ovocné mušky

464
31.10.06 15:33

ovocné mušky

Ahoj, prosím poraďte mi, jak se zbavit ovocných mušek. Nějak se mi přemnožily v kuchyni, strašně mě to rozčiluje, ale už opravdu nevím, jak se jich zbavit. Na mucholapku sice sedají, ale stejně se jich druhý den vyrojí stejné množství, co sedlo na lep předchozí den. Díky za každý nápad.

Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
31.10.06 15:49

vydrž,za týden nebudeš vědět,že tu nějaký mušky byly-ony samy pochcípaj.žádný ovoce venku a bude po nich natotata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
31.10.06 15:52

Taky mám stejnou zkušenost, přenesla jsem třeba z venku ovoce a s ním asi i je, hned na něm byly a množily se. Když jsem všechno odstranila za chvilku bylo po nich.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
31.10.06 18:47

Přesně tak, musíš zavřít do lednice nebo vyhodit všechno, odkud by mohly létat a do tří dnů je po nich… Mě se takhle rozmnožily v košíku s bramborama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
31.10.06 18:47

Jenže mě lezou všude, po pečivu, ovoce mám všechno v lednici. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
31.10.06 22:42

Ahoj,

nám zabralo odstranit z dosahu všechno ovoce a zeleninu. Do koše dávat odpad ze zeleniny a ovoce v sáčku. Pak se ty mušky nemají čím živit a do 3 dnů zdechnou. Pokud se jich chceš zbavit hned, tak prostě vystříkej místnost Biolitem a je klid. Lovu zdar!
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
1.11.06 13:22

čauky,
kromě odstranění zeleniny, ovoce a vůbec všeho k jídlu je taky dobrý zamezit jim přístup k vodě - jak mi jednou řekl kamarád, ty potvory se množí během několika hodin v odpadu ve dřezu :twisted: A fakt to taky pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macik zimik
30.11.10 22:19

To jsou potvurky

Ty brdˇo tak to koukam presnej popis mam ja doma vyskousim a mam je i v koupelne :evil: no hruza jsme z toho fakt na nervy.Sestrenka mi řikala ze to je z hliny a doporucila mi že mam nechat vylouhovat cigaretu ve vode z cigaret namichat do 2 litu pet lahve a zalet je tim (vyvarem)co vy na to.Divne co?
Ale neudelal jsem to tak nevim co by z toho bylo :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová