Ovulace 3. den MS?

69235
25.1.19 08:25

hele, to jsou protichůdné informace. Žluté tělísko neznamená, že budeš ovulovat. Ze žlutého tělíska se neovuluje. Žluté tělísko vzniká po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1610
25.1.19 08:50
@terinka4444 píše:
hele, to jsou protichůdné informace. Žluté tělísko neznamená, že budeš ovulovat. Ze žlutého tělíska se neovuluje. Žluté tělísko vzniká po ovulaci.

Aha :-) no me rikal ze to vyoada ze budu ovulovat…a pak rikal neco o zlutem telisku…ale proc me tak bolelo bricho jako pri ovu vcera…ted uz je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.19 09:09
@Akcule píše:
Aha :-) no me rikal ze to vyoada ze budu ovulovat…a pak rikal neco o zlutem telisku…ale proc me tak bolelo bricho jako pri ovu vcera…ted uz je to lepsi
žluté tělísko vzniká v místě, kde byl folikul, ve kterém dozrálo vajíčko. Po prasknutí folikulu na povrchu vaječníku je vajíčko vypuzeno a zachyceno vejcovodem. Z toho prasklého folikulu vznikne žluté tělísko a to začne produkovat progesteron. Proč tě bolelo břicho nevím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.19 22:48

Dobrý večer, mám dotaz…
Mám nepravidelnou menstruaci, ovulaci na sobě nepoznám, týden mám zpožděnou menstruaci, včera preventivní prohlídka u gynekologa…pan doktor mi řekl, že mám žluté tělísko ? Nevíte co to znamená ? Po kontrole mě také silně pobolívá levá strana ( pravděpodobně vaječník ). Děkuji za každý názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
20.2.19 23:24

@Andreas1989 zlute telisko vznika po ovulaci. V teto chvili to tedy znamená jen to, ze jiz probehla ovulace. V pripade těhotenství by zustalo asi prvni trimestr, v pripade neotehotneni zanikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.19 07:02
@Barunkaska píše:
@Andreas1989 zlute telisko vznika po ovulaci. V teto chvili to tedy znamená jen to, ze jiz probehla ovulace. V pripade těhotenství by zustalo asi prvni trimestr, v pripade neotehotneni zanikne.
@Barunkaska píše:

@Barunkaska Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria