Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, máte některá zkušenost s těmito ovu testy? Dnes jsem je zkoušela poprvé, ale ta control čárka je teda o hodně slabší než je vyfocená na obalu (tam je sytě růžová). Tak teď nevím, jestli nejsou nějaké vadné, byly docela drahé, takže jsem myslela, že budou fungovat ![]()
Máte zkušenost s Omega Altermed Predictor Early?
Přidejte zkušenost s Omega Altermed Pr...@Zami Ale přece ta kontrolní by měla být vidět sytě vždy, i když není ovulace ne? Když je ovu, tak se má pak zobrazit i testovací ![]()
No, mě se v průběhu cyklu zobrazují obě dvě, jen ta testovací je v době ovulace mnohem jasnější než ta kontrolní. jinak záleží na tom, co si zrovna pila a jedla, prostě jak máš naředěnou moč.
je zbytečné mít tak drahé ovu testy, máš si koupit na cyklus jednu značku, nejlevnější, co seženeš.
@Zami No právě ta kontrolní se má zobrazit vždy, ukazuje, jestli ten test funguje a když je ovulace, tak se má zobrazit i ta testovací. A mně se ta kontrolní zobrazila strašně slabě a ta testovací byla ráno sotva viditelná a teď večer je stejně silná jako ta druhá, takže by teoreticjy měla ovu do 24-36 hodin proběhnout, ale nevím, jestli ten test ukazuje správně, když je ta kontrolní docela slabá. No uvidíme ![]()
Jojo, mělo by to být jak píšeš, ovšem ovu test je lepší dělat během dne, než ráno. fakt záleží na tom, co jíš a piješ, aktivita, proud moči…
pokud máš testovací stejnou jak kontrolní nebo silnější, honem se snažit ![]()
zbytečně drahé testy. zadala jsem si nejlevnější na heurece, a krásně mě ovulku ukázaly 2 od různých firem. nejlevnější jsou teda na ebay.
@Zami. Jo jo, snažení už dnes proběhlo, zítra ještě testnu a uvidím, jestli bude slábnout
A kdyby to nevyšlo, tak příště koupím určitě levnější ![]()
No uvidíš, já měla pozitivní v 15:00 a v 19:00, druhý den už se mi to nezdálo tak silné. jinak jsem testovala 10 dní, abych věděla. ještě, že jsem začala dříve, než v návodu. to bych ovulku promeškala.
@Zami No já jsem právě taky začala dřív než je v návodu, měla jsem začít až ve středu. U prvního jsem testovala taky a vím, že ráno byl negativní, večer pozitivní a druhý den už slábla (ale to byly testy papírové a teď mám ten digitální) a zadařilo se, tak uvidím, jestli to klapne i teď ![]()
Ahoj, já je také zkoušela. A také mě udivilo, že je to tak slabé. Pak jsem přešla k levnějším od Dr. Max a jsem s nimi spokojená víc