Screening a určení pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
27.7.10 13:52

Mě to dr. řekl v obou těhotenstvích mezi 12-13tt s jistotu a měl pravdu - druhé mám i potvrzené z plodovky. Záleží na doktorovi jak je zkušený a taky na kvalitě UZ - ale ten by měl být na screening už dost kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.7.10 16:33

...

Tak jsem tam dnes byla,ale s určením pohlaví jsem neuspěla :-( .Prý je na to ještě moc brzo(12tt+4).Pan doktor mi ukázal i rozkrok,ale přišlo mi to jen jako taková světlá skvrna do špičky.To prý mají v tomhle věku holky i kluci.Hold si musím počkat až do 16tt.
Hlavně,že testy mi dopadly dobře a riziko Downova syndromu je naprosto zanedbatelný :palec: (já osobně si stejně myslím,že budeme mít další holku :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.7.10 17:22

Janet: Nesmutni :wink: Mímo se Vám ukáže příště, nám se taky prcek ukázal až ve 20.tt :palec:
A za další konec konců vždyť to je na jednu stranu jedno, hlavně, že bude miminko zdravé a bude mít milující rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.7.10 17:37

Kailovka: To víš,že je to jedno co to bude,ani mi to nevadí,že jsem se to nedozvěděla.Zase lepší,než kdyby mi řekl „bude to kluk“ a za další 2 měsíce zase,že to bude holka :lol: :mrgreen: :lol:
Při prvním těhotenství mi mamka pořád říkala,že to bude kluk,že jí to tak vychází a já jsem si to vsugerovala.Jaký bylo moje překvapení,když mi doktor v 7.měsíci řekl,že je to holčička.To byl pro mě takovej šok,že jsem to rozdýchávala několik dní.Ale teď jsem za ní šťastná,zlatíčko zlobivý naše :huban: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.7.10 18:03

Janet: No vidíš, já když zjistila, že jsem těhule, tak jsem si strašně přála holčičku. Přidaly se ale bohužel nějaké komplikace, jsem na rizikovém těhu a pak mi to bylo vážně srdečně jedno jestli to bude holka nebo kluk, hlavně ať je zdravé!!! Ono to sice zavání frází, ale je v tom spousta pravdy. Takže když nám ve 20.tt řekli, že to je kluk jak buk, brečeli jsme s manželem oba, ale proto, že to vypadá všechno dobře a malej prďolka bude zdravej.

No a pak taky kámoška čekala jasnou holčičku, do poslední chvíle ji všude říkali na UZ, že to je holčička. Takže výbavička červeno-růžová :-D No a při porodu byl z Aničky Davídek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
28.7.10 18:46

Mně to řekli ve 13tt, zatím se to na všech ultrazvucích (když bylo vidět) potvrdilo, akorát se to ještě nenarodilo, tak 100 jistotu nemáme :-)

• Citovat
  • Upravit
gold45
29.7.10 11:36

Jinak, kdyby vás někoho po 16týdnu (dle výsledků krve) chtěli poslat na plodovku, tak se tomu vůbec nebraňte, já byla strachy bez sebe a ono to byla naprostá pohoda, VŮBEC to nebolí, pak se musí 1-2 dny polehávat a toť vše … představovala jsem si to jako nekonečnou hrůzu a když to porovnám třeba s odběrem krve, tak ten je mnohem mnohem horší a bolestivější, tohle byla paráda, výsledky jsou za 2 týdny a pohlaví na 100%.

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
10.1.11 17:14

No holky, teda!!!! :roll: Příští týden jdu na Screening a po přečtení tématu už asi neusnu :lol:
Možnost, že bych už mohla vědět co čekáme, mě vůbec nenapadla, takže teď jsem natěšená ještě víc :-P

Už aby to bylo :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
668
10.1.11 18:19

Já byla na screeningu v pátek a byla jsem 13+3 a oba doktoři co u toho byli mi žřekli,že je ještě brzo… :( takže my čekáme a čekáme.. :) 20.1. jdu do poradny tak snad tam mi to při ULZ paní Dr. řekne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3864
11.1.11 12:33

Mě to ve 13 tt taky nebyli schopni říct, mezi nožičkama byla pupeční šňůra, tak nás jen upozornili, že to neznamená, če čekáme kluka a že si ještě musíme počkat.
24.1. jdu na další utz po 16 tt, tak snad už tam se něco dozvíme, abychom mohli začít nakupovat věcičky, protože už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
11.1.11 16:34

Já byla na screeningu 12+5tt a dr.říkala že je to předčasné že je to u obou stejné. A že naše mimi má ,,pahorek,, nahoru tak nevím hledala jsem to na netu a nic jsem nenašla. Mám doma 2 kluky o prvního chlapečka jsme přišli a VŽDYCKY jsem toužila po holčičce tak doufám a strašně moc si přejeme holčičku!!!!!!!! 22.1. jdu do poradny tak snad už budu vědět jsem z toho na prášky to čekání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.1.11 19:28

mě v 15tt řekl dr. že je ještě brzo na to, určit pohlaví, že to mají jak holčička, tak chlapeček stejné! A teprve se to začně vytvářet. V tu dobu, to vypadá na chlapečka, ale klidně se z toho může utvořit i holčička. Takže je to blbost něco určovat, když to ještě není vytvořené ta „konečná fáze“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
12.1.11 11:28

Tak s tím zkušenost nemám.Sle já si teda počkala pěkně dlouho než sem se konečně dozvěděla co to je :lol: Já si byla jistá s holčičkou a dr mě vyvedl z omylu ale až nějaký 25 týden.Do té doby vždy měl malý nožičky u sebe a stím dr nic neudělá.Takže sranda no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.3.18 07:50

VeSt jem byla na screeningu a videla rovny pahorek a to pry znamena na 90% holcicka..tak se uz tesime na holcicku.doma mame uz velkeho kluka (6) atrn uz se na sestricku tesi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.18 08:00
@maminka03 píše:
VeSt jem byla na screeningu a videla rovny pahorek a to pry znamena na 90% holcicka..tak se uz tesime na holcicku.doma mame uz velkeho kluka (6) atrn uz se na sestricku tesi

Ahojky, ještě se neraduj :lol: U nás viděli to samé a teď to vypadá na kluka :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí