Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat, zda si ještě ve 3 měsíci mohu obarvit vlasy ? .. Někdo mi říkal, že ne, a někdo zase, že jo, tak se ptám na Vaše názory, děkuji za odpověd..
uz to tu bylo mockrat…muzes si normalne barvit hlavu nicemu to nevadi..klidne i pri porodu
![]()
Jako jestli ublížíš miminku? To určitě ne. Jediné riziko, které ti hrozí, že se ze smradu z barvy po
, nebo že ti barva blbě chytne. Přeci jen, v těhu se dost mění kvalita vlasů
Můžeš si barvit,já si taky barvila,ale já používám ty barvy bez amoniaku.
Mě kadeřnice asi ve třetím měsíci těhotenství odbarvovala asi 3× za sebou
v jeden den a vše je v pořádku.
Zrovna nedávno jsem to s ní probírala, říkala, že barvy na vlasy už nejsou tolik agresivní, jak bývaly, ale i tak se může stát, že se nějaké „ošklivé“ látky dostanou do krevního oběhu barvené ženy a tím i k dítěti. Ale riziko je prý opravdu minimální.
Ywett
No právě proto se ptám, a taky bych to potřebovala odbarvit, tak radši proto se ptám, jestli to nemuže mrnouskovi ublížit ..
Barvit se můžeš jak chceš, akorát jak píšou holky otázka, jak to chytne. Já si koupila barvu tmavě fialovou a chytla mi do červena ![]()
Barvy dnes nejsou to,co pred 30 lety,takze se klidne obarvi..Ja bych se obarvila taky,ale trapi me spis jinej problem a to,ze se mi desne nechce ![]()
Zaira píše:
Barvy dnes nejsou to,co pred 30 lety,takze se klidne obarvi..Ja bych se obarvila taky,ale trapi me spis jinej problem a to,ze se mi desne nechce
To je horší jak když člověk nemůžu, že? ![]()
Za kadeřnice říkám,že si hlavu odbarvit můžeš teď i po celou dobu těhotenství.To je to samé jako u menzesu-může to jen hůř chytnout,nic horšího.Miminku to vůbec nic neudělá.Já jsem si zesvětlovala vlasy zrovna včera(jsem 12tt)malinko to chytlo jinak,ale v pohodě ![]()
Ahoj, já byla v 7tt na melíru a za tři měsíce bych chtěla jít znovu,pomalu se vracím k původní blond barvě.Moje dlouholetá kadeřnice mi taky řekla,že to mimískovi neublíží,akorát to může chytnout trochu jinak,ale já jsem spokojená. Jen kdyby ti bylo špatně z toho smradu,tak si raděj sedni na čistý vzduch ať sebou nepraštíš.
anlii píše:Zaira píše:To je horší jak když člověk nemůžu, že?
Barvy dnes nejsou to,co pred 30 lety,takze se klidne obarvi..Ja bych se obarvila taky,ale trapi me spis jinej problem a to,ze se mi desne nechce
Přesně ![]()
Já jsem byla před měsícem na červeném melíru a nechytlo mi to skoro vůbec
Na začátku těhu jsem byla na barvení a chytlo mi to v pohodě,asi záleží na vlasech,jak už tu bylo napsáno.Ale určitě bych se toho nebála.
no tak dneska jsem se barvila, odbarvila jsem si proužky na blond, to mi teda nechytlo, a pak na to červenou červená chytla celkem dobře.. tak snad se mimi nic nestane ![]()