Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, ovulacia sa vacsinou neda poznat, preto si meriame bazalnu teplotu, ktora potvrdi ovulaciu ![]()
ale priezracny vytok natahovaci, alebo vodovy, je vacsinou znamkou ovulacie.
ms prichadza zvycajne 14 dni po ovulacii, rozmedzie je 12-16 dni.
Probůh děvče četla jsi svůj příspěvek po sobě? Takto váhám,zda odpovědět, to je úroveň psaní dítěte 3 třídy ZŠ a ty ještě takové problémy nemají.....
Anonymní píše:
Probůh děvče četla jsi svůj příspěvek po sobě? Takto váhám,zda odpovědět, to je úroveň psaní dítěte 3 třídy ZŠ a ty ještě takové problémy nemají.....
anonymne sa do niekoho navazat, to je tiez uroven tretej triedy ZS
Nejsem děvče a jestli ti muj přispěvek vadí nereaguj! SOLDI:Děkuji za odpověd
To není navážení. To by vypadalo jinak. Takové příspěvky mne vedou k zamyšlení,zda odpovídám dospělé ženě,dívce,nebo žákyni prvního stupně ZŠ,která má rozhodně na takové starosti času dost.....
soldi koukám že si to dostala
tak vzorej graf
prosím tě je příznak ovulace jak menstruační bolesti?
já už fakt nevím ta ovulace u mně je nějaká durazná ![]()
Anonymní píše:
To není navážení. To by vypadalo jinak. Takové příspěvky mne vedou k zamyšlení,zda odpovídám dospělé ženě,dívce,nebo žákyni prvního stupně ZŠ,která má rozhodně na takové starosti času dost.....
tak neodpovedaj.
a ak sa mienis spravat mentorsky, tak aspon nebud zbabela a neskryvaj sa za anonym.
alebo sa Ti nechce pisat domace ulohy tak behas po nete?
Marry11 píše:
soldi koukám že si to dostalatak vzorej graf
prosím tě je příznak ovulace jak menstruační bolesti?
já už fakt nevím ta ovulace u mně je nějaká durazná
ahoj marry, hej, dostala, myslim, ze to bolo biochemicke tehu. nevadi ![]()
no, ja pri ovulacii nic necitim, tak Ti neviem poradit. nechces skusit predsa len merat tu bt? a ako vyzeraju Tvoje ovulacne testy. pisni mi SZ ak chces nech to tu nespamujeme ![]()
soldi máš zprávu
at to tu nespamuju stejně zajímavý jestli teda něco nemám že nikoho břicho nebolí ![]()
Ja měla nejspíš taky ovu před dvěmi dny a taky mě bolelo břicho jen mi nejde do hlavy že mam mít už za par dnu menstruaci ![]()
lukymaty píše:
Ja měla nejspíš taky ovu před dvěmi dny a taky mě bolelo břicho jen mi nejde do hlavy že mam mít už za par dnu menstruaci
menstruaciu dostanes cca 14 dni po ovulacii. ked sa posunie ovulacia, posunie sa cely cyklus.
No ale to mi hlava nebere ja mam tělisko tak že mam ciklus prav.mívam vždy koncem měsíce.No tělo si děla asi co chce ![]()
lukymaty píše:
No ale to mi hlava nebere ja mam tělisko tak že mam ciklus prav.mívam vždy koncem měsíce.No tělo si děla asi co chce
niekedy sa moze ovulacia posunut napr. kvoli stresu, chorobe, liekom, zmene klimy. my sme boli teraz na dovolenke a tiez sa mi posunula asi o 4 dni.
len tolko som tym chcela povedat, ze sa nelakaj ked nepride ms ako ju cakas, ale az o 12 dni.
lukymaty:a měla si křeče v břichu?Kolik dnů?Držím palce at to už nedostaneš a máš klid ![]()
Ahoj mam dotaz jak poznam že proběhla ovoluce?asi před dvouma dny jsem měla takoví hlenový výtok jen na papíru nezapachal bez barví.A když už proběhla ovu. do kdy je nastup menstruace
děkuji za odpověd