Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu. Mám předepsaný Ascorutin, protože sem začala špinit,no a v letáku jsem se dozvěděla,že se nesmí brát v těhu? Trochu mě to šokovalo,ale přece by mi dr. nepředepsal něco,co by ublížilo miminku! ![]()
Ahoj, to je napsané skoro ve všech příbalových letácích, i když se ten lék běžně v těhu užívá, jako i u ascorutinu. Ten klidně můžeš, beru ho už delší dobu, lékařem schváleno.
Taky jsem ho jedla, není to nic škodlivého. Píšou témeř na všech lécích ( mě při kojení dávali narkozu, která v českým návodu nebyla pro kojící a ve slovenským jo
)
Už delší dobu špiním po sexu. S dr. jsem to řešila. Stěry a utz mám vše v pořádku. HA neberu a o díté se nesnažíme. Prý mám křehčí a prokrvenější čípek. Někdy po sexu lehce narůžovělý výtok jen po utření a hned to odezní. Muže mi ascorutin pomoci. Štve mě to. Omluva za anonym M.
@Anonymní píše:
Už delší dobu špiním po sexu. S dr. jsem to řešila. Stěry a utz mám vše v pořádku. HA neberu a o díté se nesnažíme. Prý mám křehčí a prokrvenější čípek. Někdy po sexu lehce narůžovělý výtok jen po utření a hned to odezní. Muže mi ascorutin pomoci. Štve mě to. Omluva za anonym M.
Určitě ascorutin pomůže. Já ho brala také ![]()
@Anonymní píše:
pokud ti to vyloženě neotravuje život a nekrvácíš moc, tak ascorutin neber. taky občas špiním, ale třeba mnohem víc trpím na výtoky,..štve mě to, bohužel stím prostě nic moc nenadělám, a naštěstí je to schované
narozdíl třeba od krvácení z nosu. Přítel ho užívá protože mu teče krev z nosu, a to prostě samo od sebe v noci, při líbání, při řízení, při jídle, prostě je jedno kdy a..ani nemusí vyvinout nějakou námahu..a zakrvácený polštář nebo krvavá řeka při řízení když poruce nemáte nic je nahovno.
@Veronika.Berta jak dlouho jsi ho brala a za jak dloho to pomohlo?
dík M.
Brala jsem ho dlouho, protože jsem pak měla problémy během prvních tří měsíců těhotenství s krvácením. Pomohlo to během pár dní. Je to jen vitamín, žádný hormon, takže v pohodě ![]()
@Pennya pokud se mu spouští sama krev z nosu, at si zajde na orl, oni mu vypálí slabé místa a bude mít pokoj!-) jinak nám u dítka lékařka také doporučovala zkusit kapky do nosu- na stáhnutí sliznice. Syn krvácel z nosu po vysokých teplotách.
Mně gynekoložka doporučovala tohle https://www.mediexpert.cz/p/cicatridina/
taky jsem vždycky krvcela po stěrech a občas po styku. Dost brzo to pomohlo.
@smudlinky už se na to vypálení ptal, jeho taťkovi to dělali, ale asi by stím byl prý nějaký problém..nevím no ![]()