Tripel test 16tt

25.7.10 22:32

tripel test 16tt

Dobrý den, zanedlouho mě čeká,,triple test v 16tt,,Dočetla jsem se, že tyto testy né vždy vycházejí pravdivě. Zajímalo by mě, z čeho v krvi se tento test stanový, zda je možné,aby test byl ovlivněn i například nepřesnou váhou matky. Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101648
25.7.10 23:58

Z čeho se hodnoty stanovují netuším, nicméně váha matky ho neovlivňuje. Co ho může ovlivnit je špatně učené stáří těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
26.7.10 07:58

ahoj při tripl testu se zhodnocuje několik věcí,stáří a počet plodů ,věk matky a váha matky!ničeho se neboj mne u prvního těhu vyšel negativní u druhého pozitivní a te´d s dvojčaty negativní.zůstaň v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.7.10 08:21

Mně se teda u triplů na hmotnost nikdo neptal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.10 08:23

Díky

Ahojky díky moc za odpověď, myslela jsem že nepřesná váha už toto fakt ovlivnit nemůže,ale asi ano.No budu muset se radši ještě převážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.10 08:25

?

Ahojky a nepleteš si to se screaningem?nebo jak se to píše, ten se dělá už ve 12tt. Tady na ty triple jdu v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.7.10 09:21

Tak já mám odběry na triply za 14 dní a sestřička mě upozorňovala, ať se ráno zvážím. Takže ta váha tam asi nějakou hodnotu má, zřejmě bude mít jiné hodnoty 120kg mamina a 50kg mamina a tak je potřeba vědět, kolik ta váha je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.7.10 09:29

Co se při triple testu stanovuje ?Při triple testu se stanovuje trojice (triple) hormonů v krvi. AFP - alfafetoprotein je látka produkovaná plodem. HCG - lidský choriový gonadotropin (těhotenský hormon) je produkován placentou. Estriol je látka tvořená placentou a plodem. Test pak hodnotí hladiny jednotlivých látek v kombinaci s věkem matky a dalšími faktory jako jsou například dědičné dispozice k některým chorobám apod.
 http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?…

myslim, ze kilo sem nebo tam ten test zas tak moc neovlivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
26.7.10 09:44

Jojo, určitě je rozdíl jestli má maminka 50 nebo 100 kilo, ale jestli 52 nebo 56, to už nic moc neovlivní. Zato stáří těhotenství to ovlivňuje výrazně, chyba o týden hodí výsledky dost jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.7.10 10:14

Taky se mne nikdo neptal a to mi nedelala testy moje doktorka, ktera vahu zna, ale uplne mimo (v Gennetu), kde jsem prochazela geneticke vysetreni. (A vahu nemam uvedenou ani ve zprave od nich, jeste jsem se sla podivat.)

• Citovat
  • Upravit
26.7.10 12:03

Dik

Díky moc, jsem pozvaná taky do genetu. Volala jsem kůli tomu i mojí doktorce, jenže každý tvrdí něco jiného, tam, že to nepotřebují, moje doktorka ať se radši převážím,no tak ještě snad radši koupíme váhu :-) na žádánce do genetu tu váhu uvedenou já teda mám,ale starší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
26.7.10 12:47

já jsem váhu uváděla jak u prvotrim tak u triplů,je vidět jak jsou rozdílní lékaři jeden říká,že je to nutné druhý to vědět nechce,to je pořád něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
27.7.10 09:17

Tak mě napadlo, že třeba se kouknou na váhu v těhu průkazce a tak proto se někoho neptají. Kilo sem kilo tam určitě roli nehraje.
Mě se třeba u druhého těhu na váhu taky neptali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí