Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
tak teď jsem četla něco,čemu se mi moc nechce uvěřit. Že se prý dá určit pohlaví miminka už na screeningu v 1.trimestru.Holkám to prý určili s 80% úspěšností ![]()
Je to opravdu možné? Máte s tím někdo zkušenost?
Já jdu do Gennetu v Praze na screening ve středu,tak mě láká jestli se na to mám zeptat,ale nechci vypadat jak pako.Co když to není pravda ![]()
Slyšela jsem od hodně holčinek že už jsou schopni vidět pohlaví v prvním screeningu, ale není to ještě na 100%. Mě to Dr. nechtěla říct protože si nebyla jistá.
V gennetu mi to rekli ve 20tt
ale ja na nevedela, ze to jde zjistit driv, tak jsem se neptala
vubec bych se nebala zeptat.
Jestli jdes treba k dr. Hynkovi (k tomu chodim na utz ja), tak ten je naprosto v pohode. ![]()
Ahoj Janet,
taky jsem to slyšela. Kámoška, která před měsícem byla na screeningu v 1.trimestru, tak ji už prý řekli, že s největší pravděpodobností čeká kluka. Teď byla na kontrole v 16.tt a doktor ji řekl, že ji to zatím potvrdit nemůže.
Takže kdoví, každopádně jestli jsi zvědavka zvědává (jako já
), tak bych se zeptala, za to přeci nic nedáš ![]()
janet9 píše:
Ahoj holky,
tak teď jsem četla něco,čemu se mi moc nechce uvěřit. Že se prý dá určit pohlaví miminka už na screeningu v 1.trimestru.Holkám to prý určili s 80% úspěšností
Je to opravdu možné? Máte s tím někdo zkušenost?
Já jdu do Gennetu v Praze na screening ve středu,tak mě láká jestli se na to mám zeptat,ale nechci vypadat jak pako.Co když to není pravda
Ahoj,me to doktor rekl ve 4.mesici.bylo to vysetreni ze vsim vsudy i s krvi atd,ktere sem si zaplatila,ale rekl mi ze je moje holcicka zdrava a to je nejdulezitejsi.Ja sem ji poprve videla,moc sem si holcicku prala
Ahoj,
mě řekli kluka ve 13tt a ve 20tt se to jen potvrdilo… takže v pohodě. Ptéj se, od toho tam doktorři jsou!! Nikdo se smát nebude, akorát bych to nebrala 100ně, i když když se pěkně natočí, vidět to jde
My malýmu viděli pindíka už v tom 13tt ![]()
S manželem je nám to jedno co to bude,hlavně aby to bylo v pohodě.Už máme doma 3letou holčičku,tak na 50% bych chtěla kluka,abysme měli pár a na 50% holku,aby měla malá takovou „kamarádku“,nepobily se v 1 pokojíku a s malýma holčičkama si víc rozumím. …ale teď jak jsem se dozvěděla,že by to mohlo jít zjistit tak brzo,tak jsem tak šíííleně zvědavá ani nevím proč
…vlastně ani nevím jestli to chci vědět,ale ta zvědavost mi prostě nedá
![]()
Ahoj,já byla v genetu v praze taky a na tom prvním mi to nechtěli říct,že prý je to ještě malý aby to určili s přesností.Taky jsem byla zvědavá a zeptala jsem se
.Řekli mi to až na tom 20tt
Mě v brně na screeningu řekli ve 13tt,že na 98%je to holčička a ve 20tt se to potvrdilo
…
V prvním trimestru mi dr. řekla, že vidí holčičku. Na velkém UTZ mi to před dvěma týdny potvrdili.
Ahoj ,tak ,ja vim o dvou holcickach uz od 12.tydne a ve 21.tydnu mi to bylo potvrzeno ![]()
… no moc bych tomu na těch 80% nevěřila, ale z plodové vody je to na 100% určitě, tam se splíst nemůžou ani maličko ![]()
Tak , ja si vystacim i s 80%,na odber plodovky bych dobrovolne nesla-jsem posera ![]()
Tak mě řekli na screeningu ve 13 týdnů, co čekáme. Doktor vysloveně na tuto otázku čekal. TAkže se zeptej, pokud tě to zajímá. Ale jestli se trefil, tak to nevím, protože mám ještě 3 měsíce čas.
Me rekly na screeningu ve 13tt ze asi budeme mit holcicku na 80%.Pristi utery jdu na ultrazvuk tak se uvidi jestli nam to doktor potvrdi ![]()