Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hele, to jsou protichůdné informace. Žluté tělísko neznamená, že budeš ovulovat. Ze žlutého tělíska se neovuluje. Žluté tělísko vzniká po ovulaci.
@terinka4444 píše:
hele, to jsou protichůdné informace. Žluté tělísko neznamená, že budeš ovulovat. Ze žlutého tělíska se neovuluje. Žluté tělísko vzniká po ovulaci.
Aha
no me rikal ze to vyoada ze budu ovulovat…a pak rikal neco o zlutem telisku…ale proc me tak bolelo bricho jako pri ovu vcera…ted uz je to lepsi
@Akcule píše:žluté tělísko vzniká v místě, kde byl folikul, ve kterém dozrálo vajíčko. Po prasknutí folikulu na povrchu vaječníku je vajíčko vypuzeno a zachyceno vejcovodem. Z toho prasklého folikulu vznikne žluté tělísko a to začne produkovat progesteron. Proč tě bolelo břicho nevím.
Ahano me rikal ze to vyoada ze budu ovulovat…a pak rikal neco o zlutem telisku…ale proc me tak bolelo bricho jako pri ovu vcera…ted uz je to lepsi
Dobrý večer, mám dotaz…
Mám nepravidelnou menstruaci, ovulaci na sobě nepoznám, týden mám zpožděnou menstruaci, včera preventivní prohlídka u gynekologa…pan doktor mi řekl, že mám žluté tělísko ? Nevíte co to znamená ? Po kontrole mě také silně pobolívá levá strana ( pravděpodobně vaječník ). Děkuji za každý názor
@Andreas1989 zlute telisko vznika po ovulaci. V teto chvili to tedy znamená jen to, ze jiz probehla ovulace. V pripade těhotenství by zustalo asi prvni trimestr, v pripade neotehotneni zanikne.
@Barunkaska píše:
@Andreas1989 zlute telisko vznika po ovulaci. V teto chvili to tedy znamená jen to, ze jiz probehla ovulace. V pripade těhotenství by zustalo asi prvni trimestr, v pripade neotehotneni zanikne.
@Barunkaska píše:
@Barunkaska Děkuji moc