Screening a určení pohlaví

1943
26.7.10 10:29

screening a určení pohlaví

Ahoj holky,
tak teď jsem četla něco,čemu se mi moc nechce uvěřit. Že se prý dá určit pohlaví miminka už na screeningu v 1.trimestru.Holkám to prý určili s 80% úspěšností :think:
Je to opravdu možné? Máte s tím někdo zkušenost?
Já jdu do Gennetu v Praze na screening ve středu,tak mě láká jestli se na to mám zeptat,ale nechci vypadat jak pako.Co když to není pravda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2194
26.7.10 10:32

Slyšela jsem od hodně holčinek že už jsou schopni vidět pohlaví v prvním screeningu, ale není to ještě na 100%. Mě to Dr. nechtěla říct protože si nebyla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.7.10 10:36

V gennetu mi to rekli ve 20tt ;) ale ja na nevedela, ze to jde zjistit driv, tak jsem se neptala ;) vubec bych se nebala zeptat.

Jestli jdes treba k dr. Hynkovi (k tomu chodim na utz ja), tak ten je naprosto v pohode. ;)

• Citovat
  • Upravit
6868
26.7.10 10:37

Ahoj Janet,

taky jsem to slyšela. Kámoška, která před měsícem byla na screeningu v 1.trimestru, tak ji už prý řekli, že s největší pravděpodobností čeká kluka. Teď byla na kontrole v 16.tt a doktor ji řekl, že ji to zatím potvrdit nemůže.

Takže kdoví, každopádně jestli jsi zvědavka zvědává (jako já :wink: ), tak bych se zeptala, za to přeci nic nedáš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
26.7.10 10:42
janet9 píše:
Ahoj holky,
tak teď jsem četla něco,čemu se mi moc nechce uvěřit. Že se prý dá určit pohlaví miminka už na screeningu v 1.trimestru.Holkám to prý určili s 80% úspěšností :think:
Je to opravdu možné? Máte s tím někdo zkušenost?
Já jdu do Gennetu v Praze na screening ve středu,tak mě láká jestli se na to mám zeptat,ale nechci vypadat jak pako.Co když to není pravda :oops:

Ahoj,me to doktor rekl ve 4.mesici.bylo to vysetreni ze vsim vsudy i s krvi atd,ktere sem si zaplatila,ale rekl mi ze je moje holcicka zdrava a to je nejdulezitejsi.Ja sem ji poprve videla,moc sem si holcicku prala :mrgreen: 

• Citovat
  • Upravit
478
26.7.10 10:45

Ahoj,
mě řekli kluka ve 13tt a ve 20tt se to jen potvrdilo… takže v pohodě. Ptéj se, od toho tam doktorři jsou!! Nikdo se smát nebude, akorát bych to nebrala 100ně, i když když se pěkně natočí, vidět to jde :)My malýmu viděli pindíka už v tom 13tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.7.10 10:58

...

S manželem je nám to jedno co to bude,hlavně aby to bylo v pohodě.Už máme doma 3letou holčičku,tak na 50% bych chtěla kluka,abysme měli pár a na 50% holku,aby měla malá takovou „kamarádku“,nepobily se v 1 pokojíku a s malýma holčičkama si víc rozumím. …ale teď jak jsem se dozvěděla,že by to mohlo jít zjistit tak brzo,tak jsem tak šíííleně zvědavá ani nevím proč :lol: :lol: :lol: …vlastně ani nevím jestli to chci vědět,ale ta zvědavost mi prostě nedá :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.7.10 11:50

Ahoj,já byla v genetu v praze taky a na tom prvním mi to nechtěli říct,že prý je to ještě malý aby to určili s přesností.Taky jsem byla zvědavá a zeptala jsem se :lol: .Řekli mi to až na tom 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
26.7.10 13:51

Mě v brně na screeningu řekli ve 13tt,že na 98%je to holčička a ve 20tt se to potvrdilo :palec: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.7.10 13:54

V prvním trimestru mi dr. řekla, že vidí holčičku. Na velkém UTZ mi to před dvěma týdny potvrdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
26.7.10 14:35

Ahoj ,tak ,ja vim o dvou holcickach uz od 12.tydne a ve 21.tydnu mi to bylo potvrzeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
26.7.10 14:39

… no moc bych tomu na těch 80% nevěřila, ale z plodové vody je to na 100% určitě, tam se splíst nemůžou ani maličko ;)

• Citovat
  • Upravit
2921
26.7.10 15:08

Tak , ja si vystacim i s 80%,na odber plodovky bych dobrovolne nesla-jsem posera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
26.7.10 15:46

Tak mě řekli na screeningu ve 13 týdnů, co čekáme. Doktor vysloveně na tuto otázku čekal. TAkže se zeptej, pokud tě to zajímá. Ale jestli se trefil, tak to nevím, protože mám ještě 3 měsíce čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.7.10 16:01

Me rekly na screeningu ve 13tt ze asi budeme mit holcicku na 80%.Pristi utery jdu na ultrazvuk tak se uvidi jestli nam to doktor potvrdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí