Ovulace a test negativní

Anonymní
18.7.21 17:23

Ovulace a test negativní

Ahooj chci se zeptat snažíme se o druhé mimi :)… Mám nepravidelný cyklus takže ovulace se počíta hůř…
Dělám si ovu testy :)
Jenže jsou vždy slabý duch až včera a dneska je silnější čárka ale ne úplně…
S tou teplotou to moc neumím ale dnes jsem ji poprvé změřila 35,9… Při jaké teplotě je ovulace?
Akorát mi nesedí začalo mě dnes píchat jak při ovulaci :)
Tak nevím jak to teď brát jestli se ovu chystá nebo co čekat :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
18.7.21 17:35

Basální teplota se musí měřit pravidelně každý den je to vlastně základní teplota tvého tela..každý ji má jinou a když povyleze nahoru tak by měla být ovulace..to je u každého taky jiné na jakou teplotu to vyleze při ovulaci…abys to poznala je třeba to měřit více cyklu za sebou jinak z ní nic moc nevyctes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.21 17:41

@Vladusxx dobře moc děkuji :)
A ten test nemám teda zatím brát??

• Citovat
  • Upravit
6061
18.7.21 17:47

Bazální teplotu musíš měřit každý den, hned po probuzení, ještě než vstaneš nebo uděláš cokoliv jiného (wc, apod.). Zapisuješ do grafu a podle tvaru křivky poznáš, kdy byla ovulace. Není žádná konkrétní teplota, která by říkala, že teď probíhá ovulace a u každé ženy jsou poovulační teploty jiné. Ovulaci podle BT poznáš až zpětně, nikdy ne dopředu.
Ten test zatím vypadá negativně. Jestli máš nepravidelný cyklus, tak měření BT je velice spolehlivý způsob, jak zjistit jestli / kdy ovulaci máš. Doporučuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.7.21 17:59
@Anonymní píše:
@Vladusxx dobře moc děkuji :)
A ten test nemám teda zatím brát??

S ovulační testy nemám zkušenost snad ti poradí někdo zkusenejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.7.21 19:12

Teplotu musíš merit dlouhodobě a hodit to do grafu. Test je negatitivni, tak testuj dál, ale je možné, že jsi prosvihla správný moment, někdy je pozitivní jen pár hodin v cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.21 11:52

Ahooj… Chci se zeptat… Může být ovulace i bez bolesti???
Protože ted jsem si udělala test a je silný jak ta carka :)
A většinou ty bolesti mám ale už se mi stalo že nebyli… Ale přeci se jen zeptám když se snažíme ☺️
Děkuji moc…

• Citovat
  • Upravit
28
19.7.21 12:10
@Anonymní píše:
A většinou ty bolesti mám ale už se mi stalo že nebyli… Ale přeci se jen zeptám když se snažíme ☺️
Děkuji moc…

Pozitivní ovulační test znamená, že ovulace nastane do 48 hodin, takže může nastat až za den, dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.21 22:55
@Anonymní píše:
Děkuji moc…

Určitě může být.. mám cykly kdy „umírám“ bolesti klidně i 3 dny.. s někdy naprosto nic.. nicméně od testu většinou přichází do 2 dnů.. zkus ještě zítra.. párkrát se mi stalo, že byl test „pozitivni“ více dnů.. a pak když jsem je porovnala byl opravdu pozitivní jen jeden ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.21 12:25

Takže asi je dneska protože mám bolesti úplně v podbřišku jak na práve tak na levé… A bolesti zad
A test je víc silný nez ta čárka co tam je vždy 😃 😃
Jsem se ale chtěla zeptat když máme s partnerem sex a vytece to že mě vytéká to vše? Nebo nějaké tam zůstanou 😃 😃?
Omlouvám se za blbý dotaz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí