Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Není důležité, kollik je, ale zda roste, tak jak má. A pokud nevíš, kdy přesně (jaký den cyklu) byla ovulace, tak je to pak taky těžký hodnotit. Ale co 2-3 dny má vyrůst hodnota jednou tolik, tak bude lepší, když si skočíš za 3 dny na krev znovu. Určitě bude vše OK ![]()
a co řekli po odběru?Zda se jim nic nezdálo, tak bud v klidku ![]()
byla jsem u obvodní lékařky a ta neříkala nic, jen že jsem těhu ani se neptala na posledni ms a pod. zapomela jsem dodat ze testkrve byl proveden 8 den spozdeni, a cykly mívám 34,35 dnů…
byla jsem u obvodní lékařky a ta neříkala nic, jen že jsem těhu ani se neptala na posledni ms a pod. zapomela jsem dodat ze testkrve byl proveden 8 den spozdeni, a cykly mívám 34,35 dnů…
Tak se objednej na gyndu. Ale neboj se nic, podle jedné hodnoty nemůžeš soudit, zda je vše OK. Ono to dobré bude, neboj ![]()
Tak embryo se muze potulovat ve vejcovodu 3-7 dnu, tkze opravdu hcg muze zacit produkovat az tyden pred ocekavanou ms, kdyz se teprve zacne zavrtavat. Vzhledem k tomu, ze si nejsi jista, kdy presne byla ovu, tak mohla byt i trosku pozdeji.
Ja jsem takto s prehledem naprosto blbe urcila ovu, nakonec byla kdovi kdy.
Takze hcg se muze tvorit teprve 14 dnu treba. A na takovou dobu je to dobry vysledek. Takze bych neplasila, pockala bych, jeste tak tyden az dva a pak bych sla na utz, at nestresujes, ze na nem driv neni nic videt ![]()
Samorejme v pripade krvaceni, silnych kreci nebo jinych zdravotnich problemu supem na pohotovost.
Ahoj holky, mam dotaz jsem cca 23-25 den po ovu a hcg mi vyslo 400mIU/ml, mam strach že je to málo, podle mě už bych 23 den měla mít více
poraďte prosím .