Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
11 od injekce jsi 9dpo (ovulace bývá za 24-48h obvykle 38h), tak ještě vydrž duchové bývají nejčastěji mezi 10-12dpo. Alespoň už víš, že máš pryč ovitrelle. Jinak vyber si jen jednu značku a tou testuj, aby se testy další dny daly porovnat (nemůžeš porovnávat čárky různých značek), nemá tedy smysl dělat 4 různé značky navíc tak brzy… a to ti říkám jako někdo kdo testuje taky od 10dpo (dříve to nemá smysl)… já doporučuji mamatest, má hodně barviva takže duchové jsou vidět brzy.
Ahoj je ještě brzo, do dvouch, tří dnů ještě může vykouknout. Jinak tyhle testy mají zrovna méně barviva a ukazují druhé čarký právě déle. Lepší takhle na začátek je mamatest.
Ahojte děvčata, jsem tu nová a mam dost otázek. 25.10 mi pichla Ovitrelle. Zkusila jsem test po 7 dnech a slabl teď je to 11 dní, test jsem si dělala 5.11 a sněhobílí mam ještě věřit že by se to mohlo ukázat? MS měla přijít dnes a nic tak možná budu počítat že zítra nebo pozítří.
@Romana88299 tak jestli jsi měla ovitrelle před 11 dny, tak jsi teprve 9dpo (dní po ovu), to určitě termín ms nemáš
. Pokud nemáš progesteron, tak termín ms je cca 14dní po ovu (16 od ovitrellu).
9dpo je na testování brzy, většina duchů se objevuje 10-12dpo. Takže u tebe v následujících pár dnech teprve.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Zdravím, jsem 11 den po ovitrellu, takže 9-10 dpo,
Na testu ani prd, myslite ze uz je to ztracene, nebo mam jeste doufat