Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky už dva dny jsem si všimla, že mě tahá bříško dolů.Mám tam jakýsi tlak.A navíc jsem zpozorovala,že malej zvýšil svojí aktivitu.Furt se hýbe (není ani vyjímka když spím) a furt je narvaný na stěně.
Máte to také? jsem 30+5tt
Ahoj, ja to tak mela taky, pocit, jako kdyz mi jde brisko dolu a do toho castejsi pohyby, ted uz jsem 32 tyden a pohyby jsou zase slabsi, asi min mista ![]()
Ahojky, tak já jsem teprve ve 22. týdnu a cítím už druhý den něco podobného. Taky mě to docela překvapilo. Ještě k tomu mám to, že když třeba prudce vstanu, tak mě v podbřišku zabolí. Jinak ale mimi se hýbe, tak snad je vše v pořádku.
To mě pořád někde píchá a bolí, a poslední týden mám i křeče v tříslech… Tak nevim z čeho to je, trvá to vždycky jenom okamžik,ale je to mazec. Myslím, že možná mimís někam čutne a je to nebo nevim ![]()
No tak holky mě dokoce sedí na močáku jak na lavičce…když to zrovna udělá tak musím jít ihned na wc, nebo bych měla asík nehodu.A někdy mi skřípne nerv v tříslech a to je opravdu bolest.
Noo, tak to jsme na tom stejně, tam to loupne, že vždycky nadskočím a můj přítel se mě pořád ptá,co se děje,jako bych rodila:) Když já se toho vždycky tak leknu, je to jako, když se spálíte, taky nedáte ruce pomalu pryč,ale ucuknete, tak tohle přesně dělám ![]()
No opravdu se těším až bude venku…za prvé, mi už nebude vnitřně ubližovat
a za druhé se na ten uzlík štěstí těším. ![]()
No, tak dneska už je to lepší, tak to asi fakt nic nebylo a mimi kope dál jako o život. Je teď nějaký aktivní. Já mám dny, kdy se hýbe až moc a potom zase dny, kdy jsem ráda, když ho vůbec cítím. Asi záleží na poloze. Holky, mě se dneska zdálo, že už je miminko na světě, byla jsem tak šťastná a potom se vzbudím a uvědomím si, že má ještě spoustu času
.
taky jsem na tom podobne:-)brisko mi tahne dolu a tlaci na mocak..kolikrat kdyz si lehnu,tak vidim jak je maly natlaceny uplne dole a dela mi tam obrovsky kopec:-Duz se tesim az to budu mit za sebou..jsem ve 28tt ![]()
Já teda končim 32.týden a myslela jsem, jak už je to v pohodě, kdyby se mimi narodilo a koukala jsem na diskuze o předčasných porodech a nic moc, jen ať tam vydrží aspoň do ukončeného 36. týdne..Pak už je mi to jedno ![]()
Jinak, mně se tedy nezdá, že už je na světě, protože v noci mě většinou probudí nějakým pěkným kopancem, tak se mi ani nic zdát nestihne ![]()