Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Buď s clostikem fakt opatrná, protože 3 folikuly muzou byt 3 vajicka a taky trojcata ![]()
Ahoj, já první cyklus jeden folikul a píchnutí ovitrelle, a nic, druhý cyklus ani sám pan doktor nedokázal říct jestli ovulace byla, bude, nebo nebude takže mi ani nedával ovitrelle. Pak jeden den, už nevím jaky den cyklus ale asi 24DC, velká bolest v pravém podbřišku, tak jsem udělala ovulační testy a dvě silné čárky, tak jsme na to chtěli vlítnout ale příteli to nějak nešlo a mě to hodně bolelo, tak jsem se smířila s tím že ani druhý cyklus to nevyjde protože sex byl jen 4 dny před ovulací. A ono to vyšlo, a teď máme 5 měsíční holčičku 😊 takže já mám dobrou zkušenost.
Nepodařilo se ani po šesti cyklech. Několikrát z toho bylo jen biochemický těhotenství. Ale divím se, že tě lékařka nechala riskovat vícečetný těhotenství při třech folikulech…
Holky, jak brzy přichází ovulace po ovitrelle. Dnes aplikováno, je to těch 36 hodin, nebo to mivate dřív?
@Anonymní píše:
Holky, jak brzy přichází ovulace po ovitrelle. Dnes aplikováno, je to těch 36 hodin, nebo to mivate dřív?
Mně říkal doktor, že do 72 hodin po Ovitrelle. Já měla injekci v neděli a ovulaci jsem měla ve středu. Styk byl v neděli, pondělí, úterý (začátkem března) a zadařilo se. ![]()
Ahoj holky, druhý cyklus beru clostillbegyt. V prvnim cyklu 1-0-0, ale reakce malá, jen jeden malý folikul. Teď druhý cyklus jsem brala 1-0-1, na utz jsem byla 8dc a řekla mi, že je to slušné, že mám 3 folikuly. Předtím jsem ovulaci neměla vůbec. Myslíte že by se mohlo zadařit alespoň s jedním folíkem? Máte některá podobnou zkušenost?