Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem ve 32.týdnu, a začínám být asi hysterická nebo co… Normálně se pořád hlídám… Běda, jak to naše mimino kopne víc nebo míň a už mažu pro angelsound a poslouchá, srdíčko:)
Jako, už si říkám,aby ten Prcek vylezl a já si ho mohla zkontrolovat sama, ne, že bych nevěřila mateřským pudům, ale už asi nejsem normální.. ![]()
Máte to taky někdo? Nebo jsem totálně zblbla ![]()
Měla jsem to stejně a je zajímavý že až teď u druhýho dítka. Pořád jsem si říkala, ať už v pořádku vyleze ven, ať si můžu malou zkontrolovat kdy mě napadne a ne jen čekat na kontrolu u doktora, případně kopání později.
No teď si jí sice můžu zkontrolovat, ale zase mám strach v noci když spím že se něco stane
Kolikrát se vzbudím a jdu ji kontorlovat jestli dýchá
No ale čím je starší tím už se tak nějak mín bojím, snad už to brzo přejde.
Takže vlastně, jakmile jednou začneš mít strach, tak už to neskončí nikdy? ![]()
Moje máma mi říká…malé dítě, malé starosti, velké dítě, velké starosti. Pravdou je, že já se jí v pubertě něco natrápila ![]()
Doufám, že moje dítko mi to nevrátí dvojnásob, jak se říká ![]()
to je pravda…menší děti malé starosti větší dítě..větší starosti… ![]()
Te´d nedávno jsem to tady někde psala…dokud nemáš děti, nevíš co je strach. Takže asi tak. Ale zase ten strach ti děti vynahradí kupou radosti kterou z nich budeš mít.
ja jsem totalne zblůbla daleko driv pred porodem, nez ty A JESTE ME TO NEPUSTILO
To jsou ty mateřské pudy? Moc mě to nebaví, jsem ráda,když si můžu zkontrolovat,že je všechno o.k. ![]()
PETRUCHA píše:
Te´d nedávno jsem to tady někde psala…dokud nemáš děti, nevíš co je strach.
Ja si to zacinam rikat taky, protoze tolik jsem se o mrnouse nebala ani v prvnim trimestru.. Ale ted, kdyz me nekde hodne picha nebo treba min kopou,tak se taky bojim, takze si myslim, ze je to normalni..
Jo, to je přesný, někde tě píchne trochu jinak a ty si říkáš jestli něco není špatně, kdybys těhu nebyla,tak si řekneš, no booože, tak mě někde píchlo, za život mě ještě tolikrát někde píchne
![]()
holky fakt už to nikdy neskončí - u mě to začalo když se podařilo pak strach jestli bude srdíčko, jestli budou tripple testy ok, jestli další kontrola bude ok, jestli porod bude ok, a pak už to jede dál a asi nikdy neskončí
Řekla bych že to nejsou mateřské pudy, ale mateřská láska
![]()
Tak, to je fajn, jsem sice ráda za metřskou lásku, ale začínám se nesmírně podobat svojí mamince a vzpomínám, jak jsem jí říkala, že já tohle dětem dělat nebudu
![]()
Ja jdu kolikrat kubika zkontrolovat v noci jestli dycha jeste ted a nekdy se pristihnu ze koukam i na manzela, jestli se mu zveda perina kdyz spi vecer driv nez ja
o mimcu v brise ani nemluvim, ale to je hlavne mou spatnou zkusenosti
Tiffany1 píše:
Tak, to je fajn, jsem sice ráda za metřskou lásku, ale začínám se nesmírně podobat svojí mamince a vzpomínám, jak jsem jí říkala, že já tohle dětem dělat nebudu![]()
![]()
Taky si vzpomínám že jsem něco podobnýho tvrdila
![]()
genca píše:
Ja jdu kolikrat kubika zkontrolovat v noci jestli dycha jeste ted a nekdy se pristihnu ze koukam i na manzela, jestli se mu zveda perina kdyz spi vecer driv nez jao mimcu v brise ani nemluvim, ale to je hlavne mou spatnou zkusenosti
Tak to nemá chybu ![]()
Mě teda osobně nikdy nenapadlo, že by se příteli mohlo něco stát, ale syna chodím kontrolovat taky často ![]()
Holky tohle mám přesně a to jsem na uplném začátku těhu.. Zítra jdu třeba k dr a jsem nervní jako prase.. ![]()