Je to normální?

4627
25.7.10 17:52

Je to normální?

Ahoj, jsem ve 32.týdnu, a začínám být asi hysterická nebo co… Normálně se pořád hlídám… Běda, jak to naše mimino kopne víc nebo míň a už mažu pro angelsound a poslouchá, srdíčko:)
Jako, už si říkám,aby ten Prcek vylezl a já si ho mohla zkontrolovat sama, ne, že bych nevěřila mateřským pudům, ale už asi nejsem normální.. :mrgreen:
Máte to taky někdo? Nebo jsem totálně zblbla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
25.7.10 17:59

Měla jsem to stejně a je zajímavý že až teď u druhýho dítka. Pořád jsem si říkala, ať už v pořádku vyleze ven, ať si můžu malou zkontrolovat kdy mě napadne a ne jen čekat na kontrolu u doktora, případně kopání později.
No teď si jí sice můžu zkontrolovat, ale zase mám strach v noci když spím že se něco stane :zed: Kolikrát se vzbudím a jdu ji kontorlovat jestli dýchá :roll: :zed: No ale čím je starší tím už se tak nějak mín bojím, snad už to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.7.10 18:02

Takže vlastně, jakmile jednou začneš mít strach, tak už to neskončí nikdy? :-D
Moje máma mi říká…malé dítě, malé starosti, velké dítě, velké starosti. Pravdou je, že já se jí v pubertě něco natrápila :roll:
Doufám, že moje dítko mi to nevrátí dvojnásob, jak se říká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
25.7.10 18:06

to je pravda…menší děti malé starosti větší dítě..větší starosti… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
25.7.10 18:07

Te´d nedávno jsem to tady někde psala…dokud nemáš děti, nevíš co je strach. Takže asi tak. Ale zase ten strach ti děti vynahradí kupou radosti kterou z nich budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.7.10 18:19

ja jsem totalne zblůbla daleko driv pred porodem, nez ty A JESTE ME TO NEPUSTILO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.7.10 18:23

To jsou ty mateřské pudy? Moc mě to nebaví, jsem ráda,když si můžu zkontrolovat,že je všechno o.k. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
25.7.10 18:31
PETRUCHA píše:
Te´d nedávno jsem to tady někde psala…dokud nemáš děti, nevíš co je strach.

Ja si to zacinam rikat taky, protoze tolik jsem se o mrnouse nebala ani v prvnim trimestru.. Ale ted, kdyz me nekde hodne picha nebo treba min kopou,tak se taky bojim, takze si myslim, ze je to normalni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.7.10 18:35

Jo, to je přesný, někde tě píchne trochu jinak a ty si říkáš jestli něco není špatně, kdybys těhu nebyla,tak si řekneš, no booože, tak mě někde píchlo, za život mě ještě tolikrát někde píchne :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.7.10 19:38

holky fakt už to nikdy neskončí - u mě to začalo když se podařilo pak strach jestli bude srdíčko, jestli budou tripple testy ok, jestli další kontrola bude ok, jestli porod bude ok, a pak už to jede dál a asi nikdy neskončí :lol: :lol: :lol: Řekla bych že to nejsou mateřské pudy, ale mateřská láska :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.7.10 19:45

Tak, to je fajn, jsem sice ráda za metřskou lásku, ale začínám se nesmírně podobat svojí mamince a vzpomínám, jak jsem jí říkala, že já tohle dětem dělat nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
25.7.10 19:50

Ja jdu kolikrat kubika zkontrolovat v noci jestli dycha jeste ted a nekdy se pristihnu ze koukam i na manzela, jestli se mu zveda perina kdyz spi vecer driv nez ja :mrgreen: o mimcu v brise ani nemluvim, ale to je hlavne mou spatnou zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
25.7.10 20:00
Tiffany1 píše:
Tak, to je fajn, jsem sice ráda za metřskou lásku, ale začínám se nesmírně podobat svojí mamince a vzpomínám, jak jsem jí říkala, že já tohle dětem dělat nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky si vzpomínám že jsem něco podobnýho tvrdila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
25.7.10 20:01
genca píše:
Ja jdu kolikrat kubika zkontrolovat v noci jestli dycha jeste ted a nekdy se pristihnu ze koukam i na manzela, jestli se mu zveda perina kdyz spi vecer driv nez ja :mrgreen: o mimcu v brise ani nemluvim, ale to je hlavne mou spatnou zkusenosti

Tak to nemá chybu :mrgreen:
Mě teda osobně nikdy nenapadlo, že by se příteli mohlo něco stát, ale syna chodím kontrolovat taky často :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 20:10

Holky tohle mám přesně a to jsem na uplném začátku těhu.. Zítra jdu třeba k dr a jsem nervní jako prase.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí