.11 a sněhobílí mam ještě věřit že by se to mohlo ukázat? MS měla přijít dnes a nic tak možná budu počítat že zítra nebo pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
5.11.24 18:01

@Romana88299 tak jestli jsi měla ovitrelle před 11 dny, tak jsi teprve 9dpo (dní po ovu), to určitě termín ms nemáš :roll:. Pokud nemáš progesteron, tak termín ms je cca 14dní po ovu (16 od ovitrellu).
9dpo je na testování brzy, většina duchů se objevuje 10-12dpo. Takže u tebe v následujících pár dnech teprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.