Pohyby ve 4. měsíci?

139
26.7.10 13:45

pohyby

můžu ve 4 měsíci cítit pohyby mimča? nebo sem si jen něco v sugerovala, poslední dobou se mi to stává dost často že mi prostě jakoby rejpne u pupíku nebo spíš cítím takový tlak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.7.10 13:51

Ahoj je to možné,ikdyž mě bylo řečeno,že takhle brzo to cítí maminky,které čekají druhé mimi.Já jsem začala vnímat pohyby skoro v pátém měsíci.

• Citovat
  • Upravit
2673
26.7.10 13:52

Já cítím pohyby od 17.týdne :-) Ale jsem těhotná podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.7.10 13:56
Anonymní píše:
Ahoj je to možné,ikdyž mě bylo řečeno,že takhle brzo to cítí maminky,které čekají druhé mimi.Já jsem začala vnímat pohyby skoro v pátém měsíci.

Druhé mimi čekám to je fakt, jen sem si nebyla jistá protože u prvního to bylo mnohem díl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
26.7.10 14:20

jsem těhotná poprvé a cítím pohyby od 17tt…takže proč ne? :palec: :-)

• Citovat
  • Upravit
9879
26.7.10 15:04

Já je cítila byli jsme zrovna v Řecku a tam poprvé jsem cítila mýho prdelku malího. Takže ano můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
26.7.10 15:43

Ahoj, je to možné, ja som cítila pohyby od 4. mesiaca, od 16. týždňa a to bolo moje prvé tehotenstvo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.7.10 16:37

bublinky či trávení?

Mám též dotaz. Jsem v 21.týdnu a doposud si nejsem jistá, zda cítím holčičku se hýbat. Četla jsem, že to mamina cítí jako motýlí křídla, bublinky, což jo, to cítím už dlouho, ale pokládala jsem to za projevy trávení, posuny ve střevech a plyny a tak. Dnes jsem poprvé měla pocit, že mě fakt kopla, tak jsem klidnější. Stejně by mě ale zajímalo, jak to znáte, jestli zaměňuji bublinky blbě za trávení či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.7.10 16:46

...

Já už chci taky pohyby :dance: ,to je to nejkrásněší v těhotenství co jsem zažila.Konečně si moct s mimi pořádně poklábosit :-P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.7.10 16:55

Broz taky jsem si myslela, že to nerozeznám, ale ve 20.tt to bylo trochu odlišné a pak, když trošku zesílili, tak jsem si byla jistá, že to byly opravdu pohyby. V tom prvním těhotenství člověk hodně tápe. Další můj problém byl jak poznám kontrakce, neboť jsem neměla poslíčky, ale to tě teprve čeká. :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.10 19:11

Ahoj holky

Ahoj holky,jsem v 16tt a porad nic necitim,jen dnes jsem mela zvlastni pocit kousek pod pupikem,ale jak to mam poznat? Pry je to jeste brzy neco citit,ale uvidim az co mi rekne doktor v utery.Taky jsem par dni mela takove tahave pocity na pravo dole jako pri ms,tak snad je vse v poho.Ty bublinky jak se vsude pise,to muzou byt i streva,ne? Nebo dostanu nejaky kopanec? :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
22.10.10 19:17

broz já si myslím, že pohyby nezaměníš a poznáš :palec: Já teda vůbec necítila žádné bublinky ani motýly v břiše, ale prostě takové ťukání zevnitř a taky jsem si nebyla asi tak dva týdny jistá … ale nakonec si prostě s jistotou řekneš „To je ono“ :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.10.10 19:24
matesa píše:
Ahoj holky,jsem v 16tt a porad nic necitim,jen dnes jsem mela zvlastni pocit kousek pod pupikem,ale jak to mam poznat? Pry je to jeste brzy neco citit,ale uvidim az co mi rekne doktor v utery.Taky jsem par dni mela takove tahave pocity na pravo dole jako pri ms,tak snad je vse v poho.Ty bublinky jak se vsude pise,to muzou byt i streva,ne? Nebo dostanu nejaky kopanec? :-D .

Ahoj, já cítím už pohyby čtvrtý den a jsou pravidelné :palec: , 2krát byly silnější, ale jinak je to takové šimrání, střeva nebo něco podobného to nejsou, cítím to úplně nízko asi tak 4cm pod pupíkem, jakoby přejelo nohou bo té stěně nebo co :-) ale je už to fakt pravidelné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.10.10 20:09

to urcite poznas,kazdym dnem budou zretelnejsi. Ja si u prvniho ditete byla jista az tak kolem 20tt. Ted pri druhem tehu jsem je poprve rozpoznala v 16tt. Par dni pockej a budes si jista. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.10.10 08:55

Ahoj, u mě nebyly žádný bublinky, ale rovnou pěkný kopance. Nejdřív jsem myslela, že mám jen nějaký tik v břiše, ale ten tik se stěhoval a byl každým dnem silnější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí