Dobrý den.
22.3 jsem byla na ultrazvuku na klinice kdy byl folikul větší na právem vaječníku, pan doktor říkal ze dojde k ovulaci a abych přišla v pondělí, ze zkontrolujeme ovulaci, dáme kdyžtak injekci a s manželem se pak budeme mít doma rádi. Včera jsem byla na ultrazvuku a p. doktor říkal ze ovulace už proběhla. Naštěstí jsme se s manželem měli o víkendu rádi 😁. Ale bazalni teplota mi stále ukazuje furt 36,2 -36,1 a nějak se teplota nemění. Tak se chci zeptat jestli nemůže jít o anovulacni cyklus nebo je jen teploměr na tři věci 😁. Minuly měsíc byli hodnoty jiný a měřil normálně. Zároveň ovulace ted byla nejspíš sobota, nedele. Dnes me poboliva víc v práve straně vaječníku. Po ovu. jsem 2-3dny ….A jsem 21 den cyklu. Otěhotněla některá 17-20den cyklu při 29-31DC kdy přichází ms
Doktor říkal ze pokud se nezadari další měsíc by jsme zkusili IUI. Mate někdo zkušenost
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Dobrý den.
😁. Ale bazalni teplota mi stále ukazuje furt 36,2 -36,1 a nějak se teplota nemění. Tak se chci zeptat jestli nemůže jít o anovulacni cyklus nebo je jen teploměr na tři věci 😁. Minuly měsíc byli hodnoty jiný a měřil normálně. Zároveň ovulace ted byla nejspíš sobota, nedele. Dnes me poboliva víc v práve straně vaječníku. Po ovu. jsem 2-3dny ….A jsem 21 den cyklu. Otěhotněla některá 17-20den cyklu při 29-31DC kdy přichází ms
22.3 jsem byla na ultrazvuku na klinice kdy byl folikul větší na právem vaječníku, pan doktor říkal ze dojde k ovulaci a abych přišla v pondělí, ze zkontrolujeme ovulaci, dáme kdyžtak injekci a s manželem se pak budeme mít doma rádi. Včera jsem byla na ultrazvuku a p. doktor říkal ze ovulace už proběhla. Naštěstí jsme se s manželem měli o víkendu rádi
Doktor říkal ze pokud se nezadari další měsíc by jsme zkusili IUI. Mate někdo zkušenost