Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jeste bych se chtela zeptat, kdyz jsem mela ovulaci ted v pondeli /bolesti, hlen/ a ve ctvrtek na UTZ mi doktor rekl, ze mam nachystany dva folikuly 19mm jeden a ze to podpori Otrivellem, aby ruply
Co se pocita jako ovulace, to s tim hlenem a s bolest, nebo az po injekci bez hlenu a bez bolesti???A nemuzu mit pak dvojcata, jestli me vyvolal jeste jednu ovulku, nebo jak to je? dekuji
Lena
Příspěvek upraven 12.01.13 v 13:18
No pokud dr. viděl folíky nachystané…tak to v pondělí ovulace nebyla ne??? ![]()
@Petra Z on me tvrdil, ze byla, ze ten hlen a bolesti to byla ovulka a pak na UTZ ze tam ma dva, tak ja nevim???Nebo byva hlen driv nez ovulka? Ja mam cyklus jen 25-26 dni a ze by ovulka byla az 16DC? jo a silne pozitivni ovu test byl uz v nedeli
@Petra Z ted jsem cetla, ze hlen uz je 4 dny pred ovu, tak treba to ovu jeste nebyla
,ja uz jsem z toho jelen
, ale proc na ovu testu byla silna carka v nedeli, to nevim.ale dik za odpoved
![]()
@Lena 123 ak Ti otrivell pichol pred nedelou, tak pozitivny test je z neho. aj tehotensky by bol pozitivny ![]()
ovulacia inak nastava cca do 36 hodin poo pichnuti otrivelle
@soldi ne on mi ho pichnul az ted ve ctvrtek, coz mi teda nesedi ![]()
@soldi tento test mam z dneska,3 dny po injekci a bylo me po ni strasne blbe
je to klasickej mamatest delanej dnes po obede ![]()
@Lena 123 ano, ano, to robi ta injekcia ![]()
je to vlastne hcg- tehotensky hormon. ak Ti je z nej blbo, tak asi aj v tehotenstve Ti bude.
ale tu casovu postupnost aj tak nechapem ![]()
pred tyzdnom v nedelu si mala pozitivny ovulacny test (testovacia ciarka silnejsia nez kontrolna) a teraz vo stvrtok si mala dva folikuly a dostala si injekciu?
Aha, uz som sa zorientovala v dnoch. keby ovulacia bola predtym, tak gynekolog by to na sone mal vidiet.
@soldi takze vlastne ovulka byla az po injekci? Ten ovu test asi byl blbej, zkousela jsem i v dobe ovu tehu test a byl taky pozitivni v tu nedeli a v pondeli uz byl na tt jen duch, pak uz nic. Myslis, ze muzu mit dve ovulky? Jedna prirozena v pondeli a druhy umele vyvolana ve ctvrtek? ![]()
@soldi jo a folikuly byly dva ve ctvrtek jeden mel 19mm a druhy podobne ![]()
@Lena 123 a brala si nejake ine hormony okrem otrivelle?
to, ze bol pozitivny tehotensky test je divne, ten reaguje lenn na hcg. aka znacka to bola?
co sa tyka tej dvojitej ovulacie- ano, moze sa to velmi vynimocne stat, ale ako som pisala predtym, to by gynekolog na sone videl, ze uz prebehla.