Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamule42 to samozrejme vim, ze je to negativní. Jen me zajimal nazor, ze jestli je to ok jeste a muze to prijit. ![]()
@Jeanne414 píše:
@mamule42 to samozrejme vim, ze je to negativní. Jen me zajimal nazor, ze jestli je to ok jeste a muze to prijit.
Přijde to
zkoušej dal a uvidíš ![]()
@Řepka6 dekuji. Ovulace teda asi byla vcera. Fakt strasny bolesti na levém vaječníku. Asi 3 hodiny. A testy byly takto.
jen si ted rikam, jestli bude dost casu na hnízdění. Cykly mam cca 25 dni. ![]()
Ten prvni pozitivní je 26.7. A ty dalsi dva jsou 27.7. jen jsem zkousela dva ruzne testy.
@Jeanne414 píše:
@Řepka6 dekuji. Ovulace teda asi byla vcera. Fakt strasny bolesti na levém vaječníku. Asi 3 hodiny. A testy byly takto.jen si ted rikam, jestli bude dost casu na hnízdění. Cykly mam cca 25 dni.
Ten prvni pozitivní je 26.7. A ty dalsi dva jsou 27.7. jen jsem zkousela dva ruzne testy.
Proč by nebyl čas na uhnizdeni? Říká ti něco doba LF? Od tvé menstruace do ovulace pak by to mělo být stejná doba do menstruace od ovulace, Plus mínus den dva..
@Řepka6 ano rika.. protoze LF mi vychazi na 9 dnu a nekde jsem cetla, ze by mela byt 12-16 dnu.
@Jeanne414 píše:
@Řepka6 ano rika.. protoze LF mi vychazi na 9 dnu a nekde jsem cetla, ze by mela byt 12-16 dnu.
Tak třeba přijde menstruace déle než 9 dnů. Uvidíš. Dej tomu cas ![]()