Je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
25.7.10 20:13

Ježiš, já jsem tak ráda, že nejsem cáklá sama :lol: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 20:15

Tiff, to teda nejsi, to sem cáklá já ještě víc,protože já měla na testu // a už jsem si řekla, kolik mě čeká vyšetření, a potom porod, a přitom miminko tak hrozně chci!! Ale nemám ráda dr, prostě všechno kolem toho.. jsem šileně ve stresu.pa se mi zvedne tlak, a to je v těhu na prd že.. asi půjdu někam navyšetření,f akt :-( 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.7.10 20:18

Já myslím,že to je normální, když si mimi přeješ a pak najednou zjistíš, že je to realita :lol: To jsem měla taky :-D Pak byl chvíli klid a teď když si představim, že by to klidně mohlo přijít kdykoliv, tak mě jímá panika :-D Teda, ne že by to ve 32.týdnu bylo už úplně ok, ale i tak bychom to zvládli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.7.10 20:18

Mě to neopustilo dodnes. Ještě teď malému sahám v noci na hrudník, jestli dýchá a to už měl dva roky. Jo a dokonce jsem ho ve třetím trimestru těhotenství budila v bříšku, když dýl nekopal. Chudák malá!! Jestli zůstane jedináček, tak s ním budu chodit i na rande :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.7.10 20:19

To je správnej přístup, taky budu chodit na rande a s bazukou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 20:22

Holky tak to jsem fakt ráda že nemagořím sama. Tuhle jsem držela bobíska našeho za hrudníček a jak mu buší srdíčko rychleji než dospělému tak mě to uplně vzalo a poak si říkám ty cvoku vždyt to víš tak co ti tady hrabe,…

Holky nedělají něco třeba na uklidnění??

:think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
25.7.10 20:30

to je uz spis deformace ze konteroluju manzela nez strach o nej :lol: ale ted jak cekam mimiska, tak je pro me k nezaplaceni angelsound. A jeste jsem si vzpomela s tim jak blbnem, tak se mi taky obcas stava ze treba v samosce houpu nakupni kosik :mrgreen: ale na to mam jeste narok, kubik mi jeste obcas v golfkach usne, kdyz ho houpu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 20:32

Genčo :lol: Mě pobavil tuhle brácha, mají chlapečka a je ted v dubnu měl 6let. A on mu říká " Filípku ukaž jak budeš velikej" a Filípek dal ruce nahoru :mrgreen: :mrgreen: Takže u nás to magoření je v rodině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí