Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím poraďte mi, jak se zbavit ovocných mušek. Nějak se mi přemnožily v kuchyni, strašně mě to rozčiluje, ale už opravdu nevím, jak se jich zbavit. Na mucholapku sice sedají, ale stejně se jich druhý den vyrojí stejné množství, co sedlo na lep předchozí den. Díky za každý nápad.
Díky, Ziza.
vydrž,za týden nebudeš vědět,že tu nějaký mušky byly-ony samy pochcípaj.žádný ovoce venku a bude po nich natotata.
Taky mám stejnou zkušenost, přenesla jsem třeba z venku ovoce a s ním asi i je, hned na něm byly a množily se. Když jsem všechno odstranila za chvilku bylo po nich.
Věrka
Přesně tak, musíš zavřít do lednice nebo vyhodit všechno, odkud by mohly létat a do tří dnů je po nich… Mě se takhle rozmnožily v košíku s bramborama ![]()
Jenže mě lezou všude, po pečivu, ovoce mám všechno v lednici. Z.
Ahoj,
nám zabralo odstranit z dosahu všechno ovoce a zeleninu. Do koše dávat odpad ze zeleniny a ovoce v sáčku. Pak se ty mušky nemají čím živit a do 3 dnů zdechnou. Pokud se jich chceš zbavit hned, tak prostě vystříkej místnost Biolitem a je klid. Lovu zdar!
Martina
čauky,
kromě odstranění zeleniny, ovoce a vůbec všeho k jídlu je taky dobrý zamezit jim přístup k vodě - jak mi jednou řekl kamarád, ty potvory se množí během několika hodin v odpadu ve dřezu
A fakt to taky pomohlo
Ty brdˇo tak to koukam presnej popis mam ja doma vyskousim a mam je i v koupelne
no hruza jsme z toho fakt na nervy.Sestrenka mi řikala ze to je z hliny a doporucila mi že mam nechat vylouhovat cigaretu ve vode z cigaret namichat do 2 litu pet lahve a zalet je tim (vyvarem)co vy na to.Divne co?
Ale neudelal jsem to tak nevim co by z toho bylo ![]()