Obarvení hlavy

98
26.7.10 17:43

Obarvení hlavy

Chtěla bych se zeptat, zda si ještě ve 3 měsíci mohu obarvit vlasy ? .. Někdo mi říkal, že ne, a někdo zase, že jo, tak se ptám na Vaše názory, děkuji za odpověd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
26.7.10 17:45

uz to tu bylo mockrat…muzes si normalne barvit hlavu nicemu to nevadi..klidne i pri porodu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 17:47

Jako jestli ublížíš miminku? To určitě ne. Jediné riziko, které ti hrozí, že se ze smradu z barvy po :poblion: , nebo že ti barva blbě chytne. Přeci jen, v těhu se dost mění kvalita vlasů

• Citovat
  • Upravit
5907
26.7.10 17:49

Můžeš si barvit,já si taky barvila,ale já používám ty barvy bez amoniaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.7.10 17:52

všem moc děkuji, radši se zeptam :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
26.7.10 17:53

Mě kadeřnice asi ve třetím měsíci těhotenství odbarvovala asi 3× za sebou :roll: v jeden den a vše je v pořádku.
Zrovna nedávno jsem to s ní probírala, říkala, že barvy na vlasy už nejsou tolik agresivní, jak bývaly, ale i tak se může stát, že se nějaké „ošklivé“ látky dostanou do krevního oběhu barvené ženy a tím i k dítěti. Ale riziko je prý opravdu minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.7.10 17:55

Ywett
No právě proto se ptám, a taky bych to potřebovala odbarvit, tak radši proto se ptám, jestli to nemuže mrnouskovi ublížit ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 19:24

Barvit se můžeš jak chceš, akorát jak píšou holky otázka, jak to chytne. Já si koupila barvu tmavě fialovou a chytla mi do červena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
26.7.10 23:24

Barvy dnes nejsou to,co pred 30 lety,takze se klidne obarvi..Ja bych se obarvila taky,ale trapi me spis jinej problem a to,ze se mi desne nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
27.7.10 07:51
Zaira píše:
Barvy dnes nejsou to,co pred 30 lety,takze se klidne obarvi..Ja bych se obarvila taky,ale trapi me spis jinej problem a to,ze se mi desne nechce :D

To je horší jak když člověk nemůžu, že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
27.7.10 08:51

...

Za kadeřnice říkám,že si hlavu odbarvit můžeš teď i po celou dobu těhotenství.To je to samé jako u menzesu-může to jen hůř chytnout,nic horšího.Miminku to vůbec nic neudělá.Já jsem si zesvětlovala vlasy zrovna včera(jsem 12tt)malinko to chytlo jinak,ale v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
27.7.10 08:57

Ahoj, já byla v 7tt na melíru a za tři měsíce bych chtěla jít znovu,pomalu se vracím k původní blond barvě.Moje dlouholetá kadeřnice mi taky řekla,že to mimískovi neublíží,akorát to může chytnout trochu jinak,ale já jsem spokojená. Jen kdyby ti bylo špatně z toho smradu,tak si raděj sedni na čistý vzduch ať sebou nepraštíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.7.10 09:43
anlii píše:
Zaira píše:
Barvy dnes nejsou to,co pred 30 lety,takze se klidne obarvi..Ja bych se obarvila taky,ale trapi me spis jinej problem a to,ze se mi desne nechce :D
To je horší jak když člověk nemůžu, že? :-D

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
27.7.10 10:39

Já jsem byla před měsícem na červeném melíru a nechytlo mi to skoro vůbec :-( Na začátku těhu jsem byla na barvení a chytlo mi to v pohodě,asi záleží na vlasech,jak už tu bylo napsáno.Ale určitě bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.7.10 12:26

no tak dneska jsem se barvila, odbarvila jsem si proužky na blond, to mi teda nechytlo, a pak na to červenou červená chytla celkem dobře.. tak snad se mimi nic nestane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí