Ovoněné a "omaštěné" koupele

733
12.4.12 12:31

Ovoněné a "omaštěné" koupele

Zdravím, taky si děláte doma sami koupele a jaké? Já například zbožňuju mlíko a med do vany, nebo rozpuštěnou čokoládu v mlíce a k tomu trochu olivového oleje na promazání…:) případně třeba koupel z ovesných vloček, kůže je po ní tak super!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
12.4.12 12:34

A jak se dělají tyhle? Zní to dobře… Třeba kolik mléka, medu, vloček… Já se většinou sprchuju, ale do toho bych se naložila s chutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:49

Jsou fajn jediný je, že se trochu zašpiná vana :D ale to je vedlejší… třeba ta čokoládová tak na větší hrneček mlíka dáš lžičku až dvě olivovýho oleje, mlíko ohřeješ buď na sporáku nebo v mikrovlnce a rozpustíš tam 1/2 - 3/4 tabulky čokolády a pak si to jen vliješ do koupele a užíváš si vůni a promazávání ;)
medová je taky nejlepší s mlíkem,ale můžeš si i rovnou dát med do vody… do hrnečku vlažnýho mlíka dáš větší lžíci medu a šup s tim do vany ;
z ovesných vloček je fajn a pomáhá hojení a hydrataci :) buď si jen nasypeš vločky do koupele nebo si je můžeš dát do mlíka ;) a nebo do nějakýho látkovýho pytlíčku, zavázat a šup do vany:) odpadne ti úklid ;)
a zajímavá je taky kávová..:) lžička medu, lžička kafe (turek) a lžička oliváku :) voní to, tónuje pleť a promazává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
12.4.12 12:49

Neporadím, ale také si ráda poradit nechám, zní to skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:51

a variace mlíka je bílý jogurt ;) taky je to příjemný a má to efekt na pokožku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.4.12 12:56

To zní fakt dobře, díky za tip. Asi si večer napustím vanu :mrgreen: Teď jenom kterou vybrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
12.4.12 13:03

Já používám kombinaci med + káva jako super peeling. Udělám z toho hustou kašičku a pořádně kůži prodrhnu. A pak stačí jen osprchovat a nebo si ještě udělat mlíčkovou koupel … je to účinné a o hodně levnější než kupované výrobky.

• Citovat
  • Upravit
733
12.4.12 13:08

@MishaSAD to je taky super a pokud je med zcukernatělý je to nejlepší ;) a ta kůže po tom je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
12.4.12 13:12

Tak to já ho mám raději tekutý, příjde mi, že se pak líp roztírá.
Jednou mi do koupelny přišel manžel v okamžiku, kdy jsem byla od hlavy k patě od kafe a dlouho se tomu smál … aspoň prý přišel na záhadu, proč se nám už několik let objevují kávová zrnka ve sprše :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
12.4.12 13:12

Jj, to jsem taky už párkrát zkoušela a je to moc příjemné. Teda až na to kafe, co je všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.4.12 13:13
@MishaSAD píše:
Tak to já ho mám raději tekutý, příjde mi, že se pak líp roztírá.
Jednou mi do koupelny přišel manžel v okamžiku, kdy jsem byla od hlavy k patě od kafe a dlouho se tomu smál … aspoň prý přišel na záhadu, proč se nám už několik let objevují kávová zrnka ve sprše :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Můj muž by z toho měl taky zážitek na celý den :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 13:27

nedivim se mu :D příteli stačilo mně vidět s pleťovou maskou a směje se pomalu do teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.4.12 13:33

Já jsem teda ještě takovýhle nápady nezkoušela, ale vyzkouším!! děkuju za tipy!!
Jinak koupání miluju, se spoustou pěny a olejovýma kuličkama :)
Ale naprosto super a osvěžující je nakrájet do vany plné vody na kousky citrony, pomeranče, grepy…můžoubýt už teřba seschlejší no prostě ty co byste už třeba nejedly a je to naprosto parádní voníte po tom ještě hooodně dlouho!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.4.12 13:40

Jé, zrovna včera jsem vyhodila 2 jeté citrony, škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 13:49

@Dice hmm díky :)) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie