Hematon ve 13tt

1165
27.7.10 19:25

Hematon ve 13tt

Milé maminky těhulky, jaké máte zkušenosti s hematonem? Moje těhotesntví probíhalo ukázkově, žádné špinění, mimi krásně prospívá, nevolnosti žádné, chodila jsem v pohodičce do práce atd.
V neděli jelikož dr neříkal nic o zakázaném sexu jsme to s manželem zkusili, nic mě nebolelo prostě v pohodě. Jenže brzy ráno kolem páte jdu na záchod a na prádle čerstvá krev a pár kousků sraženiny :cry: :cry: :cry: Strašně jsem se vylekala i manžel a jeli jsme hned na pohotovost, kde dr zjistil, že miminko je ok dokonce za týden vyrostlo o 2cm a odpovídalo, ale že mám nízko uloženou placentu a proto ten hematon, který jsem si zavinila pohlavním stykem. Moc si to vyčítám, ikdyž vím, že je to zcela přirozené a prostě stalo se, jsem ráda, že je miminko v pořádku, beru ascorutin, ale přemýšlím co bude dál? myslíte, že se to spraví a „bude to jako dřív“ nebo již budu muset marodit do mateřské?
Mám velmi pohodovou práci, dělám v kanceláři na fin.účtarně a opravdu pohoda a ráda bych se pak až se uzdravím na nějakou dobu ještě vrátila. Co si o tom myslíte? Jsem teď na sebe opatrná celý den ležím, jen si vždycky ohřeju oběd a umyju ndobí a jinak koukám na telku a čtu časopisy…
Děkuji za vaše rady, postřehy a zkušenosti předem.
Katka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
27.7.10 21:12

Ahoj já jsem měla hematom v 8tt ležela jsem týden v nemocnici dali mi utrogestan tedy zvýšili dávky a ascolutin a nějakou injekci po týdnu jsem šla domu a měla nařízený klidový režim a kontrolu u dr. on mi řekl,že se mam šetřit a od té doby jsem už nekrvácela.
Myslím si,že budeš moct chodit do práce,ale až tak po 3-4 týdnech uvidíš co ti řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
27.7.10 21:30

Kacenko, já měla hematon v 8tt. Týden jsem ležela v nemocnici, podávali mi také nějaké prášky na zastavení krvácení a vstřebání hematonu.
I přes to, že jsem měla kancelářskou práci (dělám na úřadě), do ukončeného 4. měsíce jsem byla doma (i když po propuštění z nemocnice jsem byla už ok). Po té jsem se vrátila do práce a byla tam až do konce.
Jinak doma jsem ležet nemusela, dělala jsem naprosto normální činnosti (s rozumnou mírou) i poté v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.7.10 21:42

Děkuji holky za zkušenosti, já se právě doma sama asi unudím, samozřejmě zdraví našeho miminka je přednější, takže ted budu odpočívat a pak se uvidí, když chodím do práce lépe to utíká, domek s manželem zvládáme, já domácnost také, jsme jen dva takže se pořádek lehko udržuje, mám i nějaké koníčky..
Tak snad to bude dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky