Ovoněné a "omaštěné" koupele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ovoněné a "omaštěné" koupele
Zdravím, taky si děláte doma sami koupele a jaké? Já například zbožňuju mlíko a med do vany, nebo rozpuštěnou čokoládu v mlíce a k tomu trochu olivového oleje na promazání…:) případně třeba koupel z ovesných vloček, kůže je po ní tak super!!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak se dělají tyhle? Zní to dobře… Třeba kolik mléka, medu, vloček… Já se většinou sprchuju, ale do toho bych se naložila s chutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou fajn jediný je, že se trochu zašpiná vana
ale to je vedlejší… třeba ta čokoládová tak na větší hrneček mlíka dáš lžičku až dvě olivovýho oleje, mlíko ohřeješ buď na sporáku nebo v mikrovlnce a rozpustíš tam 1/2 - 3/4 tabulky čokolády a pak si to jen vliješ do koupele a užíváš si vůni a promazávání ![]()
medová je taky nejlepší s mlíkem,ale můžeš si i rovnou dát med do vody… do hrnečku vlažnýho mlíka dáš větší lžíci medu a šup s tim do vany ;
z ovesných vloček je fajn a pomáhá hojení a hydrataci
buď si jen nasypeš vločky do koupele nebo si je můžeš dát do mlíka
a nebo do nějakýho látkovýho pytlíčku, zavázat a šup do vany:) odpadne ti úklid ![]()
a zajímavá je taky kávová..:) lžička medu, lžička kafe (turek) a lžička oliváku
voní to, tónuje pleť a promazává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a variace mlíka je bílý jogurt
taky je to příjemný a má to efekt na pokožku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zní fakt dobře, díky za tip. Asi si večer napustím vanu
Teď jenom kterou vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám kombinaci med + káva jako super peeling. Udělám z toho hustou kašičku a pořádně kůži prodrhnu. A pak stačí jen osprchovat a nebo si ještě udělat mlíčkovou koupel … je to účinné a o hodně levnější než kupované výrobky.
- Citovat
- Upravit
@MishaSAD to je taky super a pokud je med zcukernatělý je to nejlepší
a ta kůže po tom je super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já ho mám raději tekutý, příjde mi, že se pak líp roztírá.
Jednou mi do koupelny přišel manžel v okamžiku, kdy jsem byla od hlavy k patě od kafe a dlouho se tomu smál … aspoň prý přišel na záhadu, proč se nám už několik let objevují kávová zrnka ve sprše ![]()
- Citovat
- Upravit
Jj, to jsem taky už párkrát zkoušela a je to moc příjemné. Teda až na to kafe, co je všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MishaSAD píše:
Tak to já ho mám raději tekutý, příjde mi, že se pak líp roztírá.
Jednou mi do koupelny přišel manžel v okamžiku, kdy jsem byla od hlavy k patě od kafe a dlouho se tomu smál … aspoň prý přišel na záhadu, proč se nám už několik let objevují kávová zrnka ve sprše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedivim se mu
příteli stačilo mně vidět s pleťovou maskou a směje se pomalu do teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teda ještě takovýhle nápady nezkoušela, ale vyzkouším!! děkuju za tipy!!
Jinak koupání miluju, se spoustou pěny a olejovýma kuličkama ![]()
Ale naprosto super a osvěžující je nakrájet do vany plné vody na kousky citrony, pomeranče, grepy…můžoubýt už teřba seschlejší no prostě ty co byste už třeba nejedly a je to naprosto parádní voníte po tom ještě hooodně dlouho!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit