Screening a určení pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
30.3.18 08:31

Ja si stejne myslim ze to bude holcicka…tohle tehu je jine horsi. krasa pryc. misto toho bedary, dlouho jsem zvracela, bolely me dlouho prsa. proste fakt horsi. i okoli rikalo ze to bude holcicka..tak uvidime za mesic..ale kamaradkam to oboum vyslo. kamaradka tam videla i jasne pindika..a pak jim kluka potvrdili..kdyby si v genetu nebyla dr jista tak by se ani neptala zda chci vedet pohlavi ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.18 08:53
@maminka03 píše:
Ja si stejne myslim ze to bude holcicka…tohle tehu je jine horsi. krasa pryc. misto toho bedary, dlouho jsem zvracela, bolely me dlouho prsa. proste fakt horsi. i okoli rikalo ze to bude holcicka..tak uvidime za mesic..ale kamaradkam to oboum vyslo. kamaradka tam videla i jasne pindika..a pak jim kluka potvrdili..kdyby si v genetu nebyla dr jista tak by se ani neptala zda chci vedet pohlavi ????

Nás se taky ptali jestli chceme ;) A co se chutí a atd týká- mám je taky úplně jiné než u prvního těhotenství. Všichni říkali hele to je 100 % holka..! No a na poslední prohlídce… Kluk :lol: Dokonce kamarádce tvrdili že určitě má kluka.. až do porodu.. a buch :lol: Má holčičku, a zrovna včera mi říkala jedna známá že její kamarádka teď porodila kluka i když ji říkali holčičku..ale mě to u prvního těhotenství vyšlo.. takže fakt nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.18 08:55
@maminka03 píše:
Ja si stejne myslim ze to bude holcicka…tohle tehu je jine horsi. krasa pryc. misto toho bedary, dlouho jsem zvracela, bolely me dlouho prsa. proste fakt horsi. i okoli rikalo ze to bude holcicka..tak uvidime za mesic..ale kamaradkam to oboum vyslo. kamaradka tam videla i jasne pindika..a pak jim kluka potvrdili..kdyby si v genetu nebyla dr jista tak by se ani neptala zda chci vedet pohlavi ????

Ale třeba vám to vyjde! :hug: Říkám ti jak to máme my :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2990
30.3.18 09:47

Mě ve 13tt v Prenatalu řekli kluka a máme doma kluka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.3.18 09:57

No uvidime..u prvniho tam to bylo zretelne..pindik pres cely monitor ale to jsem na screeningu nebyla.to.mi rekl az pozdeji..no uz nakupuju na holcicku :) sice netolik pac mam po synovi neutralni barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.20 09:16

V prosinci jdu ve 13 TT na NT+ screening v Brně na Veveří. Myslíte, že by už mohlo být vidět pohlaví? Jsem trošku nedočkavá :lol:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
18.11.20 09:21
@Anonymní píše:
V prosinci jdu ve 13 TT na NT+ screening v Brně na Veveří. Myslíte, že by už mohlo být vidět pohlaví? Jsem trošku nedočkavá :lol:

Ne, ale doktor si může typnout.

• Citovat
  • Upravit
53518
18.11.20 09:23
@Anonymní píše:
V prosinci jdu ve 13 TT na NT+ screening v Brně na Veveří. Myslíte, že by už mohlo být vidět pohlaví? Jsem trošku nedočkavá :lol:

Mně doktor řekl, že na to je ještě brzo. Já to stejně nechtěla vědět, chtěla jsem překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.20 09:26
@Anonymní píše:

Mi u prvního těhotenství před 8 lety doktor u prvního screeningu řekl, že tuší, ale nepoví. U druhého těhotenství řekl a nespletl se a teď u třetího se ptal jestli má pohlaví hledat a já odmítla, že si počkám do porodnice. Myslím, že dnes už mají tak kvalitní přístroje, že zkušený lékař pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.11.20 09:26
@Anonymní píše:

Nám na 1.screeningu řekla dr že je to chlapeček… Asi záležív jaké je miminko poloze. Nás byl tak rozčapeny, že to šlo poznat pro dr v pohodě… Pro nás až při druhém ve 20.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
18.11.20 09:54
@Anonymní píše:

mně to na Veveří ve 13. tt. doktorka řekla, pak v 16. tt. a 22. tt. jiný doktor taky na Veveří potvrdil. Už v tom 13. tt. to doktorka říkala dost sebejistě, ale tak určitě záleží, jak je mimčo natočené. Nám sice hezky ukázala pipku, ale zase nechtěla ukázat obličej, takže byl problém vyšetřit nosní kost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.11.20 09:56

Mě na 1. screeningu řekl, že to je na 60% kluk. Přístí týden jdu na prohlídku v 16tt tak jsem zvědavá zda se doktor trefil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.11.20 09:59

U prvního mám řekl s jistotou ve 13.tt, že je to kluk. U druhého až při druhém screening, i když mezitím byly další dva UTZ. Malá se nechtěla ukázat. Takže je to buď a nebo. A záleží taky na doktorovi, jsou tací, kteří to v tomhle týdnu nedělají, protože se pohlaví určuje ještě podle sklonu pohlavního pahorku a ten se může změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.11.20 10:04

No já nevím, zrovna tam jsem měla pocit, že se do toho moc nehrnou. Honem lehnout, honem pojezdit po břichu, tady máš zprávu a odchod. Nepřišlo mně, že by byla nějaká ochota tam při prvním screeningu to zkoumat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.11.20 10:09

Já to zjistila až po 30tt. Do té doby nebylo vidět ale vůbec nic…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky