Stromeček s optickými vlákny

3352
30.10.06 15:23

Stromeček s optickými vlákny

Ahoj holky,
loni před Vánocemi jsme s přítelem viděli v jednom obchodě jako dekoraci asi 60cm vysoký umělý vánoční stromeček s optickými vlákny a hrozně se nám líbil, ale bohužel jsem ho neviděla nikde v prodeji, a to ani na internetu :( . Větvičky mají zakončení z těch optických vláken, takže krásně svítí a vypadá to moc hezky :).
Nemáte některá tip, kde by se dal sehnat? Chtěli bychom asi metrový nebo tak 120 cm vysoký. Nevím, jestli se fakt nikde na netu nenabízí nebo jsem tak neschopná, že ho nemůžu najít :? . Letos už bydlíme samostatně, takže si stromeček chceme pořídit a řezaného je mi líto, tak jsme se rozhodli právě pro tento…
Děkuju moc za případnou pomoc :) .
Pa Jajulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
30.10.06 15:26

Zkus Makro, Baumax nebo Bauhaus. Tam jsem je viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.10.06 18:28

My jsme dostali takovýto stromeček předloni a byl z OBI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
30.10.06 19:33

Děkuji za odpovědi, holky - také mě to napadlo, tak jsem v sobotu byla v OBI a Baumaxu ve Zlíně a nic takového jsem tam neviděla :( . Měli spoustu stromečků, ale žádný z nich neměl ta optická vlákna, tak snad ještě dostanou anebo zkusím třeba v Ostravě, tam bych měla asi za měsíc jet, snad pořídím líp… No ale možná jsem byla jenom slepá a nepoznala jsem to, když stromeček nesvítil :).
Ještě jednou díky, zkusím si tam třeba zavolat než pojedu do Ostravy…
Pa Jajulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.10.06 20:00

Ahooj…a co v Polsku??? takovéto věci mívají tam.Byli sme tam o víkendu, ale dál od hranic a tam moc zimního zboží neměli,myslim tím také věci jako stromky, ozdoby apod…ale v Kudově by se určitě něco takovýho našlo.Třeba to někdo ví lépe než já, ale malé sem tam ymslim viděla /malé cca 50cm/.Ted bude po dušičkách a rozjede se prodej vánočních serepetiček ve větším.

• Citovat
  • Upravit
6337
30.10.06 20:02

Já viděla takový stromeček v Kauflandu, ale byl menší, asi 40cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.06 10:56

Taky se mi líbí, takže jsem se po nich tady v Ostravě koukal. Nějaký menší asi 40cm měli v OBI, já jsem si představolal něco kolem 120cm. Ty ze světelných vláken poznáš hlavně podle stojanu, je tam umístěn zdroj světla, takže je to postavené jako na nějakém hrnci. Jinak jsem našel na internetu zatím jen jeden odkaz http://www.ateliermaur.cz/main.php?… Mají jich tam asi 5 druhů a pak kdyš si zobrazíš konkrétní typ,tak se pak dá vybrat i velikost a rovnou je tam i cena, ale bez DPH. Pokud by někdo našel další nebo věděl, kde se dají momentálně sehnat, dejte sem vědět.

• Citovat
  • Upravit
3352
23.11.06 10:41

Ahoj všichni,
stromečky s optickými vlákny jsem našla ještě na této adrese, vypadají celkem zajímavě a jsou levnější než ty o odkaz výše. Zkusím zjistit nějaké podrobnosti…

http://nakupujeme.cz/alema-lighting/

Zdraví Jajulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.11.06 12:40

Tak jsem teďka shlédla jeden stromeček z posledního odkazu naživo a nic moc :(. Viděla jsem ten 120 cm vysoký s vánočními hvězdami, ale nelíbil se mi - vypadal strašně uměle.. Chápu, že je umělý a nemůže vypadat jak živý, ale i umělý může vypadat poněkud více kvalitně a přirozeněji…

Budu pátrat dál…
Pa Jajulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová